banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Én pont 2 hete szabadultam meg az orosz testvérétől (igaz azóta nem vitt rá a lélek, hogy felmenjek játszani:D). Szerencsére csak 8k-t kellett grindelnem, mert 1,5 éve már beleraktam 20k-t. Sokkal jobb tankra emlékeztem, lehet régen könnyebb volt vele az élet a kevesebb nehéz páncélzatú tank miatt...

És még onnan fog kezdődni a 2. med ág is, fck!

Sempike: Low hp-s tankokat valahogy mindig nehezebb kinyírni, vannak megmagyarázhatatlan lepattanók, minimál dammageok, 0 critek, de ez nem a prém miatt van. Ez valami last chance kártya lehet wg-nél... nálad is előfordul, nálam is, rajtad is, rajtam is.:) Ezért töltök kapásból HE-t, ha látok egyet.
    Ha lett volna prémed, tudnád, hogy azzal ugyan úgy szopóágra rak a játék, mint prém nélkül, csak kevésbé fáj, mert jobban jön a credit meg az xp is.