A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #241267 Oké, te nem gyúrsz a jobb tudásod után járó nagyobb jutalomra, medálokra, satöbbi. Viszont a játékosok 99%-a meg igen. Ez egyszerűen így fair - jobban játszol, több jutalmat kapsz. Ha csak olyan csapatba kerül az ember, ahol hasonló tudásúak vannak, azt a játék nem fogja értékelni, mindig minimális vagy közepes lesz a jutalmad (xp, kredit), hiába vagy amúgy jó játékos. Noobok ugyanannyit kapjanak, mint a profik? Furcsa lenne.
Lehetne még komplexebb a rendszer, de az se lenne szerintem jobb, mint ami most van. Mégpedig: a csapatokban a játékosokat tudás alapján (is) sorsolná össze a játék, de a jutalmak ez alapján súlyozva lennének. Pl. noob csapatokban mindenki kevesebbet kapna, nagy tudású csapatokban meg mindenki többet. De biztos vagyok benne, hogy ezt a rendszert se fogadná mindenki kitörő örömmel, pl. nem lenne túl jó a nem-hülye-csak-kezdő játékosok számára. De szerintem még mindig racionálisabb, mint a fenti verzió.