banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rens
    Sziasztok! Volna par kerdesem,lehet hogy hulyeseg,de sajna nem vagyok tisztaban a dologgal,hogy ez a legenyseg tuning,hogyan mukodik. Tisztaban vagyok a skillekkel,meg perkekkel,arra lennek kivancsi,hogy a tankok kozt a legenyseget kell cserelgetni,meg atkepezni? Ha uj tankot veszek es azt legenyseg nelkul vegyem? Ha peldaul van egy 6os szintu medem es veszek egy 7es medet(ugyan attol a nemzettol) es a 6os bol a 7esbe atultetem a legenyseget 100%osan,at kell kepeznem? Es az uj legenyseggel mit csinaljak,vagy eleve legenyseg nelkul vegye? (Ha ertelmetlenre sikerult bocsi,melo kozben mobilrol irok). Szoktam olvasgatni surun ez a forumot,tanultam mar teletk jopar dolgot es egy csomo screenshotototkon lettam,hogy mar tobb skilletek is van egy-egy tank legenysegen en nemtalaltam meg meg ennek a nyitjat. Ha egy paran kozuletek (akinek lenne turelme) leirnatok,hogy hogy csinaltatok megkoszonnem.