A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Felpakotlam az xvm-et ma reggel...
Tier IV-al mentem és ott csupa pirossal hozott össze a sors. Tier IIV esetében már voltak szépen sárgák és zöldek.
Sokat segít tényleg a mod! Egyik csatában ellenfélnél egy kiemelkedő játékos volt és persze a végén ő is életben maradt. Azért más így, hogy tudom mit várhatok tőle... jobban figyeltem a mozgását és mindig úgy álltam, hogy őt fél szemmel követtem. A csata jól is sikerült végül, bár kilőttek, mert kettő heawy és egy arty nyomasztott, de a csapat maradéka hozta a kört és a foglalókat mind kilőttem...
Az is jó segítség, hogy látom a sebzéseim és a csapattársaim statisztikáit akikkel nyomulok. Kicsit határozottabb is vagyok, ha látom, hogy lejátszott csatákban és statisztikában is a csapat erős felében vagyok. Jobban átveszem az irányítást és volt, hogy hallgattak is rám! :D