418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    Rakjad újra az egész windowst és kész. Nem kell napokat szenvedni vele..
  • Khaosz55
    Ez a WOT support válasza hogy nem indul el a game.

Dear Players!

If you have any questions concerning our project, we recommend that you check the F.A.Q section. In this section we tried to gather the most common questions and the best solutions for them. You can use the Search option or try to find the answer using the question categories above.

Moreover, you can use our forums to find answers to questions on game mechanics, game tips or ask community members those questions which you were unable to find answers for. In order to proceed to our forums, use the menu at top of the page or the GO TO FORUMS button located to the right of the screen.

If you're still unable to find an answer - don't worry! Submit your question to the Support Service and we will be more than happy to help you.

Enjoy the game.

Best regards,
    Wargaming.net Support Service

Magyarán: Értem értem de leszarom.
  • endrodiz
    :D A bombatölcsérben elfért volna egy szakasz MS-1... :D

És az volt a legszebb, hogy 5 killem volt és bukóból fordítottam meg a meccset. Ha nem pattan le, akkor top gun és nyerünk. Így 3 az 1 ellen egy 1HP-s Löwe hozta a döntetlent az ellenségnek... :) Az steelwall azért megvolt...
  • Tono34
    Ahhoz, hogy ellopjam találkoznom kellene egyel :)

Legközelebb csak arra fogok menni, hogy azt a 3 tankot kilőjem :)
  • stoppos
    Nem ennyire kihegyezve, de az utolsó másodpercben sikerült malinovka assultban támadáskor az utolsó egy HP-s ellenfelet HE-vel lecsapni. :)
  • foxbat88fx
    akkor cigánykodj.... várd meg míg lelövik és lopd el a kill-t :)
    én nagyon kevéssel találkoztam...

endroidz, én múltkor 8as században csináltam egy 0:00000,1sec killt :D
    S-51el voltam és csak egy MS-1 maradt... szinte pont lejárt az idő amikor csattant az MS-1-en a 203mm-es skuló :D
    pont lejárt az idő... na mondom fasza, döntetlen pedig volt vagy 5-6 tankunk.... kilép a garázsba a game és Győzelem! :D LOL
  • Tono34
    Estig egészen biztosan nem fogok játszani ... ha majd picurka elalszik ..
  • Konci
    Kezdj el nyitott szemmel járni,most lépek be :)
    1 nap ban után elgondolkodtam azért hogy nem volt-e jobb míg nem játszhattam,mert folytatódik a szopóág...
  • Tono34
    obj263-at olyan sokszor vitték már el előlem .... lelőttem 100-200 HP-ra és kb 2 sec múlva tüzelhetnék erre bumm, hiába jelzek, hogy lőném ...
  • endrodiz
    "megvágtam szemből is-4el, épphgogy túlélte, megvágom mégegyszer és lapattanót lőttem a 120mmes páncélzatára o.O ha nem lennék ekkora szerencsétlen akkor már azt sem kéne vadásznom -.-"

Na erről az jutott eszembe, hogy a minap T32-mmel elhalluffon... Nyolcas csata,sosem tudom mit kezdjek itt magammal, hát mindig kemppel kezdem, hogy kialakuljon valami, aztán megyek amerre nagy a szükség. :D Most is... fönn északon a hegyen baj volt, elindultam arra.. először leszedtem egy IS3-at. 4-4 egál. ezután lementem a T26E4hez közelharcba. Az is meglett. Ezután jött a KV5. Hulldownból sima ügy, bár közben a tigrisünk béna volt és a kv5 kilőtte. Ezután látom, hogy a ferdijük mögém akar kerülni, de egy csapattárs utána ment. Ő megfordult, erre én kerültem mögé és lelőttem. maradt egy Löwe-jük és 1 perc a meccsből. Csakhogy a térkép déli szélén volt a Löwe, szemben a mi ferdinkkel és nem bírtak egymással. Elindultam a völgyben feléjük, Szépen odaéertem, oldalról becéloztam az 1HP-s!!! Löwe-t és 2sec-el a vége előtt Bumm!! Ilyen szépen még soha nem pattantam Löwe oldaláról...
  • foxbat88fx
    rohadt obj.263! olyan ritka mint a fene :D
    tegnap IS-8al voltam amikor betett egyet ellenem... megvágtam és maradt 100hp-ja majd ellopták előlem.... na mondom k**va jó, megint várhatok 1 hetet mire megint látom....
    kövi csata, IS-4el vagyok Mines-on és megint betett ellenem egyet :D
    zöld volt a játékos.... de leszartam, megláttam rámentem face to face XD
    és kicsináltam!!!! F** YEAH! újra vörös a szovjet medálom :D
    már csak 113, 121, wz-111-4, wz-132 és 110 hiányzik...
    tegnap jött szembe velem a 113 volt vagy 500 élete, megvágtam szemből is-4el, épphgogy túlélte, megvágom mégegyszer és lapattanót lőttem a 120mmes páncélzatára o.O ha nem lennék ekkora szerencsétlen akkor már azt sem kéne vadásznom -.-"
  • stoppos

• Savaran
    Panzer kettesek támadtak, a kód2-ben nem volt panzer3 sehol :)
  • Malarki
    CoD2, második angol küldetés, amikor azt a kis falut kell megvédeni a németek ellen. Távcsővel lehetett tüzérségi csapást kérni a PzIII-makra De rég is volt.

Más: ez most mi? Kép
  • xxxXXXxxx1997
    van szerver vagy csak én nemtok fellépni?
  • darkwraith
    2
  • AMDROBI
    Call of Duty...
  • Konci
    Az egynapos ban alatt ezt nyüstöltem,felismeri valaki? :)
  • endrodiz
    Ez már a vég, mikor egy 8-as csatában a Churchill VII-el a legjobbnak kell lennem...

Há remek kis csapat volt ez...
  • csoszi87
    Csak tudod, ezen a mapon 2es oldalról van 1 bunkerbiztos taktikánk.
    Nem tudnak vele mit csinálni.
    Nem is találunk ki újat, mert hiába tudják már ezek a klánok, hacsak mi nem csinálunk marhaságot, akkor simán hoznunk kell.
    A poén az, hogy mások meg próbálják a nem létező taktikánkat másolni.
  • Pales27
    Lehet nem beszél hülyeséget :D
    Companyztunk már úgy, hogy az volt a parancs, hogy mindenki kussol a csata alatt és vezetés nélkül hozzuk le.
  • csoszi87
    Tegnap kivertek minket Afrikából, landingolni kellett.
    Úgy mentünk 5 selejtezőt, hogy 1 szoros meccsünk se volt.
    Tankok is fagyva vannak, így a területért Is4es rush csapattal kellett menni. (nem azért, hogy ne keveredjenek a tankok, nem maradt Is7ünk ) De az is bejött.
    Igaz kis klánok vannak itt, de mint kiderült szar a taktika is, meg nem is tudunk.
    Szerintem fel is kellene oszlatni a klánt.
  • JeffDunham
    Köszi.

Van igen. Sőt töltöttem fel még egyet "érdekességként".

http://data.hu/get/6231422/20130220_2049_usa-T69_33_fjord.wotreplay
    http://data.hu/get/6231423/20130220_1509_usa-T69_19_monastery.wotreplay
  • patchaou
    Szép kanyar! Replay van?
  • ximix #206787
    -Nem nézted el esetleg telepítés előtt nem volt már sp1 a win7-ed?
    Mivel ha be volt kapcsolva az auto update akkor már elvileg az volt mivel az sp1 annyit tesz, hogy az addigi javításokat egyben az op rendszer mellé rakják semmi több.
    -Az sp1 feltelepítése után szépen fel update-ed és újraindítás után is megnézted van e még update mivel egymásra épülnek és csak akkor látható a következő ha az előző felment, főleg igaz ez .Net frameworkre.
    -Az sp1 telepítése után kb ~200 frissítés vár még ezért már egyesek várják az sp2-t, hogy újratelepítésnél ne keljen hosszú perceket várni az updatre.
    -Ha más megoldást nem találsz újratelepítés előtt megnézheted volt e visszavonási pontod az még lehet segít.
    -Újratelepítés előtt ha nincs másik pc a közelbe tölts le minden olyan programot amit szeretnél felrakni telepítés után
    (Win7sp1, alaplapi,Vga,hangkártya,lan, router driverek,vírusirtó.....)
  • patchaou
    Tanuljatok meg játszani XD
  • csoszi87
    Srác szerint azért nyertünk 15-4re, mert nem volt taktikánk.
  • JeffDunham

• Master91
    Rush E100-al, szééép :D

• Khaosz55
    Félre érthető volt. Szóval teljesen eredeti a win-en jogtiszta boltban vásárolt.
  • Khaosz55
    felraktam 2X a wot-ot :(
  • Khaosz55
    Nem eredeti.
  • csoszi87
    7es arty volt.
    Akartunk róla is 1 képet, hogy körbeálljuk, de kilőtte saját magát.
    Szemét hangulatban vagyunk ma.
  • davidbog
    A ki nem lőtt harckocsi mi volt? Arról nincs kép?
  • patchaou
    Ha végképp nem megy akkor szedj le egy olyan windowst amiben már van sp1, havonta jönnek warez oldalakra a friss windowsok. Az enyém is onnan van, bár a kulcsom jogtiszta :)
  • MrGringo
    Pucold le teljesen a játékot a gépről majd rakd föl újra! Nekem is a sp1-es a win 7 és 64bit, még sincs semmi baj! Mennie kell mert szerintem azzal van a baj hogy menet közben raktad föl a service pack-ot és ez bekavart nem?
  • Tono34
    VÉgre sikerült egy 110-et lőni, már csak 113, wz-132, obj263 hiányzik :)
  • csoszi87
    Valamikor CW-n nem sikerül a rush taktika.
  • Tono34
    Egy izgalmas kör Caern...al:

• patchaou
    Nem lehet hogy valami buherált windowsod van?