418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    3000 fölötti kiosztott damaggel a legeredményesebb volt a csatában. Nem játszott rosszul akárki is vezette.
  • csoszi87
    Rá gondoltam, teljesen átlagos.
    0 csata, 0 eff, T8as prémmel toptankként.
    A játékbemutatók idején volt rengeteg ilyen acc.
    Még most is találkozok 1-1el.
  • Tono34
    Nem engem kell nézni :P

WG_Wot_Press_AccJ22 játékban nem engedte megnézni az este.
  • csoszi87
    Ezt akartam kérdezni, mi a baj ezzel az úrral?
    Néztem a statját, teljesen átlagos átlag alatti játékos.
  • Tono34
    3-as nagyon bejött a 4-6 csak szenvedés volt, a 7-t mg idáig nem volt túl sok kedvem megvenni .., majd ha eladom a JP-t utána nekiállok folytatni.

Erre vki?
  • Alien69
    Kinek mi. Én speciel már a Somua SAu40-l is jól elvoltam, ARL V39 már kifejezetten majdnem élveztem (kivéve apúpot a tetején). A 46 meg már tényleg ütős (LENNE), csak az a periszkóp ne lenne rá ragasztva.
  • csoszi87
    Nem tudok mást mondani, mint amit régen.
    Rögtön patch után kihúztam az egész ágat.
    3as Td-vel van 75%os Winrátám, meg 1 topgunom.
    4est átugrottam
    5ös ágyúja marha jó, még stockként is, és brutális az ágyú kitéríthetősége.
    6os, baromi jó ágyú, korrekt sebesség, jó álca.
    7es, jó ágyú, olykor már pattannak is róla, korrekt sebesség, kicsivel rosszabb álca.
    8tól meg maga az álom.
    Innentől én nem is hátul kempelős td-nek használtam, hanem mentem első sorba ha toptank voltam, mert csak kopogtatták a frontpáncélom. + ha valaki mellém akart jönni, simán leforogtam.
  • Tono34
    46-ig csak szívatás ..
  • csoszi87
    Végre valaki!
    Köszönöm!
    Akkor nem csak nekem sikerült vele szemből szopatni a jónépet.
    Kicsit figyel az ember, és semmi nem lövi át.
    Már nem tudom mióta megy itt a fórumon, hogy az az ág 1 szar, és életképtelen.
  • Solten
    Meg mikor meglattak hogy a 152-es figyel a testbol, no. 1 celpont voltam :) Messzirol agyon kell loni az ellent sunyi td modon.

Mas: ez az mle 48 mennyire qrvajo, kozelrol szivattam hull downban ket tankot egyszerre (IS3+IS6), a frontja remekul pattintja a loveseket. Megerte az elodokkel az oralszex.
  • Solten
    Hi. Kinek a papne, a troll agyu kozelrol hasznalhato, pancel hianyaban erdekes, a top agyuval az igazi: 3000 dmg/min...
  • patchaou
    Elrettentő ereje az van :) Én su152-n és isu-n is a 152-est használtam amíg meg nem lett a bl 10. Jó kis cucc, szinte csak repesszel toltam, ha nem üt át akkor is mindenbe 300 fölött szakít, tök mindegy hol találod el. Ha pedig oldalról tud bevinni egyet, azt a lövést a pályán lévő artyk is megirígylik :D
  • Alien69
    Ez elvileg mind igaz. De, ha pattan a lövés, akkor meg tök mindegy, mennyiszer lőhetsz lepattanót, jó drágán. Ergo, ha már bemegy, az legalább érezze is az ellenfél. nem azt mondom, hogy nem jó a top gunja, de nem érzem annyival jobbnak. Inkább az a gond, hogy csata előtt nem lehet választani gunt, amikor már tudod, melyik pályára rak be. War Thunder-ben ez meg van oldva (még ha az repülős is). A trollolo közelharcra tuti. Első csatáim vele örökre emlékezetesek maradnak. Volt egy heawy városban, a szokásos módon nyomta, ráadásul, top tank volt, nem cicózott. Kitolta a tankot, durr, vissza. De volt, hogy nem szarakodott, csak ki állt, és lövöldözte a hevijeinket. Nem is törődött az SU-mmal. Oldalba nyomtam. Na, az egy brutál volt. A csöve megrezdült. Érezni lehetett a sokkot, hogy "Mi a fene volt ez?!?!?". Az éppen egy -700 HP-s lövés volt. Vissza curükkolt a fedezékbe nyaldosni sebeitt, majd meghalt egy másik lövéstől.
    Ennél már csak az ISU152 BL10-ese nagyobb sokk hatású. Pár lövéssel a csata végére a legtöbb sebzést viheti be. Amúgy is, nehéz olyan helyre állni, hogy relative de sokat tudj lőni, és Tégedet meg ne is lássanak. Ugyanis, a nyílt pályákat is át variálták, több a fedezék (nem artyk ellen).
    De kinek mi, játék stílus kérdése is, meg pálya, ellenfél függő is.
  • MrSnail
    Köszi a válaszokat! Tegnap mentem vele vagy 10 kört, nem volt nagyon vészes pedig a MM sem kedvezett.
  • Sir Charles
    Ha van prémium accod, akkor meg lehet próbálni többi ágyút is, de szerintem troll gunnal az igazi. Az a baj a másik két ágyúval, hogy 1000 Cr egy lövés és a 175-ös pennel nagyobb tankokról szépen pattog(persze a kicsiket viszi mint állat), meg ha jól emlékszek 8-9-et lőnek percenként és ha nem figyelsz, 20-30 lövést könnyen elengedsz vele(-20-30000 Cr).

Szóval TROLLGUN FOREVER.(Nekem volt vele egyszer 9 killem egy tier 8-as csatában)
  • Oddball29
    Jah, csak most látom az Oskint.
  • JeffDunham
    1, T69-el jól sikerült kör.
    2-3, amikor a hüle a saját csapdájába esik...

• magyi76
    szerintem ne hasznald, nagyon pontatlan nagyon lassan celozza be az ellent es 3.39-et lo per perc, es kisebb a pancelatutese 135,
    a masik 2 agyu nagyobbat penetral 175, 2szer anyit lo per perc, es pontosabb es gyorsabban celoz...
  • Commandier
    Kössz a választ, még kóstolgatom, de nem szívsen mondanék le erről az alfáról :D.
  • Alien69
    Nehéz kérdés. Elvileg NEM, mert jó az. De, ha van felesleges della, meg XP, meg lehet próbálni a nagyobbik csövet. Nem lesz jobb érzés, mint amikor a trollolot énekled az alap csővel. Mégis csak finncsi, amikor betalál az a fránya skuló. De távolra meg ugye csak vaktában érdemes lövöldözni, mert úgy se találod el, ergo, inkább közelharcra jó, városban.
    szerintem
  • Solten
    pedotanker

• Oddball29
    Bébifóka-gyilkos
  • Commandier
    Üdv! Szerintetek érdemes más ágyút tenni a su152 re, vagy a trollgunnal az igazi?
  • Szpecnyaz
    Szovjet TD-ken az alap skill, szóval bátran :).
  • Solten
    Háj fájv:

Victory!
    Map: Dragon Ridge
    Date: 19 February 2013 21:47:04
    Vehicle: M4 Sherman
    Exp: 3,218 (x2) + Credits: 35,681
    Achievements: : Oskin's Medal

Az elejen meg poenbol nyavajogtam egyet amiert berakott egyeduli otoskent...
  • Tono34
    Erről a felhasználóról van infótok? Remélem megtaláljátok :)

• Master91
    Su-152-esemre feltegyem 2. skillnek azt a skillt, ami a torony mozgása közben pontosítja a lövést? ( mivel nincs tornya, gondolom hátha meg kapja a skillt a cső mozgatása közben )
  • csoszi87
    Én tudom, de én 1 ember vagyok klánból.
    Meg ha én beszólok, akkor be is van szólva.
  • patchaou
    Jaa, annak személy szerint még nem láttam értelmét :) Legegyszerűbb ha senkinek nem szólogatnak be, abból nem lehet baj :)
  • csoszi87
    Nem, ez csak a magyar klánok tankjaihoz rak plecsnit.
    Nem is nekem kellene, hanem klánom ifjabb tagjainak, hogy tudják ki magyar.
  • MrGringo
    Atom neved van töki!
  • MrGringo
    Az új brit X-es páncélvadász egyszerűen egy állat! Gusztustalan dolgokat lehet vele csinálni bakker. Az előbb shotoltam vele egy M103-ast Gondolom a srác nem volt hozzá szokva idáig hogy egy tier 9-es tankot egy lövésből le lehet füstölni A maus-os csákó is meglepődött egy pöppet amikor leharaptam belőle 1950-et
    Huhh ez gáz ez a tank! Biztos hogy kell ez a jónépnek?
  • patchaou
    Nemtom már honnan van meg, de az is csak akkor segítség ebben, ha van piros-fehér-zöld a klánlogóban, vagy amúgy is ismered a klánt és a logóját.
  • SzocsA
    Ma folyamatosan a szopó csapatba tett akármivel mentem!
    26-30-40 % volt a legnagyobb esély a győzelemre!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Khaosz55
    Azt hiszem megvan a probléma Microsoft .NET4-et nem tudom felrakni.

Az Win update-ben állandóan ott van vagy 20X leálítottam a gépet hogy felrakja és mindig ott van.

Leszedtem manuálisan és úgy raktam fel és még mindig telepíteni akarja.
  • Toweliee
    Nem, a salem alejkum-ra írom ezt, de senki nem ül fel a provokációmnak :)
  • Khaosz55
    Legfrissebb directx van fenn most ellenőriztem.

Nem volt semmi gondom a géppel felraktam a Win7 SP 1-et és nesze.
  • Khaosz55
    Nem megy a tököm ebbe Win 7 SP1-be. Nem tudok gamelni '''''''''''''''
  • stoppos
    A shalomot még nem is láttam. A heil-i erők használják? :)
  • ximix #206613
    Ja hogy ez egy új rendszer azt hittem egy belakott régi.
    A játékokhoz legtöbbször a Net4 és a C++ környezet DirectX kell, de ezeket a WiN7 felupdateli ha jól emlékszem ... passz googli