banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nikosi
    Nem jó:
    1. A többség arty nerfet akart, kivéve az artisták.
    2. A nerf után sírnak az artisták, hogy túl lettek nerfelve, a többség szerint meg pont most balanszosak.

Mert lehet sírni, hogy túl lettek nerfelve és használhatatlanok, ami így nem igaz. Az artyhoz is szükséges most már szakértelem, hogy jó köröket lehessen vele futni. Nem elég beülni egybe aztán kattintgatni és élvezni a pár ezres sebzést.

Nekem például 8.6 előtt gw panther-ben nem kellet erőlködnöm egy egy jó körért főleg a top ágyújával, na most egy közepes kört sem tudok vele futni, mert amúgy egy hobbi artista voltam. Aki profi az még most is tud vele játszani. Mert ugye a nerf miatt az emberek óvatlanabbak is, így a célpontok is könnyebbek lettek, cserébe "nehezebb" eltalálni őket és lassabban lehet pukogatni.

A nagy nerf után "Ó Borzalom" láttam 6 killes arty-t láttam 4-6k sebzést bevivő artyt stb... Tehát aki profi artista az még most is az.

De játék szerintem sokkal élvezetesebb lett, az sem szokott zavarni ha egy arty lő ki. Mert nem kell állandóan kövek mögött kuporogni 5-6 percekig. Nem kell rettegni, hogy ha elgurulok a következő kőig vajon mennyi atom fog csapódni rám. Ha meg tényleg csapódik akkor így jártam, 20-ből 1-szer belefér nem leszek tőle mérges.

Ez a patch a legjobb eddig mióta játszom a wot-tal, (2011) mert egy olyan akut problémát kezelt szerintem nagyon jól, hogy le a kalappal a fejlesztők előtt. Ezt szerintem jól oldották meg.