418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bangaro #240153 Amikor 67 tonna találkozik 21 tonnával vicces dolog születik, szegény wz-131. Könnyesre röhögős... 
-
bigmano #240152 És akkor honnan is volt 2.5k spotdmg-od?
Mert sebezték amit villantottál ha passzív spotról van szó az meg aztán nagyon nehéz... -
Malarki #240151 Redshiren hová érdemes menni spotolni? Én általában délről indulva E6-D7-C8 környákére megyek a kis domb mögé, onnan leht látni a dombon lévőket, meg akik B9-nél akarnak átjönni.
Északról meg nem is tudok egyetlen értelmes helyet sem. -
bigmano #240150 *le -
bigmano #240149 Ja pl jól leszarják hogy előrerohantál és mennek tovább ugyanúgy mint előtte.
Te meg pingelhetsz amíg ke nem rohad az ujjad ;) -
stoppos #240148 A komment második részét pont erre értettem. :) -
VK3002DB 9520 spot damage kör
Egyszer már belinkeltem, de most újra a spot hasznosságáról van szó :) Ehhez kellett mondjuk az ellen is, hogy így sikerüljön. Passzív spot :) -
Ja, bírom mikor felspottolok 9 ellenséges tankot Lakeville Encouterben, akik mennek a cap felé, a birka csapatom meg továbbra is megy a völgybe harcolni.
Ez rá a bizonyíték, hogy vannak akik egyáltalán nem használják a minimapet, ki van nekik kapcsolva vagy le van rakva kicsibe hogy ne "zavarjon". -
FosTalicskaa #240145 Erről van szó... -
stoppos #240144 Meg ugye, ha felspottolod őket, a csapat rögtön tud majd tervezni, hogy hova álljanak. Vakon ezt nem lehet. Szóval a spot duplán fontos.
Most nem Józsikáról, az agyhalott foteltábornokról beszélek, neki mindegy. -
Russians in my Eu ESL? -
bigmano #240142 Köszönöm hogy példával is alátámasztottad amit leírtam. -
"Amúgy meg csak akkor van értelme villantani ha sebzik a csapattagok.
Gyenge csapatnak hiába megy a spot leszarják."
Erre csak annyit, hogy pár órája történt, hogy egy magyar srác Redshiren már visszaszámláláskor óbégatott, hogy lose, mert cock a team... Mindketten T62-ben voltunk, alul kezdtünk. Ő ment jobbra, akkor mondom megyek középre spotolni. Erre megáll a hegyen campelni. Balra elment egy T-54 még, ő sárga volt. Mi ketten összeszedtünk 6k spotsebzést, amíg a magyar tehetség megvárta, hogy egy E-100 lemenjen a hegyről, és spotoljon neki (a T62-nek...).
Aztán mikor végül elkezdett kihalni a csapat, beírja: "Ennyi, megmondtam, hogy ez lesz".
Szóval persze, ha lófaszt sem csinálok a győzelem érdekében, akkor nem kell csodálkozni, hogy kihal a csapat.
És csata után még arra verte magát, hogy 2,5k dmg-et kiosztott 400 spotdmg mellett, és hogy hogy merem leszólni a csicska 1,1k dmg + 2,5k spotdmg-emmel... Csak 1,5x annyi prem nélküli XP-t kaptam, mint ő. :)
---
Minden pályán lehet úgy spotolni, hogy a tankodnak csak a teteje látszódjon ki. Előre meg nem tudod megmondani, hogy eltalálják-e, vagy sem. Lehet, a ketchupteamnek épp az az élete köre. -
Itt az ominózus isu kör. Miután kilőttek, elgondolkodtam és igen sokkal jobban kellett volna a végén helyezkednem. DE: 1. a zöldeket én lőttem, a végén a JT és a Löwe narancssárgák voltak, tehát "jó" tankokba toltam a dmg-t. 2. Ha jól is helyezkedek a végén és ha ott abban a szituban egyáltalán van jó pozíció, akkor se lett volna győzelem, hiszen a Löwe és a JT majdnem full hp-n voltak. Egyedül nem lett volna esélyem ellenük, mert mindenképpen bespotoltak volna és a hp-m se volt már fullon.
Annyi a lényeg, hogyha az agyhalott csapattársaim csak pár lövéssel többet sebeznek, akkor már nem kellett volna azzal foglalkozni, hogy jól helyezkedem-e vagy sem. Ráadásul az AT ahelyett, h segített volna bázist védeni, elment foglalni. Ketten már lehet lehoztuk volna. -
FosTalicskaa #240139 Az ISU-nál pl könnyen előfordulhat, hogy rossz helyen, rossz tankokba tolod ki a sok sebzést és azért bukó...Velem is sokszor előfordult már, hogy hiába osztottam ki 7k+ sebzést összességében mégis rosszul helyezkedtem és emiatt el is veszett a csata, ennek ellenére nem azt mondom hogy a te hibád mert mindenkinek vannak vereségszériái játéktudástól és szerencsétől függetlenül. Ha a gém átbillenti azt a bizonyos kapcsolót akkor kb mindegy mit csinálsz az adott típussal, biztos a bukó kör. -
bigmano #240138 T71 jó nemcsak spotternek de lehet vele "cigánykodni"is.
Meccseket lehet vele eldönteni.
Amúgy meg csak akkor van értelme villantani ha sebzik a csapattagok.
Gyenge csapatnak hiába megy a spot leszarják.
Csak kinyiratod magad... -
Igen csak azt is vedd ám figyelembe, h a lilák stb. túlnyomórészt platoonban játszanak. Én pl. meg csak ritkán megyek másokkal, jobban szeretek egyedül játszani.
FosTalicskaa: Igen bevallom a spotolás nem az erősségem. Ha pl. T71-el előre megyek aktív spotolni, akkor nekem nincs olyan szerencsém, mint a liláknak, h nem találnak el és csak röpködnek mellettem a lövedékek. Nálam általában ua a helyzet, eltalálnak, leláncolnak, megölnek 0 sebzéssel. Így még annyi hasznomat sem veszik, mint a másik taktikával.
Amúgy meg azzal, amit írtál nem magyarázod meg ezt a teljesítmény. Pl. Comet 1\1, T71 3\2. Szerinted miért olyan kevés a spot? Az isuval menjek spotolni magamnak vagy mi? VK DB-vel spotolhattam volna többet is ez igaz, de 132 pennel mit ugráljak az első sorban? Ha meg kidugok magamból 2 milit biztos eltalálnak. -
stoppos #240136 Vannak dolgok, amiket még én sem merek. :) -
en a budapest20 nevet javasolnam...az sem lehet rosz..:D -
R3nton #240134 vagy Jackpot, akkor mindig téged próbálnának eltalálni :D -
Malarki #240133 Mi van, humortablettát reggeliztél? 
-
Áh, hagyd, ő a T10hez túl béna. :D -
stoppos #240131 Ha újrakezdeném, Bank néven játszanék. Mert a bank mindig nyer. -
R3nton #240130 Mikor veszed vissza a 10-eseket??? Most nincs arty, jól lehet velük tolni :D -
Bee #240129 A jó játékosok mégis magas winrate-tel rendelkeznek. Nem hinném, hogy zöld/kék/lila játékost 50% alatt találnál. Aki ügyes, az lehozhatja a meccset a csapatának. Előfordul mindenkivel stattól függetlenül, hogy egy-két kört elbénáz, sebzés nélkül hal meg, vagy top sebzéssel bukja az adott csatát, de hosszú távon mégis magas győzelmi arányt produkálnak. Ennek fordítottja igaz a gyenge képességűekre; néha akár a top gun is összejön nekik, de általában bukják a csaták nagy részét. -
AlucardHuN #240128 Nálam utóbbi 7 nap ilyen 45% wr, az is baba:/ -
stoppos #240127 Vak vezet világtalant? -
Oddball29 #240126 -
Pares #240125 Pantherrel jó leszek melléd? -
stoppos #240124 Haha, az ISU-val olyan vagy, mint a vadász a medvés viccben. Csak szopni jársz vele. :) -
FosTalicskaa #240123 Nem akarok kötekedni, de a tankjaid több mint fele felderítő, med, vagy gyors mozgású heavy, ennek ellenére csak 0.76 a spotolásod. Szóval hogyan is várhatnád el a győzelmet ha csapat felderítői hátul snájpolnak és az igazi tűzerővel rendelkező tankoknak kell előremenni hogy tudjanak lőni, aztán persze ők is elhullanak, majd a hülye scoutok szépen ráébrednek hogy nyerni már nem tudnak erős tankok híján szóval jön az elkerülhetetlen vereség.... -
Link -
Nem, köszönöm. kb 80 csata után feladtam és eladtam. -
Pares #240120 Am ezek a statok milyen oldalról vannak, ha szabad megkérdeznem? -
foxbat88fx #240119 ha vki nagyon akar szenvedni tier7el akkor jöjjön mellém
T25/2vel szopom a *****t :) -
R3nton #240118 még a végén bannon SerB :D -
Erősen változó a dolog. Tegnap csak legénységet fejlesztettem és aránylag jól ment, amikor tankot kellene fejleszteni, hát akkor borzalmas a dolog.
Tegnapi nap fejleménye:
-
Ebben van vmi persze, csak elég frusztráló ám, h alig tudom leduplázni a tankjaimat, sőt az isu-t ugye nem is sikerült. Egy 6683 dmg-es kör nem volt elég hozzá. -
Pares #240115 Amúgy nem értem, hogy mit vagytok oda annyira a Win Rate miatt. Szerintem pont ez az, ami nem a játékostól függ. Nekem is vannak olyan sorozataim, amikor top sebzést viszek be, legtöbb xp-t kapok, meg minden, de ha egyszerűen a csapatom háromnegyedének intelligencia hányadosa egy amőbáéval vetekszik, akkor nincs mit tenni. Máskor meg én baszom el, de a csapat megnyeri. Szóval szerintem a statisztikákban az összes adat közül, nem azt mondom hogy nem mérvadó, de a Win Rate az, ami a legkevésbé meghatározó egy játékos teljesítménye szempontjából. Én inkább a csata/kilőtt tankok, bevitt sebzést meg ilyeneket szoktam nézni, ezek a játékoson múlnak, és nem befolyásolja a többi játékos balfaszsága. -
Szerencsés vagy, elérted már a 34%-ot ...