banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Én egyetértek veled. Nem igaz, hogy nem lehet felfogni, ez a WoT topic. Akinek nem tetszik, törölje le, és ne játszon vele. Én se mászok be, a WT topic-ba, írom le, hogy jaj de jaj szar, böböböböbö,( amúgy nem szar, semmi bajom vele!) és nem rakok be WoT-os képeket.

Komolyan , emberek, muszáj állandóan azt lesni, hogy így a WT úgy a wt, köcsög szar fos WoT mikor mennek már csődbe?! Ezt aztán rohadtul kell ide.

Lehet nyugodtan leugatni, de úgy tűnik as WT-fanok nem fogják fel a dolgot. Ha meg azt írnám húzás innen a picsába, akkor meg én lennék a bunkó. Szóval szépen kérek mindenkit, higgadtan, nyugodtan, semmi baj a WT-vel, jó szórakozást hozzá, de itt ne! A saját topicjában. Oké? Ez olyan nagy kérés?