418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    na de én most lépek kóbászt tőteni meg beverni fél liter almapálinkát :D
    jó gamet mindenkinek!!!!

(Tessellia este hazajövök és ha nem csinálok 10 top gunt egyhuzamban PZ3/4el akkor kapni fogsz)
  • foxbat88fx
    hát mostanában nem mentem vele, de azért nem mindig acélfal :D
    ez egy jól kifogott kör lett, ezért is tettem fel...
    ha béna a csapat akkor szívás, mert hiába az iszonyat páncél, szar a mobilitás... bejön mellém 2 med és nekem annyi :)

de ezek ellenére nagyon szeretem :D
    jó csapat kell hozzá és jó map :)
    himmelsdofron halál utcában beforgatod akkor semmi nem lövi át :D
  • foxbat88fx
    ez így szokott lenni :D
    bírom amikor pár 600-800 effis 2-3k csatás emberek oktatnak ki :D

annál már csak a noob platoonokat bírom jobban :S
    múltkor 3×löwe... mind3 0k csatás és hármójuknak összesen nem volt 1000 effijük.... és ők voltak a top tierek :)
    3an összehoztak talán 600 sebzést :D

lehetne valami csatalimit tier8ra... mondjuk2000 csata, de persze ilyen sosem lesz :S
  • kisokka
    Szerintetek érdemes Tiger P után tovább menni? Magával ezzel a tankkal(Tiger P) nincs bajom(bár az utóbbi csatákban rám jár a rudi), de a következő VK elég trének tűnik. Tiger P-vel is ott lövöldözöm, ahol akarom, gyenge pont szinte mindenhol van rajta, túró a front páncél is.
    Vélemény?
  • Fefe82
    Épp írni is akartam,hogy a tiger milyen könnyen vitt be 2x a kupolába,mert az manapság nem is olyan könnyű már:) tényleg csak ha a legtetejét lövöd akkor sebez be ott is ,hihetetlen ez a tank tényleg,nameg te jól is forgatod a vasta!gondolom minden vagy legalább is minden 2. győztes kör egy acélfal vele mi ?
  • Wlanseraf
    Ja és 88%-os legénység volt a Löwében...
  • Wlanseraf
    Tök jó úgy harcolni hogy egy 2 fős type platoon végig nooboz.... természetesen rég meghaltak mint a szar..... én egy szardarab Löwe-vel ST1/T32/T34/34 ellen hozzam le a meccset még a végén szétkapom 1v1-ben az ST1-et 100 HP-ja maradt.. az is no comment mert az két utolsó lövésem pattant onnan ahol előtte 5X átlőttem ..

Csata végén kiderül hogy ez a két retardált sebzett 2400 együtt míg én 4000 egyedül... mi a faszra ugat??? 1000 eff 981 csata de typet azt vett? Mikor megkérdeztem mire veri magát meg mennyi az eff akkor természetesen én voltam a STAT KURVA???? na lol.... ők királyak voltak 1200-as damage 0 killel:DDDDDDDDDDD faszom a sok szartakonyba...

Defeat! Map: Erlenberg 2013. február 27. 11:31:09
    Vehicle: Löwe
    Exp: 1 042 + Credits: 98 836 (Fine: 135) Badge: StatWhore
  • foxbat88fx
    igaz a videó csalóka mert még az erősítése előtt készült :)
    azóta a tornyon lévő kis kupolát még t8al is nehéz átlőni olyan erős lett :S

az egész tank lényege hogy FULLOSAN, nem szabad vele nagyon előre menni! nem szabad magad mellé beengedi senkit! mindig be kell forgatni kicsit! CO2 tartály kötelező rá különben égni fogsz mint Reichstag!
    a 107es gunja kegyetlen jó, igaz lassan tölt, de pontos és visz mindent :)
    jó kezekben ez a tank nehéz eset :D
  • foxbat88fx
    tessék :D
    http://www.youtube.com/watch?v=rB3dXLsp04A
  • R3nton
    nézd meg az új tier7 mediumokat, t-34-1 gyakorlatilag superior ahhoz a vk foshoz képest, mintha nem is egy tier lenne a két tank :D
  • Fefe82
    Nem de kiváncsi vagyok rá.ha belinkeled meglesem!
  • foxbat88fx
    nem véletlenül csücsül a garázsomban egy KV-4
    láttad már a KV-4es videómat? na azon látszik hogy mit kibír ez a vas
  • Fefe82
    jaja !írtam is hogy jól kell vele lavírozni (KT)
    TeLJESEN IGAZAD VAN!!!!bár a t8 -ban nem írtam,hogy melyiket gondolom a legjobb tankanak,de ebben az esetben teljesen igazat adok neked! a KV4 egy T8-as maus!egyszer összerongyoltam eggyel úgy igazán de igazán,ültem az 50-120-ba,szembe volt velem ,nem láttam a hasát csak úgy "derék"tálytól ,ő nem tudta hol vagyok,nem kamuzok az ökör meg sem mozdult mikor elkezdtem lőni rá,2x4-es tár szemből 1 x 390 körüli sebzés,mondom ilyen nincs,utána bekerültem az első lövés a seggéről pattant,mondom belelövöm a maradékot és otthagyom a picsába,nem kapok annyi kreditet érte mint amennyi lőszert ellövök rá! tényleg kemény egy dög!
  • stoppos
    Előre szoktam rohanni, mert azt vettem észre, hogy ha bespottolsz több tankot időben, elég sokan változtatnak az addigi stratégiájukon, vagy legalábbis előjön a "PIRÓÓÓÓS PÓÓÓÓNT, MEGYEEEEK" effektus és összelövik nekem a meccset nyerőre. :) Erre viszont nagyon nem alkalmas sok tank.

Ha meg csak egy-két tankot spottolok azon az oldalon, akkor nekem kellene megoldani a szitut, ami vagy összejön, vagy nem. Aztán attól függően, hogy mikor hullok el, vagy összejön a meccs, vagy nem.

A kivétel természetesen, amikor mire felveszem a harcot, a másik oldal elhullot. Ennek legszerbb példája most szombaton volt steppesen. Mire az encounterben a zászlónál lévő sziklához értem, a darálóban meghalt 6, vagy 7 tankunk. Csuda mókás meccs volt. :)
  • foxbat88fx
    nem értek veled egyet...
    szerintem a KT kíváló tank a tierjében, csak tudni kell használni :)
    IS-3at levered mint a szart ha jó vagy, de ez igaz visszafele is....
    minden csak a tank kezelőjén múlik :)
    a másik meg a KV-4... na annál jobb tier8 nincs :D IS-4el alig bírom átlőni mert vagy 0 vagy lepattanót lövök rá :S
    rühellem ha KV-4 ellen kell harcolnom :D
  • csoszi87
    Kösz.
    Igen azt tudom hogy arty kipicsáz. 50100at is, meg végigtoltam a francia Td-ket, őket is. Ott is rosszul esett ha akár 5ös arty rám talált. (nem egyszer volt, hogy szakaszozás közben 5ös arty 1 lövésből kiszedett Ac48-ból, vagy Fochból. Szakasztársam mondta is, hogy ezért nem kezdi el őket)
    Amúgy tényleg az a furcsa, hogy igaz Heavynek van írva, de med.
    Viszont 1v1-ben az 50100 se nagyon remekelt 8as medek ellen.
    2. soros támogató, flankelő, fraggelő tank volt az is. (viszont ha valaki az oldalát mutatta, és nem rám figyelt annak kellemetlen volt )
  • Fefe82
    NEm akarok mindent megkommentelni,de ha kérdezed ,mint az 50-120-nál is sajáttapsztalattal!!!!ha randomban mész sztem ferdi sokkal sokkal jobb (persze ismert nem kis hátrányaival is)a tiger II botrány számomra,az egyik leggyengébb ágyúval rendelkezik,jó pontos mint a fene,de a tierjében szar,a T32 se jobb ágyú de legalább sokkal jobb páncélzata van!ferdivel a top ágyúval olyat kaszálsz mint a picsa! 450-520-30 körüli átlag/lövés.irgalmatlanul lehet kaszálni,a KT meg mindent beszed,nagyon jol kell vele lavírozni ha pattintani akarsz!de ha azt nézed mi jön utána akkor kt,az E-75 iszonyta jó,bár csak mint ellenfélként tapasztaltam,(sajna)
  • mekk77
    thx (meg a többieknek is), ez megerősített (abban, hogy megvárom a második ágat, vagy inkább skip és marad a ruszki/francia).

Ma kell döntenem, hogy Ferdi-t vagy Tiger2-őt veszem meg előbb (egyszerre lettek meg és hely és pénz is csak egyre van perpill.)
    - Mind2 szimpatikus
    - a 9-es utána mindkettőnél még inkább az
    - a 10-es meg mint tudjuk mindkettőnél középsz@r
    - Ferdi crewnál már van full 6th sense meg clutchBr., kingtiger vonalon meg ha lesz 10-es löwe akkor hamarabb rámehetek.
    Bah, olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem? :D

Randomra melyik jobb vajon, melyikkel lehet nagyobbat alkotni? Elsőre így a Ferdit tippelném.. :/
  • Fefe82
    Na persze hozzátéve a mozgékonysághoz hogy saját tierben,meg nem a medekkel!Ja és azt ugyis tudja mindenki,T9 meddel ne állj le mert meghalsz :D Is8 -at gondolkodás nélkül full hp ról szétszedem,de egy T54-et nem a legalantasabb T9 tank az tuti!!
  • Musztafakebab
    Ez igaz én se szeretek más tankkal mást játszani de néha rájövök hogy az nem vezet győzelemhez. Vannak megszokott helyeim a pályákon csak néha én is azon veszem észre magam hogy TD camp helyemen meddel vagy heavyvel állok. VK-val bújkálós flankelőset kell játszani, sokszor volt úgy hogy 5 kiszedtünk de én még nem is lőttem, de ekkor megtaláltam azt a pozíciót ahol biztosan be tudok menni az oldalukba seggükbe úgy, hogy ne támadjanak mások és akkor eszméletlen jól jön a 220 átlag a gyors töltéssel.
  • Fefe82
    "BMSRTn2"meg a kérdezőnek is ,milyen az 50-120,amiket írt az mind igaz,ha van arty mágnes ez a NO.1.,ehhez képest egy ferdinand vagy egy t95 semmi,tényleg erre verik a pöcsüket az artyk.1 T5 arty már szétkúr /1000 hp/simán lerottyant belőled,de egy T6 simán oneshot-ol! ennyit a hátrányokról!!
    Milyen vele támadni?nincs még egy ilyen T9 akárki akármit mond!valóban ne támadj egyedül frontvonalból mert 2-3 lövés és trágya!de ha kiélezett helyzetben akár még egy Tx tankot ami mondjuk nem 2300 körüli hp -val totyog,hanem 1500-1600 körülivel ,azt olyan simán kivégzed mint a szart,mondm bármitTcsak nem előröl probáld ,egy shotot bekalkulálsz hogy bekapod /nem jagdpzE-100-tól/bekerülöd mindenkit kinyiffantasz vele!de ha mint írták nem fullos persze nem jó hogy a 100-assal lövöldözöl,260-300 dmg beviszel hiába 6 -os tár szart sem ér!de 120-al 4-es tár minimum 390-460 sebzés,oldalrol vagy hátulról 450-490 mindent szétlősz!szerintem az egyik legjobb fun tank ami a játékben van tuti!mozgékonysága a legjobb semmi nem ilyen T9be!az tény hogy akárhogy forgatod mindenhogy bekapja,igen ritka a pattanó tényleg,de ezzel a tudattal mész kurva jókat lehet vele csatázni!és a revolvernek hála 3-4 k dmg simán jön vele!de kell is mert egy 30k körnél (prémnélkül) -2k kredit ,költséges jószág!
  • stoppos
    Oldalról nem gond, ez tény.

Annyira nem megy vele a flankelés, elég gyakran szemből futok össze más jószágokkal. Ahhoz pedig kell a gold.

Egyébként pedig minden tank használható, a kérdés mindig az inkább, hogy tudod-e hozni azt a játékstílust, ami az adott tankhoz kell. Nem adaptálódok könnyen, általában nem a tankhoz próbálom igazítani játékstílust, hanem fordítva. Így limitált lesz nekem a jól használható tankok száma.

A DB bejött golddal, anélkül szenvedős.
  • Musztafakebab
    Tudsz még mondani másik T8 tankot akit nem ütsz ennyivel oldalról? T9 közül is csak 1 marék tank van akiket nem tudsz ütni oldalról.
  • stoppos
    A 132-es pennel? :)
  • csoszi87
    Epic lool!
    105ös trollgun+aranylőszer kombó.
    Tigrist úgy ammoztam, hogy 200m-ről rálőttem, lesz ami lesz alapon (ez lett a 6. kill)
    Mostanában csak olyan tankokkal tudok topgunt csinálni, amik enyhén szólva nem csúcsragadozók. (pl: M3Lee)
  • 3636
    Én már más dimenzióban játszok. :)
  • pointer4
    Szerintem az egyik legjobb tier9, élvezet volt vele menni. Csak meg kell tanulni használni, ami itt nem a front vonal beli támadó heavyt jelenti. Sose maradj egyedül meg ehhez hasonló francia alap kritériumok.
    Ha választanom kellene legjobb tier9est, lehet gondban lennék, mert e75-is4-amx50120 mind-mind nagyon esélyes. (tudom is4 már nem játszik amúgy)
    Amúgy vele lett a legjobb statom tier9ben.

Persze a nagy motor és ágyú kell rá, az elején kicsit szívás volt.
  • R3nton
    Ez kész, a 110 folyamatosan olyan csatákban van ahol tele van tier10el:D WTF? :D
  • demoneye
    Az E50M egy nagyon jó járgány!Kétféle csata van vele: 1. kilőnek az első két percben,alig sebzel. 2. 3-5kiló damage 2-4kill.Olyankor minden betalál,sebződik stb. Egy igazi vadálat. Simán lehet vele testi kontaktus,rammolni élmény vele!Batmobilt élvezettel lehet filézni vele.Egyre kell nagyon odafigyelni: nehogy szemből vmi eltatláljon,mert akkor az ég is rád szakad.Modulod és bakád elszáll az tuti!
    Jah!Ha begyorsul 60-al száguld!!!!!:):):)
  • Musztafakebab
    Nem tudom mi bajotok van a VKDragonBallal szerintem 2x olyan jó mint a párduc. Én gold nélkül használtam és csak az IS3 jelentett problémát, az is csak a spaced armor miatt.
  • Bmsrt n2
    Úgy tudom angol arty nem jön amíg nem lesz minden arty ág T10-esítve...egyszerre eresztik ránk a sok férget:D
  • csoszi87
    Akkor ekte 50100.
    Az is akkor volt jó, ha sikerült elérni azt, hogy ne rád figyeljenek.
    Ammonak nem örülök.
    Ki kelle húzni mielőtt jönnének a féreg angol artyk, mert a HESH lőszert valószínűleg nem foglya szeretni.
  • Bmsrt n2
    Ja meg Ammo hit...minden kör...kivétel nincs!
  • Attiska
    Srácok, mikor jön az új patch? Én most egy ideje leálltam a WoT-tal, de hátha ad egy új lökést a javítás.
  • Bmsrt n2
    Huhh vegyes érzéseket vált ki belőlem...nagy fíling kitárazni egy mit sem sejtő áldozatra...de minden patkány artysta rögtön rád recskázik az fix,le szinte semmi nem pattan,Hp-ja meg alig van.
    (még nekem se fullos,kell a top motor,100-as löveggel meg kicsit szívás,de túl lehet élni)
    Szerintem ez a legnehezebben játszható T9 heavy per pill,túl szituációs,de vannak élvezetes momentumok.
  • csoszi87
    Milyen az amx 50120?
    Pénz kellene hozzá nagyon. Jelenleg 100 000 creditem van, és nincs prémem, de már nagyon mennék vele 1-2 kört.
  • Bmsrt n2
    Személyes vélemény következik:
    Panther:Szívószálágyús sniper izé(gyűlölöm a német tank="sznájper" vagyok,utsó bokor kempelő csókákat...),mednek nem med,szemből ég.
    Panther2:Ez már kezd med lenni,de a többi T8 med sokkal jobb mint klasszikus med-tank,ez is ég szemből...
    E-50:Na ez már valami..az összes med-light ami kisebb nálad(meg néhány nagyobb pl Bat) retteg tőled mert szétrammolod őket,pánélzata meg elég jó,egy tierrel lejjebbi tankok nehezen sebzik...szemből éd:)
    E-50M:Még nem volt se kreditem,se kedvem megvenni,így no comment...szembő...ja hogy ez nem:D
  • demoneye
    A panther vonalon mindegyik használható,de csak módjával!!! Pontosan-gyorsan lőnek,páncélzat az nem sok,de nem arra való,hogy leállj egy T10heavyvel 1vs1ezni!
    A T20 marha jó,kezdem érezni a járgányt,kellemeset csalódtam benne!

Bmsrt: jó neked,hogy ennyire gyűrted. Remélem kibékülök majd vele valahogy...
  • Tono34
    Jobban szeretem, ha ki van húzva minden :)

Anno KV-val is kihúztam az S51-et, bár szerintem azzal nem volt nehéz :)

• Random_
    Felpakotlam az xvm-et ma reggel...

Tier IV-al mentem és ott csupa pirossal hozott össze a sors. Tier IIV esetében már voltak szépen sárgák és zöldek.

Sokat segít tényleg a mod! Egyik csatában ellenfélnél egy kiemelkedő játékos volt és persze a végén ő is életben maradt. Azért más így, hogy tudom mit várhatok tőle... jobban figyeltem a mozgását és mindig úgy álltam, hogy őt fél szemmel követtem. A csata jól is sikerült végül, bár kilőttek, mert kettő heawy és egy arty nyomasztott, de a csapat maradéka hozta a kört és a foglalókat mind kilőttem...

Az is jó segítség, hogy látom a sebzéseim és a csapattársaim statisztikáit akikkel nyomulok. Kicsit határozottabb is vagyok, ha látom, hogy lejátszott csatákban és statisztikában is a csapat erős felében vagyok. Jobban átveszem az irányítást és volt, hogy hallgattak is rám! :D