418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
xFreex #416949 Az ugye meg van, hogy a T49 könnyű tank és mint ilyen a játékban nem veszít az álcájából ha mozog. Csak akkor esik le az álca értéke ha ellövi magát. -
Plata #416948 Progettó tényleg papír,de még fedezék mögül is csapott ki belőle arty. -
yossarianHUN #416947 A Progetto nekem se kedvencem, eleve nem szeretek teljesen papír medekkel játszani. Tudnak nagyon jók lenni, de folyamatosan észnél kell, hogy legyen az ember velük. Egy percre lankad az ember figyelme, vagy neccesebbnek bizonyul egy helyzet a vártnál, és már szublimálsz is. Ezért szeretem, ha legalább a tornya viszonylag kemény a tanknak. -
Plata #416946 T49-en most az álca fura.
A garázsban azt írja hogy az álló jármű álcája 31.28% na és a mozgó jármű álcája is 31.28%.
Normális ez?
Td-knél néztem,de az álca ott nagyobb állónál mint mozgónál.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.27. 10:58:08 -
Plata #416945 T8 megvan,de nem rossz,igaz medekkel amúgy sem megy a játék mostanában.
Progettót megkaptam egy hónapra ingyen,azzal sem jöttem ki.
-
yossarianHUN #416944 A lengyel medek milyenek? Papíron nem tűnnek rossznak, de a gyenge tornyok elég aggasztóak, T10 alatt glass cannonnak tűnik az összes. -
Plata #416943 Srácok nekem eltűnt a klán cset.
Először azt hittem ki lettem dobva,de nem.
De akkor sincs.
Tegnap még szerintem volt,mert ment rajta a duma.
Valami nem kerek,barátlista sem elérhető,sem azt nem lehet megnézni hány klán tag online,mert csak egy fogaskerék jön elő azzal hogy kapcsolódás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.26. 11:14:22 -
tothgyorgy #416942 Menden változtatással szarabb lesz. Még az új legénységi mizériát megvárom, de ha azt is elqrják, nem lépek be, vagy csak néha. Attól függ mennyire tolják fel a vérnyomásom. -
yossarianHUN #416941 Ez a Mannerheim is mekkora játszhatatlan rettenet lett heavyvel... Komolyan mondom, nagyságrendekkel rosszabbak a mapok a néhány évvel ezelőtti állapotuknál, kivétel nélkül rosszabb lett, amelyikhez hozzányúltak. Egy az, hogy láthatóan szándékosan úgy vannak kialakítva, hogy a legfrekventáltabb heavys chokepointokon ne legyen artysafe hely, másik, hogy egy csomó mapon van olyan oldal, ahol a heavyknek esélyük sincs pozícióba érni mielőtt az ellenség lightjai felspottolnák őket és a spawnjáról szétrámolná őket az egész ellenséges csapat, mint floki a lábtörlőt. Van itt kérem fejlődés, csak visszafelé. -
Plata #416940 Megvettem Obj 268 4-et,eddig tetszik,tényleg,tök jó roham tank.
Két csatám volt,az első pár órája,amikor megvettem,de megszívtam az első csatába ahogy be mentem 100 fölé ment a ping majd 800 fölé.
Volt két jó lövésem egyébként lagfeszt úgy hogy öngyilkos lettem.Most újra elindítottam a játékot és nem volt lag.12-35 volt a pingem.
T8-10 csatában megállíthatatlan voltam vele.sima lőszerrel mentem.Egy T10-el ketten megrohamoztuk az ellenség bázisát,útközben három oneshot összejött.
Lt-432 he lőszerrel tudott sebezni belém 42-t,én meg cserébe úgy szájba vágtam hogy elgurultak a golyóscsapágyai.
Nagyon klassz Td,senki nem tudott belőni,még másik Obj268 4 sem,szemtől szembe mentünk egymásnak ő goldal én simával,kilőttem.
Su-130 is golddal lőtt,hiába,ha mindig ilyen lenne akkor mesés lenne.
Na és lehet vele repeszteni 50-el is.
Artyt 51-el robogva szűkülés nélkül kikaptam a bázisa mögött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.24. 17:23:27 -
Plata #416939 Néztem jujtúbot és találtam is róla videót,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Állítólag valamikor jönnek majd spanyol tankok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.24. 08:17:58 -
yossarianHUN #416938 
Volt azért már részem pár jellemformáló T8 grindben, de ez az AMX 65t szerintem viszi a prímet. Ennél tényleg érződik, hogy úgy csinálták meg, hogy free XP-t kelljen váltanod, ha nem akarod direkt szívatni magad. 23 csata után 43% win rate, 830 átlagsebzés.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2021.05.24. 04:26:47 -
Plata #416937 Azt kifelejtettem hogy az ágyú főleg azért pocsék,mert eszement pontatlan.
-
Plata #416936 Asszem 10 csatám volt vele,irtó gáz.
Valamire adták.
Pocsék az ágyúja,a tornyán van egy cseszett nagy kupola amit bármi röhögve belő.Hátul van az ágyúja gondolom azért olyan szar,nem nagyon lehet vele lefelé lőni.Egyébként meg ha artyval látod lődd a tornyát,az nagyon érzékeny és gyönge.
Na és szemből a hasát is simán át lövik.
Városi pályán be forgatva ha elrejti a gáz részeket jó,de nyílt területen nagyon gyorsan megeszik.Löwe jobb.
-
yossarianHUN #416935 Ez a hátsótornyos német VK prém T8 heavy amúgy milyen? -
Plata #416934 A mostani maraton tank egy nagy nulla.
Vagy csak idióták vették meg eddig.
T34-85M és M4A1 FL10 is megeszi szemből alap lőszerrel.
Csak T6 tankkal volt hozzá szerencsém. -
Plata #416933 Hát bakker,mire ez kitáraz a másik tank már a vacsorát is megette.
Kb 25 másodperc mire az 5 lőszert kilövi,utána 36 másodperc mire betáraz.
Somua az 5 lőszert 10 másodperc alatt kitárazza és ugyanennyi idő alatt vissza is tölt.
A 185 pen tényleg brutál rossz.
Na és állítólag marhára lomha. -
Plata #416932 Srácok megvan az OBj 268 4-re az xp ki is fejlesztettem,szerintetek megéri megvenni?
Vagy várjak vele? -
yossarianHUN #416931 ASTRON Rex teljes statok
Szánalmas töltésidő autoloader létére, valószínűleg fos mozgékonyság, fos pontosság, de legalább fos pen is. Ráadásul csak 30 lövésnyi ammo, ami azért 320-as alfa mellett nem egy életbiztosítás. Páncélzat terén egyedül a tornya kemény, de azon meg ott világít a tipik amerikai tumor, úgyhogy valószínűleg hulldownozással is csak lábon lövi magát vele az ember.
Erre azért bőven ráfér a buff, mielőtt kihozzák élesre. Kár, mert egyébként jól néz ki. -
tothgyorgy #416930 A wot szerverei baszakodnak. Talán ha nem vodkára költenék a pénzt, akkor működne rendesen.
-
MuldR #416929 Ez a 300+-os ping rendszeres mindkét szerveren, vagy csak engem tisztel meg? Az elmúlt 2 hónapban 5x akartam játszani, de 300 alatt még nem volt. Nem tudom, hogy most az új gépem hálókártyája szar, vagy az egész wot. -
tothgyorgy #416928 Tegnapi normális ping helyett ma megint ocsmányul szar lett. -
lammaer #416927 Hálistennek le, jó ideje tiszta vagyok :-) -
Le vagy maradva, ez már az előző maratonnál is így volt :D -
Plata #416925 Én a kilencest szeretem. -
lammaer #416924 Micsoda új trükk a WG részéről, hogy a tankszerző kampány mellé benyomtak egy másik kampányt is amit csak azzal a tankkal lehet megcsinálni... jó kis mézesmadzag a népeknek :D -
Az, egy hulladék, sajnos. -
TeeKillah #416922 Srácok. Ez az "új" olasz hevy ág ennyire szar, hogy 9-10 tiert elvétve látni? Vagy csak mákom van, hogy nem futok össze velük?
Utoljára szerkesztette: TeeKillah, 2021.05.22. 20:31:38 -
Plata #416921 Egen,és nálam az a bibi ha nem tetszik egy tank tök nyóc hogy op,akkor sem tetszik.
-
yossarianHUN #416920 Ezzel mondjuk egyetértek, ritka ocsmány egy dög. -
yossarianHUN #416919 A statjait látva én arra jutottam, hogy az álcán fog múlni a boldogulás, ahogy elnézem, valamivel jobb a camója, mint a Progettónak, úgyhogy nem kizárt, hogy festéssel+legénységgel+hálóval egész jó lopakodót lehet csinálni belőle. Láttam már egy-kettőt, azért elég brutális tempóban köpködi azokat a 200 sebzéseket, az egyikre először azt hittem, táras.
Végső soron nekem mindig csak használat közben alakul ki, hogy mennyire jön be egy tank, stat alapján a Mutz is jónak tűnt, aztán mégis utáltam, a Progettóval sem túlzottan szeretek játszani, pedig az aztán végképp a T8 prémek Szent Gráljaként van emlegetve. Ehhez képest a T-34-3, amit anno csak szitokszóként emlegettek, egyik nagy kedvencem volt. -
Plata #416918 Nekem nem tetszik,a tank ronda, az a köcsög teteje nagyon hülyén néz ki.
Meg amúgy is med,med nem az én műfajom.
Ami vicc mert kezdőként az volt a kedvencem.Az első nagy tankom med volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.22. 19:23:27 -
Köszike, de ez már sajnos nem működik :(
#416915: ezek nem kapnak buffot, hanem nerfet a HE lőszerük, illetve változó, mert a Typenak növelik a HE penjét, de vszeg még így is kaki lesz a módosítások bevezetése után. A T49 a nagy lövegére kap buffot, jobb célzásidő meg pontosság.
Egyébként nektek mi a véleményetek erről a Kampfpanzer 07 RH-ról? 60-70%-nál érdemes lehet megvenni? OP lesz ez randomra? Most az SH-t hagyjuk. Én személy szerinte nem találom túl jó tanknak, a DPM tényleg beteg, de a nagyon alacsony alfa meg lőszer sebesség miatt sztem a mindennapi randomban nem lesz olyan jó, ahol inkább a trade meg az alfa számít. Sok esetben inkább nem fogja tudni kihasználni a DPM-t és a snipeolás sem lesz vele könnyű. Meg az az AP átütés... Megnéztem Tankelit meg Scheff vidijét a tankról és ők nagyon jónak tartják, Scheff egyenesen el van tőle ájulva, h jobb, mint a Progetto, de pl. azok a csaták, amiket bemutattak egyáltalán nem voltak élet szagúak/átlagos random csaták. Mondjuk, ha csak a statot nézzük, akkor a boroskóla sem nagy szám, aztán az egyik legjobb T8 prém lett belőle, persze annak másabb a tűzereje, mint ennek a német papírnehezék csodának. -
Plata #416916 Elővettem a karácsonyi nyeremény tankot,hogy legalább 100%-ra húzzam a legénységét.
Első csata.
Győzelem!
Csata: Ruinberg
Járművek: M4A1 FL 10
Szerzett tapasztalat: 2 976 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 7
Szerzett kredit: 35 240
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kiváló Lövész, Elit lövész, Oskin medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
T7 csata volt. -
Plata #416915 Ha jól emlékszem T49,Sheridan,Kv2,Kv2(R),Type 4 kap buffot.
Lehet van több is csak elfelejtettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.21. 20:12:12 -
Plata #416914 Azt hiszem ez a hülye kihívás csak rosszabbít a helyzeten,csupa agyhalottak vannak.
T9-10 csatában spotolok,szépen fel spotoltam egy csomó tankot,spot sebzés szinte semmi,még egy kört csinálok újra spotolok,de megint lófing sebzés,közben cseten meg megy a hiszti,vissza fordultam a bázis felé,a bázis mellett jobb oldalt a bokorban char future meg amx 30b lövi egymást és lökdösik egymást.
Hülye amx több mint 20 lövést leadott rá a csata jelentés szerint.
Ilyen hülyékkel hogy lehet játszani? -
Plata #416913 Na és milyen papír?
Egyedül a tornya az ami keményebb,a hull olyan papír mint a fene.
A T49 meg közben buffot kap.
Célzás,sebzés,szűkülés. Satubbi. -
lammaer #416912 Az már már olyan mintha nem is lenne táras :D -
Malarki #416911 4,5 sec a lövések közt? Azosztigen. -
Plata #416910 Várj,lehet hogy légpárnás és a talaj felett lebeg.