A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #241187 Ez például engem jobban érdekel, és ez ide is való, asszondjahogy:
,,Strumpanzer Bär -ről elég komoly forrásokban írnak ahhoz, hogy használhassuk"
Nagyon úgy tűnik előbb-utóbb bekerül a Strumpanzer bär, a Strumtiger, és bizonyára a Brumbär is. Új német ág? Ház nagyságú izékkel, 300 mm meg még nagyobb ágyúkkal meg szirszarokkal? Vajon ez arty ág lesz vagy TD-ág? Kurva vicces arty-k lesznek szerintem.
A másik:
,,rakétás és lángszórós tankok lesznek valamikor a jövőben"
Rakéta? Lángszóró? Hogy oldják meg teszem azt a lángszóró sebzését? A rakéta meg...mondjuk Katyusa? Bár az rohadtul nem tank, vagy Sherman Calliope? Hm, rakétákkal a WoT rendszerben érdekesen fogják kiegyensúlyozni, szerintem majd jó OP jószágokat csinálnak belőlük.
De ezek mind érdekesek ha elkészülnek, felkavarják majd az egyensúlyt. Több értelme van, ,mint egy sima új tank ágnak, vagy a Waffentróger ágnak