banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• endrodiz
    "megvágtam szemből is-4el, épphgogy túlélte, megvágom mégegyszer és lapattanót lőttem a 120mmes páncélzatára o.O ha nem lennék ekkora szerencsétlen akkor már azt sem kéne vadásznom -.-"

Na erről az jutott eszembe, hogy a minap T32-mmel elhalluffon... Nyolcas csata,sosem tudom mit kezdjek itt magammal, hát mindig kemppel kezdem, hogy kialakuljon valami, aztán megyek amerre nagy a szükség. :D Most is... fönn északon a hegyen baj volt, elindultam arra.. először leszedtem egy IS3-at. 4-4 egál. ezután lementem a T26E4hez közelharcba. Az is meglett. Ezután jött a KV5. Hulldownból sima ügy, bár közben a tigrisünk béna volt és a kv5 kilőtte. Ezután látom, hogy a ferdijük mögém akar kerülni, de egy csapattárs utána ment. Ő megfordult, erre én kerültem mögé és lelőttem. maradt egy Löwe-jük és 1 perc a meccsből. Csakhogy a térkép déli szélén volt a Löwe, szemben a mi ferdinkkel és nem bírtak egymással. Elindultam a völgyben feléjük, Szépen odaéertem, oldalról becéloztam az 1HP-s!!! Löwe-t és 2sec-el a vége előtt Bumm!! Ilyen szépen még soha nem pattantam Löwe oldaláról...