banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Köszike, de ez már sajnos nem működik :(

#416915: ezek nem kapnak buffot, hanem nerfet a HE lőszerük, illetve változó, mert a Typenak növelik a HE penjét, de vszeg még így is kaki lesz a módosítások bevezetése után. A T49 a nagy lövegére kap buffot, jobb célzásidő meg pontosság.

Egyébként nektek mi a véleményetek erről a Kampfpanzer 07 RH-ról? 60-70%-nál érdemes lehet megvenni? OP lesz ez randomra? Most az SH-t hagyjuk. Én személy szerinte nem találom túl jó tanknak, a DPM tényleg beteg, de a nagyon alacsony alfa meg lőszer sebesség miatt sztem a mindennapi randomban nem lesz olyan jó, ahol inkább a trade meg az alfa számít. Sok esetben inkább nem fogja tudni kihasználni a DPM-t és a snipeolás sem lesz vele könnyű. Meg az az AP átütés... Megnéztem Tankelit meg Scheff vidijét a tankról és ők nagyon jónak tartják, Scheff egyenesen el van tőle ájulva, h jobb, mint a Progetto, de pl. azok a csaták, amiket bemutattak egyáltalán nem voltak élet szagúak/átlagos random csaták. Mondjuk, ha csak a statot nézzük, akkor a boroskóla sem nagy szám, aztán az egyik legjobb T8 prém lett belőle, persze annak másabb a tűzereje, mint ennek a német papírnehezék csodának.