418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #239953 Én megtöltöttem golddal és úgy mentem, ahogy írtam is. Sőt, annyira bejött a tank ezzel a módszerrel, hogy megtartottam fun tanknak. A nagy lóbaszó ágyú az tényleg teljesen használhatatlan. 50 méteren képes volt mellélőni egy döglassú heavynek, csak mert a lövés pillanatában elindult és haladt annyit, - mire odaért a lövedék - hogy mellé menjen. -
Destydeme #239952 Hi.Én már a patch előtt írtam,h nálam ez orosz buff(+20%al lősz a kör közepébe).
A német eddig is pontlövő volt,az már nem tudott javulni,ellenben az orosz..gg -
nemtudommivan #239951 Amikor a KV1 még csak kv volt akkor irtam ide hogy stockent milyen egy sz@r.
Erre valaki berakott ide egy kepet mindenfele plecsnikkel es elmondta hogy ne mondjam mar hogy olyan szar mert o ezt erte el vele ... Szazezermilliardbol egyszer sikerult neki bemakolni.
Nah. Most peding jon a kedvenc idezetem.
Minden tank jo csak tudni kell vele jatszani.
Ha ez igy van akkor ajanlom mindenkinek, de nekem senki ne haborogjon hogy nem szoltam elore hogy urvara nem fogja vele elvezni a jatekot!!!
Kulonben meg ez lehetett folyamatos szakasz is.
-
Bangaro #239950 Pont ez a baj, én nem akarok keménykedni a nagyokkal, de csak odatesz. Igaz még mindig jobb, mint a 8-asok között. Light tank felderítés, ja... Alap motorral 30-al megy, fejlesztettel már megy 40-et, hurrá. Ha top tierként rakna be "néha" egy szavam se lenne. Próbáltam howitzerrel arannyal 2-3 mp a repülési ideje a lövedéknek. A kis ágyúk sajna már KV-1-et sem sebzik hátulról. Papíron igen, de a valóságban nem. Minden tiszteletem azoké akik free xp nélkül húzták fel. Agyfaszt kapok -
meh
sírnijó kurva anyád mm 1x
kurv anyád csapat 2x leming faszvonat
sírnijó sírnijó -
Veqtor #239948 Nézőpont kérdése.
Én pl nerf előtt is ki mertem menni "a kő mögül" és láss csodát akkor is mellé tudtak lőni, ha mozogtam. Most sem lőnek mellé többször, csak a többség bebeszéli magának, hogy most már nerfelve vannak és megteszi azt, amit eddig is kellett volna, és egyszerre mozog.
Amíg mindenki kempelt és az artyknak tényleg csak annyi dolga volt, hogy agyaggalamblövészet, ha 1 meg mert mozdulni, mert megunta akkor 5en célozhatták.
Persze, hogy sok arty volt, hiszen sokan unták pont ezt, hogy senki sem mer mozogni és senki sem akar elsőnek meghalni (és nem csak az artyk hibája volt ez). Artyval meg megvolt a luxus, hogy a többiek háta mögött is tudott alkotni. De ezt nem a nerf befolyásolta, ugyanúgy sebeznek az artyk, csak az emberek mentek rá a "nerf" szóra, mint az akcióra. Mindegy, hogy az 50%os akció előtt az árakat megduplázták, és ugyanott van minden, mint volt. A lényeg, hogy akció van.
Remélem érthető a hasonlat. -
bigmano #239947 Nekem csak a pontosság növekedése zavar.
Már Kv1-s-el is lehet sniperkedni El Hallufon.
Akkor minek a Td? -
Egyébként leginkább a kiszámíthatatlanságot nem szeretem ebben a játékban. Ó, borzasztó ... olyan nagy a szórás szinte mindenben. -
Nem vagyok artis, kellett nekik a nerf, de full becélzott tanknál (áll egy helyben) legalább a közelébe menne a lövedék és ne a kb még 1 célkörrel arrébb.
-
Destydeme #239944 Hi.Ne legyél már balga a 2.nál...Mint ahogy a mai napig nem tudnak értelmes választ adni arra sem,h mobilnetről miért dobál le 1-5percenként...Ja,biztos nálam a hiba,meg a 20nál akikat a környezetemben tudok.
Mint ahogy a 8.5ös max grafikán 80fps a 8.6al miért lett minimum mellett is csak 30fps+snipermódban nem tudok harcolni..Biztos a driver..Ők is ezt írták...Gondolom ment a ctrl+c és a ctrl+v. -
virkir #239943 Mint tanult kollegák kifejtették ez azon ritka esetek egyike amikor maximálisan igaza van.
Opé egy tank? Húzd ki és menj azzal.
Kevés az fps? Ezt marhára nem értem mert egy lassan öt éves gépen játszok 4870-es VGA-val és nem nagyon megy 50 alá. -
Nikosi #239942 Nem jó:
1. A többség arty nerfet akart, kivéve az artisták.
2. A nerf után sírnak az artisták, hogy túl lettek nerfelve, a többség szerint meg pont most balanszosak.
Mert lehet sírni, hogy túl lettek nerfelve és használhatatlanok, ami így nem igaz. Az artyhoz is szükséges most már szakértelem, hogy jó köröket lehessen vele futni. Nem elég beülni egybe aztán kattintgatni és élvezni a pár ezres sebzést.
Nekem például 8.6 előtt gw panther-ben nem kellet erőlködnöm egy egy jó körért főleg a top ágyújával, na most egy közepes kört sem tudok vele futni, mert amúgy egy hobbi artista voltam. Aki profi az még most is tud vele játszani. Mert ugye a nerf miatt az emberek óvatlanabbak is, így a célpontok is könnyebbek lettek, cserébe "nehezebb" eltalálni őket és lassabban lehet pukogatni.
A nagy nerf után "Ó Borzalom" láttam 6 killes arty-t láttam 4-6k sebzést bevivő artyt stb... Tehát aki profi artista az még most is az.
De játék szerintem sokkal élvezetesebb lett, az sem szokott zavarni ha egy arty lő ki. Mert nem kell állandóan kövek mögött kuporogni 5-6 percekig. Nem kell rettegni, hogy ha elgurulok a következő kőig vajon mennyi atom fog csapódni rám. Ha meg tényleg csapódik akkor így jártam, 20-ből 1-szer belefér nem leszek tőle mérges.
Ez a patch a legjobb eddig mióta játszom a wot-tal, (2011) mert egy olyan akut problémát kezelt szerintem nagyon jól, hogy le a kalappal a fejlesztők előtt. Ezt szerintem jól oldották meg.
-
Destydeme #239941 Hi.Ezért fogok átnyergelni a WarThunder tankjára:"Ó bocs,többé nem költök rátok!" -
Én biztos nem is fogok rinyálni a vélt túlzott arty nerf miatt. Úgy kell nekik vagy máshogy fogalmazva: Ó, borzalom:D -
foxbat88fx #239939 am ja, vannak normális beszólásai, de vannak bunkók is :) -
darkwraith #239938 Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem tetszik ez a lazaság :d
És ha belegondolok, mindháromban igaza van. 1. egyértelmű. A 2. mindenki a wg-nél keresi a hibát, mielőtt szétnézne a saját háza táján 3. a többség arty nerfet akart, meglett, most meg ez a baj? -
stoppos #239937 Nézd, ez egy light tank. Ha nem akarsz a hatékonyságra pénzt áldozni, akkor ne keménykedj a nagyokkal. Felderíteni bármelyik ágyúval lehet. -
foxbat88fx #239936 Serb megint alkotott XD
- K.: "A "tárazós" harckocsik kiegyensúlyozatlanul túl erősítettek!" V.: "Ó, borzalom! Gyorsan szerezz akkor te is egyet, és irány gyakni! Ja, hogy az ügyesebb játékosok híg bélsalakká lőnek miközben tárazol, aztán majd amiatt fog menni a rinya? Bocsesz, de az ilyesmire sajnos nincs orvosság..."
- K.: "Túl kevés lett az FPS-em!" V.: "Fejleszd fel az abakuszodat minimum egy zsebszámológép szintjére, de ha már ott vagy, mi lenne ha ki is pucolnád, majd friss drivereket telepítenél, stb-stb..."
- K.: "Az artik túl lettek nerfelve!" V.: "Ó, bocsi, hogy elfelejtettük kikérni a véleményedet, amikor épp ott jártunk. :( Ám sose feled, a Te véleményed is roppant értékes a számunkra!"
-
bigmano #239935 Tegnap velem volt E75 ö volt a top tank.
Én a Lőwét próbálgattam sajnos elbénáztam kiszedtek na mondom megnézem az E75-öt mit alkot:
4!!! lövésből mindet mellé lőtte egy 20 méterre lévő Is3- felett.
És minden lövésnél farral!!! jött ki a fedezék mögül.
Szerencséjére a lánccal benyelt egy lövést.
De azért elég égő volt hogy egy "egylövéses" tank bontja lefele a kis drágát.
Szerencsére az 5-re eltalálta de az a tank megbocsátó vas még az ilyeneknek is.
Már alig várom hogy meglegyen.... -
Azért több XP-t vártam. -
Toweliee #239933 Persze, ez egyértelmű. Egy E-75-öt is könnyű balfék módon vezetni, és egy akármilyen ratyi járgánnyal is lehet nagyon alkotni. A driver a lényeg. -
Veqtor #239932 Elég egyértelmű, de gondoltam az is lehet az okok egyike, amiért csak ez az egy 8as prém tankja van és ilyen jó a statja, hogy a tank is jó, nem csak a játékos. -
Toweliee #239931 Tuti nem első accja a srácnak. -
Veqtor #239930 Rossz kép volt, ezen látszik a háttérben:
-
Veqtor #239929 Gyakran esik szó arról, hogy milyen tank az FCM50t.
Egy példa, akivel az előbb futottam össze. 9es csata volt, a háttérben látszik mit alkotott.
Bár lehet érdemes megnézni pár száz csata után, de első ránézésre meggyőző. Persze lehet azért vette ezt, mert francia heavyre akar legénységet húzni és amúgy ugyanígy menne minden tankkal, de ha lehet vele ilyen eredményt elérni, akkor nem lehet olyan rossz tank. -
Bangaro #239928 ja egy sorozat 20k. Hogy én erre nem gondoltam. golddal 71 penetration alap ágyú simával 78. Más tanács? -
R3nton #239927 viszont a WZ-120nál már okés a 10 sec reload. Az nagyobbat ver oda és a páncélja is egész jó :D -
Veqtor #239926 Miért akar mindenki minden tankkal mindent megölni? 
Az egy "scout" tank, mit vársz tőle(főleg, hogy még így is érvényes a +-2 mégis folyamatosan megy ezek miatt a sírás)? Vagy tanuld be minden tanknak az összes weakspotját és tudd, hogy az aktuális tankod ágyúja hol viszi át fixen, vagy tanulj meg spottolni vele.
Ha van egy kis eszed trackelsz mindenkit (1-4 embert) azzal a 4 (asszem 4) lövéssel, amit el tud engedni, sőt, ha elég ügyes vagy talán még be is fejezheted a low hps tankokat.
Az emberek 90%-a még mindig nem jött rá, hogy nem egyedül játszik a játékban és nem neki kell megölni minden ellenfelet..(figyelni kell a többiekre is, nem csak csőlátással menni előre) és ez független attól, hogy mennyire bénák a társak, egy trackelt tankot még vérpistike is el tud találni és jó esélyel sebezni is. -
Madi92 #239925 Szerintem is kiba. jó tankocska, csak ahogy mondtad hátul kell maradni!
10sec rld time-al amúgy sem lehetne elől akciózni, hát még így, hogy páncél az 0. -
stoppos #239924 Nájsz. :) -
stoppos #239923 Próbáld meg a pom-pom ggold ammo kombóval. Úgy ki lehet filézni a bárkit vele, hogy csak lesnek. -
Toweliee #239922 Grat, nekem nem megy vele így. A napi duplázókat is csak vérrel-verítékkel bírom. -
R3nton #239921 Ja igen és a jó mozgékonyság mellett még ráadásul iszonyat gyors is. -
R3nton #239920 [IMG] [/IMG]
Mozgékonyság NO1, papír páncél, iszonyat pontos jó penes ágyú. Én nagyon élveztem. Hátulról kell vele snipeolni és támogatni. Igazi med szerepkörre korlátozottan jó csak, ha wolfpack alakul ki. Egyébként kerülni kell a közelharcot a csata végéig amíg már csak lehpzott tankok vannak és egyszerre többen mentek rá a tankokra. 1vs1ben azért szar, mert szar a ROF és papír. Egyébként kurva jó tank én nagyon szerettem. Artykat álom volt vele irtani. Ágyú meg fenomenális mondom. -
Bangaro #239919 ez a covenanter egy élvezetes tank, csak hatos meg ötös ellen tesz be. Csupa móka és szórakozás. Imádom. 
-
bigmano #239918 Aki a KV2 szereti a trollgánnal annak ez is bejön kevesebb töltésidővel és nekem még 8.6 előtt is pontosnak tűnt a hajóágyúja.
Azóta gondolom még jobb.
Cserébe egy batár nagy dög ami ha előtte magát mindenkinek az első számú célpont.
Nekem az eleje sokszor pattintott is. -
stoppos #239917 Kicsit bővebben?
-
Igen. Ha kicsit normálisabb a csapat, jókat lehet szórakozni vele. Igazi játék élményt ad.
Meg kis kreditet. 56K prem nélkül(premmel 84K). Olyan nagyon nem is kellett erőlködni ebben a körben:
Link -
bigmano #239915 Igen arra jó meg "funolni":) -
Oddball29 #239914 Tank-tank.