banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trucker39
    Nemrég lett meg nekem az Object 268-s. Azért nem akkora csoda tank, mint a (rém)híre. Lehet vele menni nagyon szép köröket is valóban, de jellemzően TD gondja van. Ha meglátják, elsődleges célpont, med mögé kerül és nincs segitség (többnyire nincs, mert a drága játékos társak ***nak rá) akkor halott. Jó nagyokat lehet 15 másodpercenként oda sózni vele. Nem ritka nálam az 5-6 k sebzés csatnként, de a számomra kissé érthetetlen xp számítás miatt ritkán vagyok vele az első 5 ben xp osztáskor. Kipróbáltam vele a gold ammo-t is, hát attól is többet vártam. Maus-ról 3 ból 2 lepattant.

Az viszont tény, hogy aki szeret TD-vel játszani, igazi játék élményt nyújt. Gyors mint egy közepes tank, igencsak fordulékony, jól álcázza magát és aránylag gyorsan elenged egy-egy kövér sebzést. A JpgE-100 hiába nagyobbat sebez, de volt hogy párbajban kilőttem a lassú töltés miatt. Szerintem az a tank a közelébe sem ér játék élmény szempontjából a 268-nak. A Francia csoda TD szerintem is túl erős. Mindig meg kell várnom, hogy valakin kitárazzon és csak utána tudom szétszedni.