418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• darkwraith
    Azért maradjunk annyiban, hogy ezek csak képek, és nem képek a játékból. Ha megnézed a wot havi naptárait, ami nekem mindig a hátterem, hajonlóan remek kidolgozású képek. Nehogy már ettől hasra essünk, ez csak marketing. Reméljük, hogy az is egy jó játék lesz, de ez sem rossz. Az is tele lesz hibákkal, meg érthetetlen dolgokkal, hidd el.
  • TomDantes
    Ez például engem jobban érdekel, és ez ide is való, asszondjahogy:

,,Strumpanzer Bär -ről elég komoly forrásokban írnak ahhoz, hogy használhassuk"

Nagyon úgy tűnik előbb-utóbb bekerül a Strumpanzer bär, a Strumtiger, és bizonyára a Brumbär is. Új német ág? Ház nagyságú izékkel, 300 mm meg még nagyobb ágyúkkal meg szirszarokkal? Vajon ez arty ág lesz vagy TD-ág? Kurva vicces arty-k lesznek szerintem.

A másik:

,,rakétás és lángszórós tankok lesznek valamikor a jövőben"

Rakéta? Lángszóró? Hogy oldják meg teszem azt a lángszóró sebzését? A rakéta meg...mondjuk Katyusa? Bár az rohadtul nem tank, vagy Sherman Calliope? Hm, rakétákkal a WoT rendszerben érdekesen fogják kiegyensúlyozni, szerintem majd jó OP jószágokat csinálnak belőlük.

De ezek mind érdekesek ha elkészülnek, felkavarják majd az egyensúlyt. Több értelme van, ,mint egy sima új tank ágnak, vagy a Waffentróger ágnak
  • Gerdzso
    Most húzom a Pershinget, szerintem nagyon megéri kifullozni, ha megtudod csinálni, hogy csak a tornyodat lássák akkor nagyon sokszor pattognak. Szerintem T5-től nem szabad stock tankkal játszani, mert több tp-t tudsz szerezni egy fullos tankal mint egy alappal és emellett élvezetesebb is, bár kinek mi tetszik.
  • Oddball29
    Az az M45 torony, ami a WoT-ban van a Pershingnek fejlesztett. Megéri a 200 mm-es fegyverpajzs miatt.
  • TomDantes
    Tegyél be baszki, a CoD topic-ba Battlefield képeket. Aztán meséld el mit tapasztalsz...mert ami itt történt, az nagyon finom és úrias megjegyzés volt ahhoz képest, ami ott menne! Pedig hát csak képek a konkurens játékból. Érthető-e?
  • NH3CL
    Pontosan, aki WT-fan takarodjon át a megfelelő fórumba (Segitek, ez nem az).
  • TomDantes
    Én egyetértek veled. Nem igaz, hogy nem lehet felfogni, ez a WoT topic. Akinek nem tetszik, törölje le, és ne játszon vele. Én se mászok be, a WT topic-ba, írom le, hogy jaj de jaj szar, böböböböbö,( amúgy nem szar, semmi bajom vele!) és nem rakok be WoT-os képeket.

Komolyan , emberek, muszáj állandóan azt lesni, hogy így a WT úgy a wt, köcsög szar fos WoT mikor mennek már csődbe?! Ezt aztán rohadtul kell ide.

Lehet nyugodtan leugatni, de úgy tűnik as WT-fanok nem fogják fel a dolgot. Ha meg azt írnám húzás innen a picsába, akkor meg én lennék a bunkó. Szóval szépen kérek mindenkit, higgadtan, nyugodtan, semmi baj a WT-vel, jó szórakozást hozzá, de itt ne! A saját topicjában. Oké? Ez olyan nagy kérés?
  • Destydeme
    Nem arról van szó,h béna-nem béna:)
    (Hátha másnak hasznos az infó)
    A sniper"elhúz leghátsó sorba"és kész,ennyi..Nem spottolnak?Mert ha merev toronnyal mész előre többet sebzel?Nem..:)
    Vagyis ezt a"béna"taktikát kell követni és reménykedni,h jó helyen vagy esetleg 1-2 light mutat neked célt...
    A bl10 meg ha mellé lő 13.5secig pislogsz és imádkozol az Istenhez
  • Gerdzso
    Pontosan... ha érdekel a WT átmész és megnézed, nem itt kell offolni...
  • Master91
    Csak pár napja voltak már ezek a képek itt, és egésznap ment a harc hogy WT vagy WoT lesz a jobb....

Senkit nem érdekel a WT itt. Ez WoT.
  • atee73
    Mar alig varom hogy kijojjon :-) tenyleg, nem ironia

eloszor is a fele nyomorult aki allandoan zokog es a wot-hianyossagait okolja a sajat sikertelensegeert atmegy oda ( nem rad ertem Tomsilent ,felre ne ertsd ) ez mar fel gyozelem
    masodsorban mind2 fejleszto brigadra osztonzoleg fog hatni a konkurencia (tobb ujjitas stb...)

u.i: gyonyoruek a kepek , kivancsi leszek a sirasra a gepigeny miatt , engem nem zavar az enyemen menni fog fullon ahogy a wot is ( egyebkent is osszel veszek meg1 7970-et hogy ne legyen 1edul ;-) )
    A repulosnek nem nagy a gepigenye az igaz de a tankos-on 1kicsit kozelebb lesznek a texturak (talaj,masik,tank, robbanasok ,stb)emiatt joval nagyobb felbontasuakat kell majd hasznalni hogy igy nezzen ki.
  • Gerdzso
    M4 Sherman/PZIV is nagoyn jó farmolásra, rá kell tenni a troll ágyút és már adja is, vagy a Type T-34 is nagyon jó, mivel gyorsan lő és nagy az átütése, amerikaiaknál meg ott az M7. Bár játékos függő, mert pl van akinek jobban megy a heavy-vel, van akinek meddel,td-vel... az a lényeg hogy olyan tank kell amivel nagyon durván tudod osztani a dmg-t.
  • Toby0501
    Látom nem érted.. Tomsilent a konkurens játékból hozott képeket, amiknek igencsak sok köze van a WoT-hoz, erre te egyből káromkodással és értetlenkedéssel reagálsz. Én pl. nem nézem a WT topikot, de kifejezetten örültem a képeknek, mert érdekel, hogy érdemes lesz-e váltani arra. Ha zavar, görgess tovább, nekem is azt kellett volna tennem amikor megláttam a hozzászólásod. Innentől részemről a téma lezárva, fortyogj magadban.
  • foxbat88fx
    úgy tudom ő nem béna játékos :)
    szal tudnia kell mi az a sniperkedés TD-vel
  • Cs3
    T5 farmnak KV-1 vagy T1 Heavy vagy akármi, ami NEHÉZ tank. Minden nehéz tank OP T5-ben
  • Destydeme
    Szia.Mi az,h szemből,oldalról?Írták,h sniper..Hogy kapnak oldalba?Oldalról melyik bírja?
    Szemből:A Jtigert is kikapják szemből,pedig elvileg van benne armor.Tapasztalat..

Az isu dolgot sem értem.Anno egyszerre húztam a Ferdinándal.Komolyan hidd el:289 csata után +-1 volt minden stat érték különbségem a kettő között.(ferdinánd 2őt lő amíg az Isu egyet)

Itt szerintem a sniper td kifejezés,amit meg kell beszélnetek,de azt Fox elmondja szívesen
  • hellokitty92
    Szerintem igen, ha szeretted mondjuk a db-t. Egy hamar nem lesz megint leárazva, az biztos, esetleg még megvárhatod a kínai új t8 medet.

Én is fél áron vettem 2 hete, annyit bőven meg ért! Többet is hoz átlagban nekem, mint a t34. A javítás 7k max, a lőszerár meg nulla. Ez a legnagyobb előnye az 1k-t elpuffogtató prémekkel szemben, na meg a tier limit. 80%-ban t7 csatákba dob be, t9-be nem kerülhet. Gold ammo-t eddig egyetlen csatában használtam, a 150 pen nagyjából mindenre elég.

A mozgékonysága megfelelő. Rejtőzködése jobb mint a párducoknak, de gyengébb a db-nél, mondjuk sokat nem jelent ez a németeknél.:D Lövegkitéríthetősége -5, a db-nek -10, ha jól emlékszem. Ilyennek kéne lenni a panthernak is és akkor egy jó jack all trades med lehetne...

Nekem eddig 87k tiszta credit volt vele a max, prém nélkül, mondjuk nem futottam vele sok csatát és a legénység se volt maxos, meg elég sokat bénáztam lag miatt. A régi e75 legénységemet képeztem bele (e50m). A hozama teljesen rendben van szerintem.

Full áron lehet nem vettem volna meg látatlanba, de így játszva a tankot, nem értem, mért ritka randomban...
  • Gerdzso
    Ja bocs akkor mostantól csak Crysis ból fogok képeket ide rakosgatni... remélem nem zavar...

• Bmsrt n2
    Isu-val elvoltam.
    Jp2-vel szintén...
    Ezt meg már gyűlölöm!
    Ha 1 lövést bead mielőtt megdöglik,már sikerként értékelem!
  • Bmsrt n2
    Akkor az enyém selejt!
    Ez iszonyatosan imád mellé lőni:D
  • foxbat88fx
    xD xD
  • Toby0501
    Inkább pár kép egy szép játékról, mint a káromkodásod.
  • Gerdzso
    Most ez megint hogy a f*szba jön ide?
  • foxbat88fx
    szerintem egyáltalán nem szar TD akkor sem :)
    oldalt iszonyat papír... csak szemből szabad állni az enemy fele, és reménykedni hogy rossz helyen lövi meg :)
    lehet hogy az ISU 750et sebez, de 15sec alatt tölt és egyáltalán nem biztos h betalál!
    AC48 meg biztos hogy betalál, nagyon pontos gunja van és viszonylag hamar be is tölt
  • TOMSILENT
    Serb köcsögnek ketyeg az ideje....

És az ÁLOMSZÉP MACSKA!!!! *-*
  • Bmsrt n2
    Minden szétlövi szemből oldalból...papír,kivéve ha top tank és 175-ös szarral lődözik.
    400 alfa T8 TD-n...mennyi is van az Isu-n?
    Meg gyakorlatilag ha nem top tank 2 lövés...ennyi.
    A spottot meg várhatom...ezektől az "izéktől"
  • foxbat88fx
  • Destydeme
    Tudtam,h ugrasz a témára,már be sem írtam,h kérdezzen az emberke téged
  • foxbat88fx
    ugye ugye..... jönnek itt sorban a kritikák hogy szar a T-25, nem én vagyok az egyetlen aki ezt mondja :)

és érdekes, a KV-1et nem igazán szidják sosem :D
  • FosTalicskaa
    Hát nem tudom te mivel tolod, de az én tankom frontjáról 8-as szintű tankok egyáltalán nem pattogtak. Bármilyen T8 lőtte, bármilyen távolságról szinte biztos volt a sebződés.

De lényeg az az hogy el kell bújni vele, ha spotolnak akkor new battle és kész...
  • Destydeme
    Hi.Sztem a fun-on kívül semmire nem jók ezek a kis prémek.Pénzt nem hoz sokat..
  • Destydeme
    Lusta voltam anno kifarmolni a T34et:)nehogy már a wg mondja meg milyen ágon játszak..Nemde?Úgyhogy nincs prém T34,ezért van sok Stug3 csatám:
    Én szeretem ha az ellennek van t25..kb 600hp..hm finom..hm mééég:)a stugom meg szereti.
    Másik nagy kedvencem a Churchill3..Főleg ha oldalt áll nekem,"nincs szivem megölni"..
    de kinek a pap,kinek a paplan
  • Toweliee
    KV-1 egyértelműen, ez nem kérdés :)
  • Mydgard
    Én egy barátom javaslatára megvettem anno amikor fél áron volt, de aztán igen hamar meg is váltam tőle. Az a tank egy rakás szarkupac. A páncélzata nem rossz T5-ben, de a csöve botrány, egy KV 1-est sebezni se tudsz, megesznek. Állítólag régebben jó volt, csak nerfelték. Szerintem abszolút nem éri megvenni.
  • foxbat88fx
    hmmm papír? pontatlan? :D kis alfa? :D
    na akkor sorban... oldala teteje papír igen, szemből azért van páncélja
    pontatlan? 0.32 nem olyan pontatlan
    kis alfa? 400 avg nem kicsi szerintem :)

sniper tank! távol maradsz, beülsz egy bokorba és várod a spotot!
    én tökéletesen megvagyok vele elégedve
  • hawken
    T-25 van a kezdetektől nekem. Hát mostanra nagyon elcseszték azt a szerencsétlent.
    A fordulékonysága nem volt sokkal jobb régen sem, de a torony gyors volt, és 2 másodpercenként lehetett vele lőni, pontos is volt mint egy stug.
    Körönként 30 ezreket lehetett vele csinálni mindenféle megerőltetés nélkül.
    Most meg ehhh.... tényleg édesanyjukat a WG-nek hogy egy V.-ös prémtankkal nem lehett eredményesnek lenni saját tierjében.
  • foxbat88fx
    igen tudom :)
    de ha úgy jön ki a lépés? egyedül marad egy full hp-s T25 egy full HP-s KV-1 ellen? vagy churchill ellen? vagy T1 ellen?
    melyikre tennél fel 1000 goldot? :) őszintén
  • Bmsrt n2
    Amúgy ez az Ac Mle 48-Td...ez mire is jó???
    Mert semmi eredményt nem tudok vele felmutatni az ég világon!
    Mit kéne ezzel játszani?Nagy,papír,pontatlan,kis alfa...rohadtul nem értem...
    Emmelett ragadnak hozzá a nyomorultak mint a Wz-120-hoz
  • Gerdzso
    Ezt arra írtam, hogy mondtad, hogy a T-25 milyen gyenge átütésben, akkor a T14 milyen? Az armor-ja gyenge, max a T4-esek pattognak, meg néha pont szarul találják el, akkor egy T5 is pattanhat... fordulni nem tud, sebessége heavyhez képest egész jó, de ennyi... T-25-el és RAM2-vel simán betudod kerülni őket..
  • Toweliee
    Naja, csak a T-25 egy medium, ami nem arra való, hogy szemtől-szembe harcolj egy heavy-vel.