418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #206692 Az extra 10-es pakkban ami le van tiltva, elvileg csak lájkolni kell és kapsz egy kódot amit be kell írni a menüben. -
stoppos #206691 LA. -
brasco84 #206690 hol volt ilyen? vagy nektek különbözőek vannak? asszem 4 amerikai meg 1 európai város van, legalábbis nekem az első 5 re ez jött ki :D -
FosTalicskaa #206689 Ez a cirill betűs város totál agyfasz, de nem érdekel akkor sem csalok, mostmár becsületbeli ügy. XDD -
A másodiknál még csak gondolkodni sem kell :) 3.nál már nézelődni kellett egy kicsit :) -
foxbat88fx #206687 igazán elmondhatnátok már akkor hogy melyik város az XD
másodikat 1sec alatt kitaláltam -
bigmano #206686 Jól összeraktad gratula,sok hasznos információ elhangzik esetleg ha a "szakkifejezéseket" bővebben kifejtenéd az hasznos lenne, bár ez a videó nem a full kezdőknek szól szerintem.De biztos lesznek kezdők is akik megnézik és nem fogjá érteni mi az az "amóvak?"
Grat mégegyszer feliratkoztam... -
FosTalicskaa #206685 Jaja, elfelejtettem kiírni, hogy OFF, de magas szinten már belefutottam egy elég durva pályába. Ráadásul nem is angol nyelvterület hanem ilyen cirill betűs hülyeség. :) -
stoppos #206684 Az a hard rock cafe igencsak árulkodó volt. :) -
Ez igencsak off :) De az elsőt simán kitaláltam... -
FosTalicskaa #206682 Pursued
Ti vajon ki tudnátok találni, hogy hol vagytok? :P -
foxbat88fx #206681 kipróbáltam :D az is kell
új pöcsből 3 tank kell, AT-8, Churchill GC és Panzer I Aufs. C -
R3nton #206680 nem olyan hülyeség, én kizúztam múltkor tier6ig freeből a kínain, mert gyorsan akartam haladni. Amúgy meg próbáld ki a másik 6ost, az tuti jobban bejön majd! -
R3nton #206679 bocs
new tier10 med -
R3nton #206678 hoppá, milyen király med tank lenne ez:D főleg mondjuk egy 160es fronttal:) torony nincs is :D
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/125934-new-tier-10-mediums-possible-canidates/page__st__100 -
foxbat88fx #206677 nem csak azok húzzák ki akik türelmetlenek hanem azok is akiknek tetszik :D
nekem tetszik :D
kis tierben a free exp meg nagyon nagy hülyeség....
inkább ott kiszenvedem azt a pár 1000 expt és inkább tier5től nyomom el a modulokra a free exp-t ezáltal nem kell stock tankkal szenvedni t5 t6ban -
R3nton #206676 mondjuk én valószínűleg nem fogok nekiállni. Ez a 10es TD igazi lowskill nubok tankja :D -
R3nton #206675 de tier4ig ha nem skót az ember simán ki lehet húzni freeből, de akár tier5ig is.
Bár néha szerintem jó kis tierben menni, plusz akinek kell a tankmester, annak amúgy is ajánlott, főleg ilyenkor amikor új ágak jönnek be.
200mm frontpáncél meg a tier5-6on elég durvának tűnik. Persze ha nincs az embernek free XP-je, akkor időben lassabban éri el a tier7-t ezáltal nyilván, viszont jobban szórakozik.
Biztos lesz aki kihúzza a 6os churchill TD-t, mert türelmetlen... -
foxbat88fx #206674 hát nem tudom :D két embernek való ez.... annak aki nem akar átmenni a kicsiken vagy annak akinek kell a churchill GC :D
ugyanolyan ez mint az S-51 -
R3nton #206673 akkor meg pláne nem éri meg, mert tier5ig max 25kból el lehet menni. Totál fail az átmenet szerintem... -
foxbat88fx #206672 én azért nem nevezném rakás szemétnek.... igaz páncélja nem lesz, de az ágyúja istenking lesz :D
amúgy a teszt szerón 65k a kifejlesztése kb.
jó kérdés hogy ez marad-e :D mindenesetre én összegyűjtök ennyit mire kijön a pecs -
R3nton #206671 felejtsd el! Húzd ki előröl a TD ágat!!! Amire át lehet menni 6os churchill TD az egy rakás szemét!! Míg a "sima" ágon a tier5-6 nagyon jó! -
Ez korrekt, köszönjük:) -
raymondcurto #206669 Üdv
Megtudja valaki mondani hogy a Churchill I-re mennyi xp kell majd a 6-os td-hez?
Ha volt már akkor bocs,nem nagyon volt időm olvasgatni. -
Rotterdam1 #206668 én befejeztem ezt a szar tesztszervert. van hogy 2 óra mire beenged! utána 5 perc és ledob! de most már mikor betöltötte a csatát el sem indul nekem. bizony így aztán lehet tesztelni. nem ér egy forintot sem. nem beszélve mennyi idióta van ott. jézusom. használhatatlan. -
R3nton #206667 Gyenge pontokat kell lőni, nem csak úgy célozgatás nélkül. E-100nak az alját meglőttem szemből 1780...Azt hiszem a maus pajzsába 900-t lőttem, ha jól emlékszem.
Hát sztem baszott OP, én levinném a HESH átütését 210 körülire, de talán még az is sok... -
zsupeti #206666
-
Toweliee #206665 

-
diegho #206664 itt az első videó, a hangért sry -
Neked van Obj263-ad? Ellened kellene mennem, hátha sikerülne kilőni. Ez az egyik hiányzó tank a tank masterhez. -
vonKurz #206662 haliho, a nagy uj brit td-t ki mennyire tesztelgette ?
en eleg sokat mentem vele, 25-30+ :) de nem erzem vaddisznonak, teljesen kv2 elmenyem van vele, ha szembejon velem egy e100, akkor beleverem az 500-t percenkent ketszer.
jpe100 elolrol 1700 sebzes, is7 oldalrol 1600, e4 oldalrol 1400, francia nagy td 1850 max hp-n egy loves 500 m-rol szembol.
1500-s hp-s batchat kap egy 600-t, utana 850-t, szal nagynak semmikeppen nem nagy az agyu, minden 4-5k loves rettenetes, de semmi osszefugges nincs az ellen panceljaval, de legalabb a lovesek fele max 600-t sebez...
mondjuk jpe100-hoz kepest nagyon mobil, varosra kimondottan ajanlott, persze csak ha van mellettem valaki mas is :)
mas velemeny ? -
csoszi87 #206661 Igen valami hasonló lehet.
Csak amikor a börze volt, sok olyan játékos is megfordult ott, akiknek élete első csatája volt ez.
Gondolj bele:
Odamegy Günter, hogy:
-Wás isz dász?
-Dász isz World of Panzerkamfwagen! Gyere, és játssz egyet.
Günter leül, rögtön rábök az E100-ra, ráfekszik a w-re, majd még az első perc letelte előtt szarrá lövik az artyk úgy, hogy ő egyetlen ellenséges tankkal sem találkozott. A csapat közben nem győzi anyázni, meg noobozni.
Miután végzett, feláll a székből, és csak annyit mond: Ez rohadt jó volt. -
Nekem most a Vk3002db az egyik kedvenc, főként hogy a remek átütésű harapdálóval is lehet akasztani be rendesen, inkább a biztosabb átütésre, mocskos szúnyog taktikára használom. Amíg gyűlik a pénz a párducra megcsinálom rá a fullos motort is:)
Megvettem a t71-et is, anyám, de kis köcsög az is. Bár tök érdekes hogy ha hátulról meglőnek, elszáll az optika :D
Valamiért nekem az arl td olyan retardmágnes volt, hogy csutka nélkül eladtam félkészen. A többi td jobban ment eddig is. De hát különbözünk, ennyi. -
Konci #206659 Az meg hogy az utolsó háromra egyedül maradtam obj 263-al és lehoztam ,az külön széppé teszi a dolgot... -
Konci #206658 Öröm hogy szabadságon vagyok,és így indul a reggel...
Persze a török masu -tier3 vagy 4 platoon az jó..és engem szidtak mikor nem bírtam megállni.. -
zsupeti #206657 Nekem csupán annyi a gondom a 8cas francia td-vel,h nagyon nyomorék xp-t ad még egy nagyon jó kör esetén is.Páncélról meg csak annyit,h túlnyomó többségben erőlködés nélkül átlövik.Pláne ha te vagy picivel mélyebben mint az ellenfeled.Középső ágyúja szinte 300 méter felett nulla,mert hajlamos mellélőni de zömmel pattog az ellenről.Persze a ha a random velem van akkor nincsenek ezek a tünetek.
Már nem kell sok a fullos ágyúhoz.Javít valamit a játékélményen? -
WaseK #206656 Ugye ezeket az felhasználókat a WG tesztelgetés céljából adja ki a sajtó munkatársainak, akik gondolom cserébe majd írnak valami szépet a játékról.
Bár semmi információm nincs róla, de gondolom minden tank elérhető ezeken a profilokon és elég szép mennyiségű gold és credit egyenlege lehet.
Így eshet meg az, hogy nulla előzménnyel T10-es tankban csinálnak komplett hülyeségeket.
Ezek az accok ilyenek, el kell fogadni. Bár én már nagyon régen találkoztam vele. -
diegho #206655 Feltoltam az első videót youtube-ra. 1680x1050-es, jelenleg nincs 720p opció a lejátszásnál, ez később fog megjelenni valamiféle konvertálás után? -
csoszi87 #206654 Akkor hatalmas szerencséd volt.
Amikor volt az a német játék bazár (nem tudom a nevét hirtelen), akkor volt rengeteg.
Ráadásul 9-10es tankokat adtak a kezdők kezébe.
Öröm volt látni, ahogy a saját E100unk nyílt terepen robogott keresztül miközben 4 arty lőtte. -
brasco84 #206653 ez a T57 heavy csak szerintem egy kurva jó tank? most próbálgatom teszten, kb minden csata 5-6 k dmg, gyors újratöltés, 4 lövedék.. kár h a rendes szerveren sehol nem vagyok az amcsi ágon :)