A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kdezso30 #241239 Nem értem, hogy miért írjátok, hogy a T 14 rossz tank. Az armorja igen csak jó csak be kell forgatni. A pen lehetne egy kicsit magasabb, bár akkor über OP lenne. Amiben jó és amire használható: remek páncélzat, ezért lehet vele a beforgatást gyakorolni, remek hull down tank (,bár nem egy könnyű nyolcaska) ezért hull downozni, és esetenként spottolgatni jó vele (főleg, ha felrakja 7-esek közzé)a mozgékonysága olyan mint egy médiumé, és a toronyforgatás is jó ezért jókat lehet vele flankolgatni. Gyorsan tölt ezért elég magas DMP. Egyébként pénzszerzésben sem rossz, mert a T5 csaták általában rövidebb ideig tartanak, a költségek meg minimálisak (,persze akkor ha nem használsz gold lőszert), vagyis ha credit/órában nézzük a nettó profitot, akkor már nem is olyan rossz, főleg, ha prém nélkül játszik az ember. Aki nem hiszi, hogy ez egy nagyon jó tank, az nézze meg az adatlapomat a játékban (a nevem ugyan az, mint itt: kdezso30 ), nem vagyok valami jó játékos, tehát a képességeimhez viszonyítva érdemes nézni a tank adatait, és valószínűleg a többség még többet ki tud hozni ebből a vasból, mint én.