A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Itt az ominózus isu kör. Miután kilőttek, elgondolkodtam és igen sokkal jobban kellett volna a végén helyezkednem. DE: 1. a zöldeket én lőttem, a végén a JT és a Löwe narancssárgák voltak, tehát "jó" tankokba toltam a dmg-t. 2. Ha jól is helyezkedek a végén és ha ott abban a szituban egyáltalán van jó pozíció, akkor se lett volna győzelem, hiszen a Löwe és a JT majdnem full hp-n voltak. Egyedül nem lett volna esélyem ellenük, mert mindenképpen bespotoltak volna és a hp-m se volt már fullon.
Annyi a lényeg, hogyha az agyhalott csapattársaim csak pár lövéssel többet sebeznek, akkor már nem kellett volna azzal foglalkozni, hogy jól helyezkedem-e vagy sem. Ráadásul az AT ahelyett, h segített volna bázist védeni, elment foglalni. Ketten már lehet lehoztuk volna.