banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    20 meccset mentem eddig vele. Én bujkálós, másodvonalbeli tanknak használom. Gold lőszert is használok mert legénységhúzásra kell. Ha szereted ezt a stílust akkor fun. Vaciláltam a Panther M10 és a Pz IV Schturm között, erről kevesebb rosszat olvastam ezért ezt vettem meg. Gyorsan lő, lehet vele osztani a 150 körüli sebzéseket. Gyakran nem foglalkoznak velem az alacsony alpha miatt, ezt ki lehet használni. Amíg tölt a másik te 2-3-at is sebzel, így már 3-400 sebzés jó teljesítmény. Aztán elhúzhatsz mást szívatni. Szintjéhez képest jól hozza a pénzt (azért nem írok átlagot mert elég sokat lövök kreditgolddal, nem lenne reális de bőven plusszos még így is). Nem kifejezetten medium stílus, de ha a Panthert szívószál löveggel szeretted akkor ezt is tudni fogod eredményesen használni. Pontatlanabb, de nem pontatlan.