banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    A statjait látva én arra jutottam, hogy az álcán fog múlni a boldogulás, ahogy elnézem, valamivel jobb a camója, mint a Progettónak, úgyhogy nem kizárt, hogy festéssel+legénységgel+hálóval egész jó lopakodót lehet csinálni belőle. Láttam már egy-kettőt, azért elég brutális tempóban köpködi azokat a 200 sebzéseket, az egyikre először azt hittem, táras.

Végső soron nekem mindig csak használat közben alakul ki, hogy mennyire jön be egy tank, stat alapján a Mutz is jónak tűnt, aztán mégis utáltam, a Progettóval sem túlzottan szeretek játszani, pedig az aztán végképp a T8 prémek Szent Gráljaként van emlegetve. Ehhez képest a T-34-3, amit anno csak szitokszóként emlegettek, egyik nagy kedvencem volt.