418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #241268 Pontosan. -
pecaboy #241267 Oké, te nem gyúrsz a jobb tudásod után járó nagyobb jutalomra, medálokra, satöbbi. Viszont a játékosok 99%-a meg igen. Ez egyszerűen így fair - jobban játszol, több jutalmat kapsz. Ha csak olyan csapatba kerül az ember, ahol hasonló tudásúak vannak, azt a játék nem fogja értékelni, mindig minimális vagy közepes lesz a jutalmad (xp, kredit), hiába vagy amúgy jó játékos. Noobok ugyanannyit kapjanak, mint a profik? Furcsa lenne.
Lehetne még komplexebb a rendszer, de az se lenne szerintem jobb, mint ami most van. Mégpedig: a csapatokban a játékosokat tudás alapján (is) sorsolná össze a játék, de a jutalmak ez alapján súlyozva lennének. Pl. noob csapatokban mindenki kevesebbet kapna, nagy tudású csapatokban meg mindenki többet. De biztos vagyok benne, hogy ezt a rendszert se fogadná mindenki kitörő örömmel, pl. nem lenne túl jó a nem-hülye-csak-kezdő játékosok számára. De szerintem még mindig racionálisabb, mint a fenti verzió. -
atee73 #241266 nem ,de azt vegig gondoltad hogy az atlagos csatakban (marpedig ha mindenki jo azok lesznek) kevesebb xp - kevesebb credit ... ergo nehezebb fejlodes
-
Rendben győztetek. Nektek az kell, hogy a noobok között jók legyetek. Én pedig minőségi játékra vágyom. :( -
atee73 #241264 ennyi, ott pont nalad 
sokan elfelejtik hogy konnyu a noob-ok kozt jonak lenni , ha mindenki jol jatszik , csak 1 vagy a sok kozul
-
Akkor nem tudok. De tanulni csak a jóktól lehet. És mint írtam, legyen választható. Egyik szerveren játszanak azok, akik csak lowok ellen tudnak érvényesülni, a másikon pedig azok akik szeretnének a saját súlycsoportjukba tartozó játékosokkal játszani. -
"nem tud mindenki 4000 dmg kiosztani, mert matematikailag lehetetlen"
Ez CW-ken tökéletesen be is bizonyosodik. Mindenki jó játékos a csapatban és így egyenletes a sebzés eloszlás. -
Olyat mégis hogy csinálnának? Az a jobb aki kevesebbet sebez, spottol stb? Ez már csak direkt kötözködés... -
Akkor nekem nyilván azért csak a 90%-nál jobb az effem, mert nem " ovatosabb/sniperesebb taktikát" játszok, hanem megyek előre mint a vadállat...
Csak nem tudom hova tenni azt, hogy az óvatos hátulról sniperkedő foslow E75/E100-ak , IS-7-ek statisztikája miért átlag alatti.
-
atee73 #241259 jaja csak eggyet felejtesz el ha csak jo jatekosok kozt vagy , mindenkinek esni fog az EFF-je, az atlag damage stb... es kezdodik a siras megint , azt is elmondom miert...ha mindenki teszi a dolgat nem tudsz top gunt bollert stb( mert ehez altalaban a sajat es az ellenseges team hulyesege is kell) loni es nem tud mindenki 4000 dmg kiosztani, mert matematikailag lehetetlen -
TomDantes #241258 Aha, és ha olyan mindősítő rendszert találnak ki, ami szerint te hülye vagy, a siemka bajnokok meg a legjobbak? Nem hiszem hogy örülnél. -
Cs3 #241257 A WG-nek van saját minősítő rendszere. Ami szerintem sok tekintetben jobb, mint a többi, pl figyelembe veszi a spotolást.
Gyakorlatban nem igazán tudom elképzelni, hogy hogyan működhetne a rangsorolás, hogy ne is kelljen sokat várni, meg ne legyen probléma.
NPC játékosok mindig is voltak és lesznek és kész. Ezzel kell tudni együtt élni, ha meg csupa azonos skillű játékos kerülne a csatákban, akkor meg menne a sírás, hogy milyen nehéz, a sok ovatosabb/sniperesebb taktikát játszó (mert ez a hosszú élet és a nagy eff titka alapjaiban) meg sirna, hogy nem történik semmi. -
Ezért írtam a 3. mondatot. -
NH3CL #241255 Az eff, WN6/7 még midnig egy külső emberek által felállitott minősitő rendszer, amit a WG nem fogad el (és mintha azt olvastam volna, hogy nem is fog) -
Eff, vagy wn6, vagy wn7, nekem mindegy. A lényeg mindnél ugyanaz. Vagy ha már Ők a programozók, nyugodtan kidolgozhatnának valamit. -
TomDantes #241253 És mi alapján mérjen? Mert nagyon nem mindegy, hogy számítjuk, és már megint bukta az egész. -
Ilyen eddig is volt, csak nem td-vel. Most artyból minden nyomi átült td-be (hú mert ez is olyan nagyot tud sebezni), ezért lett olyan sok és ezért lett ez is már probléma. Persze ez azért egy fokkal jobb, mintha olyan sok arty lenne, mint volt. Igaz a td "sérülékenyebb", mint az arty, de elég csak egy kis figyelmetlenség és máris ugrott kb. 1000 hp-d. Ezek a nagyot sebző td-k is ugyanúgy a nooboknak vannak, mint az artyk. -
Lehetne ugyanúgy mint a tankok besorolásánál a +-2 tier. Mondjuk +-200 eff, vagy valami ilyesmi. A gyengébbeknek is jó lenne, mert nem aláznák le őket és a jobbak sem sírnának, hogy agyatlanokkal van tele a játék. -
TomDantes #241250 Mert most sincs megoldva, és ugyanúgy vannak be hülyék mint itt. Meg aztán mégis mi alapján számolná a képességeket? Ez butaság. Nehogy azt mond, hogy win7 meg win6, nem lehet ezt megoldani, és értelme sincs.
Nem lenne jó. És hogy osztanád el? Az ezer effis mehet a 2000-res ellen? Mi lenne neki abban a jó? Hogy a vérprofi lealázza a francba? -
lexlutor #241249 ahogy rendszeres az is h t8 platoont rendszeresen 9es tankokkal rak egy szintre. -
Már miért ne lehetne? És miből gondolod, hogy nem fogja? -
Ez azért így nem igaz, közel sem. Nem 1x találkoztam már azzal, hogy az ellenfélnél vagy nálunk eggyel vagy ne adj isten kettővel több T10 (vagy éppen ami a top tier) volt. Ez igen is elég nagy probléma, sokszor csata döntő és ez a 8.6-os pecs óta van. -
lexlutor #241246 en speciel annyira nem orulok, h a patch ota az egyik oldalon van 8 td a masikon meg 3, ugy hogy nincsenek platoonba. -
TomDantes #241245 Azt nem is lehet megoldani, és a konkurencia sem fogja. -
Gerdzso #241244 Semmi. -
Csak az hogy nem veszi figyelembe a játékosok képességeit. -
TomDantes #241242 Miért, most mi a gond az MM-el? -
Oddball29 #241241 Speciel az SPG-nerfet is a konkurencia miatt lépték meg végre, hogy ne pártoljanak át az emberek. -
lexlutor #241240 az h ertelemesen belojenek egy mm-et, ez naluk a fantasy kategoria. barmikor hozzanyulnak, utana hetekig csak kamillaznak, h eppen mi baszodik el. pl.: artyhardcapnal, jott a scout mizeria. mi volt az elso reakcio: ez nem bug, ez feature. -
kdezso30 #241239 Nem értem, hogy miért írjátok, hogy a T 14 rossz tank. Az armorja igen csak jó csak be kell forgatni. A pen lehetne egy kicsit magasabb, bár akkor über OP lenne. Amiben jó és amire használható: remek páncélzat, ezért lehet vele a beforgatást gyakorolni, remek hull down tank (,bár nem egy könnyű nyolcaska) ezért hull downozni, és esetenként spottolgatni jó vele (főleg, ha felrakja 7-esek közzé)a mozgékonysága olyan mint egy médiumé, és a toronyforgatás is jó ezért jókat lehet vele flankolgatni. Gyorsan tölt ezért elég magas DMP. Egyébként pénzszerzésben sem rossz, mert a T5 csaták általában rövidebb ideig tartanak, a költségek meg minimálisak (,persze akkor ha nem használsz gold lőszert), vagyis ha credit/órában nézzük a nettó profitot, akkor már nem is olyan rossz, főleg, ha prém nélkül játszik az ember. Aki nem hiszi, hogy ez egy nagyon jó tank, az nézze meg az adatlapomat a játékban (a nevem ugyan az, mint itt: kdezso30 ), nem vagyok valami jó játékos, tehát a képességeimhez viszonyítva érdemes nézni a tank adatait, és valószínűleg a többség még többet ki tud hozni ebből a vasból, mint én. -
TomDantes #241238 Egyébként még annyit, nekem nincs kedvem egy új játákban ismét előlről kezdeni a farmolást, ismét sok sok sok órát beleölni, mire a legelső nyomorult tanktól eljutok valami használhatóig. Csomó óra van a WoT-ban, most még valamibe ennyi időt beleölni? Nem vagyok én időmilliomos. -
Vagy akár működhetne más-más szerveren a kétféle MM. Ha már a játékosok nem hajlandóak így kihasználni, hogy két szerver van. -
Egy olyan MM-ert azért összedobhatnának, ami nem sorsol össze babuinokkal :)
És jöhet most bárki azzal, hogy nem örülne ha jók ellen kellene játszania, meg a pro-k sem lennének azok, ha nem tudnának lowokat ölni. Süket duma... Egy ilyen MM-et is megcsinálhatnának választhatóra. Akinek mindegy kikkel játszanak együtt azok azt az MM-et használnák, akik pedig a saját súlycsoportjukkal akarnak játszani azok pedig a másikat. -
Ez pontosan így van. Mi mindenképpen jól járunk a konkurenciával. Dolgozzon meg a WG azért hogy meg tudja tartani a jövőben is ezt a játékosállományát. Gondolok itt olcsóbb prém-re, nagyobb (hasznosabb) akciókra, és persze folytatnia kell a fejlesztéseket. Ha nem így lesz, maga alatt vágja a fát.
KONKURENCIA KELL!
-
TomDantes #241234 Én se vagyok elvakult, nagyon sok minden van amit javíthatnának, de ami legjobban zavart, az arty-k, megoldva. A csapatársak butaságával meg nincs mit kezdeni. Ezt nem javíthatják. -
Destydeme #241233 +1
-
Amúgy szeretem Én a wot-ot, csak nem vagyok éppen az elvakult rajongója. Ha lesz jobb akkor majd azzal játszom. Aztán ha a wg összekapja magát, akkor annak is örülni fogok. Mindenképpen jól járok :D -
lexlutor #241231 hany ÉV is kellett hozza -
lexlutor #241230 azt se felejtsuk mar el, h ehhez a "rengeteg" fejleszteshez mennyi ido kellett?
ha mar az artynerf ennyire ki lett emelve, hany is kellett hozza, h ezt ami most van osszehozzak? es remelem senki enm gondolja komolyan, h ez igy is fog maradni.
szoval mielott serbet kiteszuka dicsosegtablara, eerre is emlekezni kellene. -
TomDantes #241229 Hát ne is legyen választható. Marhaság. Akkor én meg olyat akarok, hogy Tiger II-vel stock T-34-esek és Shermank-ok ellen akarok menni...Én is utálom őket, de a játék részei. Nagyon utálom pedig az arty-kat, de nem lehet minden az én ízlésem szerint. Ostobaság lenne, ha választani lehetne.
Az hogy hülyéket rak be a csatába...ja mert a konkurenciánál majd csak zseniket rak be mi? A hülyék is a játék részei, ilyen a világ.
Több magot támogathatna...de engem nem zavar. Nálam jól fut.