418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Igen, nála ez valami régikeletű zsigeri gyűlölet:)
  • Eagle16
    Sajnos az, esetleg napi duplákat le lehet vele játszani, de én nem bírtam hosszútávon, pedig a 155-ös ágyúval biztos jobb azért.

Ha esetleg lesz majd big and heavy akcióban akkor visszaveszem, de nem ér meg 3,5 milliót nekem.

T28-as hozzá képest sokkal használhatóbb, pedig az is csak 18-al megy, de a 13 az egy vicc, a legtöbb tank tolatva tud annyit.
  • R3nton
    Ennyi :D Én amúgy megmondtam. Eljött az idő most végre a nubok is tudnak érvényesülni. Kiállnak a mező közepére 1000-t sebeznek :D
  • stoppos
    R3nton már akkor TD utálat üzemmódban volt, amikor mindenki az artikért sírt. Nála ez nem újkeletű, bár érthetetlen.
  • TomDantes
    Hát úgy van ez, ott a AT 2, aminek a frontját t5-ös szinten normál lőszerrel semmi át nem lövi, és bár kicsi a sebzése és átütése, ha goldammo noob az ember , ő viszont mindent át lő...tehát lehetne akár OP-nak is tartani, mégse olyan egyszerű az élet vele. Abban is meg lehet halni. Nem legyőzhetetlen egyik TD-sem.

Majd ha jön a Strumtiger meg a Strumpanzer Bär, na majd akkor( amik TD-k lesznek vagy arty-k, vagy külön állatfaj?) na majd akkor lehet sírni-ríni.
  • yossarianHUN
    T95-öt én teszten próbáltam, és...
    Ágyú jó, páncél kiválót, de gyerekek, az a sebesség... Hazavágja az egészet. Életképtelen, kész.
  • Eagle16
    T28-as és a T30-as is elég jó cucc, T28-as persze lassúcska, de nagyon jó kis ágyúja van és a páncélzata eléggé jó. Valamit alacsony is és jól rejtőzik.

T95-öt én kétszer adtam el :) Igaz hogy még anno a 120-as ágyúval használtam, mert nem volt kifejlesztve a másik, de túlságosan függ a csapattól, a pályától, meg mindentől.
  • FosTalicskaa
    Nem is okoznak, csak ilyen kis hülyegyerek exartisták sírnak egyfolytában, akik kénytelen kelletlen elő kellett, hogy másszanak a leghátsó bokorból ahol eddig artival osztották az észt 100%-os biztosnságban és csodálkoznak, hogy a fronton pillanatok alatt meg lehet halni, ha seggel tolatva másznak előre fedezék nélkül... és az ilyenek most telesírnak minden fórumot a bicskanyitogató baromságaikkal.
  • yossarianHUN
    Valahogy nekem se, de úgy tűnik többen is keresztes hadjáratot indítottak ellenük.
  • Trucker39
    Nemrég lett meg nekem az Object 268-s. Azért nem akkora csoda tank, mint a (rém)híre. Lehet vele menni nagyon szép köröket is valóban, de jellemzően TD gondja van. Ha meglátják, elsődleges célpont, med mögé kerül és nincs segitség (többnyire nincs, mert a drága játékos társak ***nak rá) akkor halott. Jó nagyokat lehet 15 másodpercenként oda sózni vele. Nem ritka nálam az 5-6 k sebzés csatnként, de a számomra kissé érthetetlen xp számítás miatt ritkán vagyok vele az első 5 ben xp osztáskor. Kipróbáltam vele a gold ammo-t is, hát attól is többet vártam. Maus-ról 3 ból 2 lepattant.

Az viszont tény, hogy aki szeret TD-vel játszani, igazi játék élményt nyújt. Gyors mint egy közepes tank, igencsak fordulékony, jól álcázza magát és aránylag gyorsan elenged egy-egy kövér sebzést. A JpgE-100 hiába nagyobbat sebez, de volt hogy párbajban kilőttem a lassú töltés miatt. Szerintem az a tank a közelébe sem ér játék élmény szempontjából a 268-nak. A Francia csoda TD szerintem is túl erős. Mindig meg kell várnom, hogy valakin kitárazzon és csak utána tudom szétszedni.
  • Bangaro
    Pedig a t95 így felbuffolt oldalsó páncéllal elég vicces mostanában, de borzalmas lassú, ez ami eddig visszatartott ettől az ágtól. jó pár hónapja várja kifejlesztve a vételt a t28.

Szempontom nincs, előbb vagy utóbb mindegyiket megveszem, csak a véleményekre voltam kíváncsi. Kinek milyen emlékei vannak. Black Prince 3 hónapot váratott magára mire megvettem, ez a max 20km/h meg ugyi előtte a csörcsilek szószó, de nem az igazi érzés volt. De a Princeben tényleg van egy olyan érzésed, hogy heavyben ülsz, sokat bír. No meg az a varrógép ágyú, voltak vicces pillanatok. Hasonló? Szerintem nem annyira.

Tono34: Németeket szeretem a pontlövő ágyúkkal, amúgy is fekszik nekem a hátulról durrogtató felállás

Szpecnyaz: nekem is ezek vannak előrébb a listában.
  • TomDantes
    Érdekes, nekem a TD-k semmilyen gondot nem okoznak. Nem értem a problémát.
  • FosTalicskaa
    Így van, hozzák vissza az artikat, akik 20 km-ről vágnak telibe miközben 50-el mész, esetleg random változtatod még az irányodat is. Úgy látszik egyes retardált gyógyegereknek nagyon rövid a memóriájuk és már el is felejtették, hogy kb milyen csaták voltak a peccs előtt, mármint ha a 15 perces döntetleneket lehet csatának nevezni...

Én pl. inkább megyek td ellen, mert annak ott kell lennie előtted ha rád akar lőni, így spotolhatja őt a csapatod, kilőheted, használhatod a terepet mint fedezék. De ha ilyen op-nak érzed a td-ket, akkor ajánlom próbáld ki őket. Elárulom qvára nem könnyű. Nagyon kell ismerni vele a pályákat, jól kell helyezkedni, előre kell gondolkodni, kitalálni mit lépnek az ellenséges medek és light-ok mert ha elszúrod már melletted is vannak és még egy t-50-2 is kifiléz a francba...
    Ezzel szemben az artik: átlőttek mindenen eresztül, mindegy hol álltál, ha fedezék mögött akkor megúszhattad egy 800-900-as splashel, (egy td közvetlen találattal sebez csak ennyit, ha jó a random).

De ha ennyire szabaddá akarod tenni a bal kezed a recskához akkor szerintem nézz szét a startlapjátékon, biztos akad valami béna felülnézetes kattintgatós hülyeség. Játékélmény ugyanaz lesz és nem is kell itt sírdogálnod azért mert az artid 1 seccel lassabban tölt és szűkül be, de cserébe 2x annyit üt.
  • stoppos
    A végén ott állunk majd egy halom használhatatlan tankkal. :)

- A véleményt a "Buffot az artiknak" melegjogi társulás támogatta
  • VanDaal
    Köszönöm :)
  • mijki
    Nincs egy nap, hogy ne sírna valaki.

A TD témához hozzászólva: Ó, borzalom...
  • nemtudommivan
    A TD-k azota kozellensegek miota a tizesek kijottek csak sokan most jonnek ra miutan nincs aki kiloje oket.
  • szakasz
    ennek mi jelentősége van ???? ha tudod más lesz a százalék ?
  • R3nton
    replay

Gyerekek ebből érdemes megnézni az első 2 percet szövegeléssel együtt. Szitu abbey, wz-120 bepötyögi kezdés előtt help a csőben. Beírom neki magyarul, hogy nehogy oda menj meddel. Kiderült magyar, mert visszaírta, dehogy is nem, már megyek is!!! Hát lehet tippelni meddig élt a pali :D Hihetetlen ő a csőbe meg a meddel :D Nem az hogy középre vagy 1-2es line.
  • Eagle16
    Ja, a T71-es prémium lőszere különösen drága. Kis sebzésért több ezret fizetsz.

yossarianHUN: de akkor most nem csak a Tier 10-es TD-k miatt megy a sírás? Én a hivatalos fórumon csak azokra látok panaszt.

Stat alapján amúgy én csak a Foch 155-öst látom úgy mintha sok lenne, auto-loader nélkül szerintem ugyanolyan játszható maradna, de nekem nincs úgyhogy...csak nekem elég brutálisnak tűnik úgy is, Foch páncél + durva ágyú, még ha nem is automata töltős, szerintem használható lenne úgy is :) Én nem bánnám, pedig azon az ágon megyek felfelé.
  • Bangaro
    Szép kör. gizi
  • VanDaal
    A kép valahol elveszett az éterben, de akkor kedvcsinálónak :)

Victory!
    Battle: Mines 2013. július 18. 9:52:56
    Vehicle: T71
    Experience received: 4 698 (fine: 12; x2)
    Credits received: 62 904 (compensation: 1 147)
    Battle Achievements: Confederate, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Majdnem 4k sebzés.
  • VanDaal
    Tudni kell, hogy nem vagyok egy light tank fan, sőt, általában a tárasokkal sem brillírozom, de ez a kör egész jól sikerült :)
    Persze kellett hozzá szerencse is, de végre sikerült a Tank Ász a T71-gyel :)

Csak egy tár goldot lőttem el a végén, mivel az AP elfogyott. Vicces, hogy egy ilyen kör után, prémiummal is csak 13k kreditnyi haszon maradt a kasszában...
    Replay
  • yossarianHUN
    Az emberi természeten nem lehet változtatni, az emberek akarva-akaratlanul de mindig keresnek és találnak valamit, ami miatt panaszkodni lehet.
  • R3nton
    Ha ilyen okos ez a serb, hogy tudta mi lesz, lehet hogy másképp kellett volna kivitelezni ezt a dolgot
  • yossarianHUN
    A világért se rosszmájúskodnék, de SerB megmondta hogy ez lesz. Aztán jön a nagy TD nerf, majd kezdődik a sírás a medek miatt, elvégre magas szinten gyakran nagyobb az átütésük mint a heavyknek, aztán a lightok miatt, mert túl gyorsak, aztán a heavyk miatt, mert túl páncélozottak...
  • kingofn00b
    lol...eddig ment a sirdogálás az artik miatt, most a TD az új közellenség?
  • PetiPetiHUN

# Tank Type Nation Tier Battles Win Rate
    1 T25/2 TD US 7 30 66.67%
    2 M18 Hellcat TD US 6 21 57.14%
    3 VK 3601 (H) MT DE 6 17 64.71%
    4 T-43 MT SU 7 15 66.67%
    5 M46 Patton MT US 9 9 55.56%
    6 AMX 13 75 LT FR 7 9 33.33%
    7 T34 HT US 8 8 25.00%
    8 SU-100 TD SU 6 6 83.33%
    9 PzKpfw VI TigerHT DE 7 5 80.00%
    10 Jagdpanther TD DE 7 5 60.00%
    11 M24 Chaffee LT US 5 3 33.33%
    12 IS-8 HT SU 9 2 50.00%
    13 T-127 LT SU 3 1 100.00%
    14 T110E5 HT US 10 1 100.00%
    15 ELC AMX LT FR 5 1 0.00%

Már megint szopóágon vagyok egyes tankokkal! Miért! MIÉRT!
    Azzal kell menni amivel nyersz és kész!
  • Vagtazo
    Hello everyone,

I usually do this with Q&A, but since I am not sure whether there will be one today (SerB probably took vacation), I’ll post it straight away:

8.7 will go live on:

RU server – 23.7.
    EU server – 24.7.
    US server – 25.7.

• NH3CL
    Stílusából kiindulva...
  • haflac
    tényleg ő az?nem viccelsz?
  • Pares
    Az ilyen anomáliák velem is előfordultak már, nem is ritkán, de most vettem prémiumot, és a megnövekedett xp és kredithozamon kívül nem vettem észre változást, ugyan úgy rákerültem a szopóágra, ugyan úgy vannak anomáliák, csak most nem fáj annyira.
  • NH3CL
    mrsef :D
  • hellokitty92
    Én pont 2 hete szabadultam meg az orosz testvérétől (igaz azóta nem vitt rá a lélek, hogy felmenjek játszani:D). Szerencsére csak 8k-t kellett grindelnem, mert 1,5 éve már beleraktam 20k-t. Sokkal jobb tankra emlékeztem, lehet régen könnyebb volt vele az élet a kevesebb nehéz páncélzatú tank miatt...

És még onnan fog kezdődni a 2. med ág is, fck!

Sempike: Low hp-s tankokat valahogy mindig nehezebb kinyírni, vannak megmagyarázhatatlan lepattanók, minimál dammageok, 0 critek, de ez nem a prém miatt van. Ez valami last chance kártya lehet wg-nél... nálad is előfordul, nálam is, rajtad is, rajtam is.:) Ezért töltök kapásból HE-t, ha látok egyet.
    Ha lett volna prémed, tudnád, hogy azzal ugyan úgy szopóágra rak a játék, mint prém nélkül, csak kevésbé fáj, mert jobban jön a credit meg az xp is.
  • ToCsEk
  • haflac
    mi is a te ingame neved?
  • TomDantes
    Azt figyelted műr hogy szerintem se bunda és még prémium felhasználó se vagyok?

Érdekes. Tegnapelőtt játszottam, kora este, egyik kör 5 kill, másik kör 6 kill. És semmi prémium acc. Na akkor hogy van ez?
  • szakasz
    mert gyenge vagy - vagy a tank gyenge amit húzol, ne kezdjétek folyton a sírást, nekem hetek óta 60-65% körül van a napi winrate (napi 15-20 meccsel), sőt inkább hónapok óta, akkor a random most nekem kedvez ?
  • NH3CL
    Tegnap esti T10 század nagyon brutál volt.

7-3 lett a vége (W/L). Viszont abból a háromból 1 az EXNOM volt. Murovankán rettegve az enemytől sasoltunk az erdőben. Nem láttunk semmit, látszólag biztonságban voltunk a bokrok rejtekében, de...

De egyszer csak kb 2 mp alatt meghalt egy tankunk. Aztán a kö9vetkező. Megjelent egy BC, kinyirtuk nagy nehezen 3 tank árán. Még egy valamit sikerült kiszednünk, összesen csak a BC-t, egy Foch-t és egy FV TD-t láttunk. Úgy szedtek ki azok a mocskok az erdőből, hogy nem is láttunk semmit... Ijesztő ám, amikor a nagy vasak jobbról balra egyesével halnak megfelel melletted és tudod, hogy te vagy a következő....
  • R3nton
    Szarul lett kivitelezve, az 5 arty tényleg hülyeség volt. Ezért nem nerfelni kellett volna őket, hanem bevezetni azt, hogy egy csatában max 3 lehet. Most meg az a túlzás, hogy egy csatában 10 TD van egy oldalon. OBJ268 meg egyenesen vérlázító, hogy mik pattannak az elvileg papír páncéljáról...