418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Deathstorm
    Gyors és jó sebzésű tank rohamozni.
    Tippek ????
  • Deathstorm
    kb 50-m re állt mellettem egy tank mozdulatlanul.úgy lőtt sz.rá hogy nem is láttam hol van.Csak akkor tájoltam be mikor megmutatták ki lőtt ki.
  • yossarianHUN
  • Sunsetjoy
    Majd szétvertem a billt egy T32 csata miatt... ezen felbuzdulva nyomtam egy jó csatát T-54-el (15 csatás még csak): 2942 (2x-es prémmel) (51768 kredit) (2000 dmg 2000 spotdmg) II. osztályú jelvény

Tudom, nem túl zsír, de jól esett az előző ultracsapat után.
  • R3nton
    biztos spotolt egy light valahonnan. Mondjuk maradjunk annyiban, ha rajtam múlna az összes TD ágyúnak megfelezném a penjét és a sebzését :P
  • ozzz
    Én is arra megyek, Type 58-am legalább elit lesz végre. :)
  • Malarki
    Jagdpantherrel voltam. Tudom hogy világítótorony, nem is ez a bajom, hanem hogy ha engem lát akkor én miért nem látom őt? Cliff-volt, a városban bujkált, én meg ott a szikla melletti susnyásban. Ja és persze csak 300 HP-ja volt, szóval még ki is tudtam volna lőni. De hát minek is, nehogy már fair legyen a játék. És biztos hogy ő látott, mert a többi ellenséges tank a térkép másik végén volt.
    Amúgy jó ez a Káromkodjunk együtt szoba, ott végre ki tudtam adni a dühömet :D
  • Deathstorm
    vélemény szerint melyik nemzet melyik tankja a legjobb?
    Német páncélvadászokat fejlesztek,de néha tankkal is mennék,hogy pörgős legyen a játék.
    Gyors,és jó sebzésű tankra gondolok,amivel érdemes előre tőrni közepes kamikaze stílusban?
  • Nazarov77
    Na ez az event pont jókor jön. 15K xp kell a T-34-1hez. Nagyon jókor jött mert összesen csak 300k creditem van.
  • Szpecnyaz
    És honnan tudod hogy ő látott meg? :)
  • Master91

Ofc loose
  • Deathstorm
    ja láttam csak azt hittem valami vicc,mert nem írja a lelkem,csak hogy lehet.
    viszont legalább a nyert csata bizonyos %-a szabad tp lesz.
    köszi
  • SovereignXY
    Aranyért lehet csak. És ott van a gomb a free XP-t mellett. 25 xp 1 arany.
  • Deathstorm
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni,hogy amikor eléri egy tankom az Elit státuszt,akkor azt írja,hogy a tapasztalati pontokat be lehet váltani szabad tapasztalati pontokká.
    Ezt hogy lehet végrehajtani,mert sehol nem találtam erre lehetőséget?
    Köszi DS
  • R3nton
    milyen tankkal?
  • Malarki
    Az mi a franc már, hogy én állok 980 bokor mögött, álcahálóval, fullos camo skillel, velem szemben egy sz*ros Tiger II, ő persze lát engem, én meg nem őt, még akkor se ha lő? A f*szom kivan már ezzel a fos spotting rendszerrel.
  • Sunsetjoy
    Ezt már buktad :DD
  • toma77
    Gondolkodtam rajta már régebben is, most ennyiért különösen. Német legénységet sem ártana húzni valamivel. Teszten egész kellemes meglepetés volt. Sebességre nem rossz, MM kedvező, páncélzatra átlagos, bár az első vonalra tényleg nem jó. Mondjuk ez a másodikvonalbeli tank kifejezés elég sok tankra elmondható mostanában. Lassan nem lesz senki elöl.
    Amiért nem tetszik az az ágyú. Elvagyok a piszkálódó harcmodorral, Párduccal kimondottan jól ment, de nem élveztem különösebben.
    Úgyhogy marad a Type, az jól hoz, meg a Churchill, StugIII ami meg fun.

Mondjuk én azért reménykedem valami új med prémium tankba, ami használható lesz.
  • magyi76
    Igen kell cserelgetni es atkepezni.
    Ha peldaul van egy 6os meded es megveszed ugyan attol a nemzettol a 7es szintu meded, a 6 med szemelyzetet erdemes atrakni a a 7esre, hisz gondoom nem akarod mar hasznalni a 6os medet hanem eladod, illetve nincs is ertelme hasznalni hisz gondolom haladsz a 10es med fele.
    A 6os meded szemelyzete 100% es gondolom van par skiljuk is, tehat ezeket az embereket atrakod a 7es medre at kepzed oket, mert ha csak atrakod es ingyen atkepzed oket akkor
    70% kepzetseguek lesznek ha 20 ezer kreditert atkepzed oket per koponya akkor 90%-osak lesznek es 200arany per koponyaert 100%-osak lesznek egybol es ott lesznek a mar kifejlesztett skiljeid is tehat a skileket nem kell ujjra fejleszteni.
    En 90%-ra szoktam oket atkepezni es igy lesz az, hogy mire eljutsz 10-es szintre a tankodon mar a 4. vagy 5. skilt fejleszted.
    So vegyel tankot szemelyzet nelkul es rakd at ra az elozo tankod szemelyzetet, de arra vigyaz hogy nehogy elad a tankoddal a kepzett szemelyzetet is, habar ugy tobbet kapsz a tankert, de ne ted hisz ugranak a skilek.
  • Toweliee
    20 meccset mentem eddig vele. Én bujkálós, másodvonalbeli tanknak használom. Gold lőszert is használok mert legénységhúzásra kell. Ha szereted ezt a stílust akkor fun. Vaciláltam a Panther M10 és a Pz IV Schturm között, erről kevesebb rosszat olvastam ezért ezt vettem meg. Gyorsan lő, lehet vele osztani a 150 körüli sebzéseket. Gyakran nem foglalkoznak velem az alacsony alpha miatt, ezt ki lehet használni. Amíg tölt a másik te 2-3-at is sebzel, így már 3-400 sebzés jó teljesítmény. Aztán elhúzhatsz mást szívatni. Szintjéhez képest jól hozza a pénzt (azért nem írok átlagot mert elég sokat lövök kreditgolddal, nem lenne reális de bőven plusszos még így is). Nem kifejezetten medium stílus, de ha a Panthert szívószál löveggel szeretted akkor ezt is tudni fogod eredményesen használni. Pontatlanabb, de nem pontatlan.
  • ozzz
    Összességében jó gépnek tűnik. Armorja elég jó ahogy látom, gyors is a forgása is. Az ágyúja nem legerősebb, de gyorsan tölt újra és pontos nem rossz az. 500m-ről szerintem 1 ágyú se pontos.
    Próbáld ki IS ágyúkat ha még nem tetted és utána ezt fogod tudni értékelni.
  • Rens
    Sziasztok! Volna par kerdesem,lehet hogy hulyeseg,de sajna nem vagyok tisztaban a dologgal,hogy ez a legenyseg tuning,hogyan mukodik. Tisztaban vagyok a skillekkel,meg perkekkel,arra lennek kivancsi,hogy a tankok kozt a legenyseget kell cserelgetni,meg atkepezni? Ha uj tankot veszek es azt legenyseg nelkul vegyem? Ha peldaul van egy 6os szintu medem es veszek egy 7es medet(ugyan attol a nemzettol) es a 6os bol a 7esbe atultetem a legenyseget 100%osan,at kell kepeznem? Es az uj legenyseggel mit csinaljak,vagy eleve legenyseg nelkul vegye? (Ha ertelmetlenre sikerult bocsi,melo kozben mobilrol irok). Szoktam olvasgatni surun ez a forumot,tanultam mar teletk jopar dolgot es egy csomo screenshotototkon lettam,hogy mar tobb skilletek is van egy-egy tank legenysegen en nemtalaltam meg meg ennek a nyitjat. Ha egy paran kozuletek (akinek lenne turelme) leirnatok,hogy hogy csinaltatok megkoszonnem.
  • toma77
    Konkrét tapasztalat? Az MM-je jó, azt látom. Fun? Credit?
  • Master91
    Hoppáááá :D :D :D :D :D Rossz a link :D Az nem ebbe a topikba ment volna :D :D

Link fixed

• Toweliee
    Nem rossz járgány, mozgékony és gyorsan lő. Nem rossz vétel!
  • Master91
    Tessék:WoT Voices - CoH - German.rar

Beállítások:
    nem tudom milyen nyelvet használsz, nem is írom le a nevüket, az egész hang csuszkának az értékeit írom csak le, föntről-lefelé:

100
    12
    100
    61
    66
    59
    63

Sajnos, maga a szinkron eléggé halk, de nekem így tökéletes.
  • Bmsrt n2
    Segge az van...esze kevésbé.
    Mi a francot élvez ez az izé ebben?
  • Szpecnyaz
    Most nem azért, de ha 200mm nem elég arra hogy átüsd a felbukkanó tankokat akkor ott nálad van a probléma. Az E75, VK4502B, T95, ST-1 az amit tényleg nehezen tud átütni azok közül amivel összefuthat.
  • TiborTamas

• Master91
    Pár perc, és feltöltöm az enyémet, meg leírom mi mennyin van.

Német akcentussal, de angolul morognak.

Semmi mást nem használtam, imádom mikor ki lövök valamit és rá kérdez " Did you see that exploison?"
  • toma77
    Ezt a PantherM10-et egész szépen beárazták az ingerszintem közelébe, de valahogy hiányolom belőle a tűzerőt.
  • Mydgard
    Jah bocs ez nem volt tul bonyolult, azt hittem kell valami kulon patch, de eleg volt egy nacioallitas. Mindenesetre a magyar kommentarra kivancsi lennek, mert ugy lattam van olyan is. :D
  • stoppos
    Küldenek ilyenkor vissza egy linket mindig, amibe ha belemégy ott lesz egy gombocska, hogy upload replay to youtube. Arra katt és akkor megpróbálja újra, ha valamiért beakadt.
  • magyi76
    nem volt egy ugyes jatekos, o volt a masodik legnagyobb tank nalunk es a hazaknal bujkalt tehat nem sokkat segitet a csapatnak, a vegen nekem esetleg mint szem.

Az AMX50Foch-ra hajtok de felek mar tole...kiprobaltam tesztszeron de egyszeruen 500 meter felet szornyen pontatlan az agyuja...
    Ja es meg patog is az ellenrol.
  • Mydgard
    Szevasztok!

Nemet voice packot honnan lehetne letolteni es tudna valaki segiteni beallitani?
  • TiborTamas
    A Löwe nagyon epic a végén. :D Maradt egy arty és ő megy a zászlóért, meg spotolj neki. OMG. xD
  • Kronos79
    Win7 használóktól kérdeznék. A Dokan semmi pénzért nem akar települni. NSIS error fejlécű ablak jön fel error launching installer szöveggel. Próbáltam adminként is futtatni, de úgy sem megy. Mit kellene tenni, hogy működjön? Megjegyzem az oldalon jelzik, hogy kompatibilis a Win7 x86-os verziójával is.
  • magyi76
    kaptal vissya jelyest toluk hogz megkaptak a videot, nekem mindet megcsinaltak kiveve 2 amire azt irtak hogy nem tamogatott kliens
  • Master91
    Küldd el még 1x, hajlamosak elsiklani jó pár replay felett.
  • aknakukac96
    Yess végre kiveszem a részemet az eventből:PAktuális már úgy is egy T-43 két hete...