418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez most komoly? Elég nehéz kijátszani 4-6 TD-t, ha egymást fedezik és mögöttük esetleg ott kempel még pár heavy vagy med.
Nem hiányoznak az artyk - erről szó sincs - de ez a TD dömping már túlzás szerintem. Sebezzenek kevesebbet és nem szólok többet egy szót se. -
FosTalicskaa #242133 Én a 268 meg az e3 között vacillálok. A 268 nagyon erős lesz a végén és odáig végig jó az összes tank, ellenben az e3 elpusztíthatatlan, de az össes tank előtte egy hulladék. A protot sem élveztem a sebessége miatt és újra vissza kellene menni a t28-ba aztán a t95-be... szóval inkább kihagyom. A su-100-al meg nincs kedvem mostanában játszani, szóval nem tudom mikor lesz ebből valami. -
VanDaal #242132 Most végeztem a T-34-1-gyel... Nos, azt hiszem, a legjobb 7-es med a játékban.
Az utolsó körben még búcsúajándékot is kaptam tőle egy Radley-Walters képében (replayt tölthetek fel, ha valakit érdekel). Az utolsó előtti körben pedig topgunt lőttem t9 csatában.
Az átlagsebzésem toronymagasan ezzel a legmagasabb a 7-es medek közül, sőt, a 8-asok többségét is felülmúlja (bár ebben lehet némi szerepe a Type legénységnek és a pontosság buffnak is :D ). -
Oddball29 #242131 Én jobban szerettem, mint a 268-at. Azzal az ágyúkitérítés kiborító tud lenni. -
Múltkor szembe jött egy Ruinberg pályán, úgy megijedtem hogy azt is elfelejtettem hogy hol kell lőni :D T30-as 155-öse szépen lepattant a tetejéről és hallott is voltam :(
Kéne egy pedig, de a T95 halálosan lassú nekem. -
FosTalicskaa #242129 Az e3 azóta sem változott. Ha ilyet látok inkább kerülöm el messziről. A kupola továbbra sem lőhető és a hasa is pattog. Szemből szinte nincs is weakspot 250+ pen nélkül. -
FosTalicskaa #242128 Ezzel egyetértek. Tényleg az egyes típusok szerepei vesztek el. Viszont a td-knél régebben is az volt a tendencia, hogy kevés hp, erős front és jó ágyú. Ebből a szempontból ezek pont nem változtak. A heavyké sem.
Ellenben a csoda medek meg könnyű tankok óta, különösen gold ammoval vicc az egész. Én már csak röhögtem amikor az is4-emet szemből kitárazza egy amx 13 90. Én sebzek 360-at az meg visszalő 800-at és wtf. El is adtam azt a tankot. Egyszerűen kár olyan járművet tartani ami páncélra épít, mert az egy dolog, hogy az erős nagy tankok átlövik (nem ezzel van a probléma) hanem hogy medek + lightok is mindenki. Gondolom sejthető, hogy mekkora teljesítményű ágyúk fértek el ilyen kis tornyokba (mint ami az elc-nek is van) a valóságban.
Ha bekerülne egy checkbox amivel 100%-osan ki lehet tiltani az artikat a csatából és kivennék végre ezt a kreditért gold ammot (vagy csak cw-re lehessen használni) egész jó játék lehetne ez, még a 0-s lövéseket is el tudnám viselni...
R3nton: A legtöbb heavynek közel sincs 3000 hp-ja mint ahogy te állítod. Az e5 pl 2200 hp-s míg egy e50m vagy patton 2000 hp-s. szóval hp közel egyforma, pen ugyanakkora, weakspotok egyformák és ilyenkor már csak a dps marad, ami máris a med felé billenti a mérleg nyelvét. Ezért nem is használok már heavy tankot sem. -
Oddball29 #242127 Én amikor utoljára játszottam E3-al, akkor végigmentem Prohorovkán a zöldben. Közben bekaptam vagy 7k-nyi potenciális sebzést, de csak egyszer lőttek át egy Foch 155-ből, igaz, öt másik lövése lepattant. -
bigmano #242126 Szvsz az a baj hogy felborultak a "klissék" amire a játék alapvetően a balance-ot alapozta.
Pl:TD/jó ágyú,sérülékeny
Nehéz tank:jó páncél sok Hp lassú stb...
És ebbe a koporsóba a gold ammo ezüstért ütötte az első szeget.
Szerintem kezdenek elmosódni a határok a tipusok között és ezért ilyen a helyzet. -
FosTalicskaa #242125 R3nton: A foch 155 auto-loadere kb 6+ sec mire betölt és ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy az ellenfeled vissza tudjon mászni a fedezékébe, vagy találjon magának egyet és ott állsz a táraddal amivel nem tudsz kitárazni senkit mert lassú!!! Egy T57 hvy vagy b.chat klövi az összes golyóját rád mire te lőhetnéd a másodikat. Valamint a tár után jön az 50 seces kényszerpihenő. Amit vagy túlélsz vagy nem. Egy obj. 268 vagy e3 sokkal erősebb mint ez a sokak által csodának tartott tank. Azokon alig van weakspot és 13+ secenként lőnek annyit mint a foch.
Sok játékost látok, aki úgy játszik ahogy te mondod, valamint olyan zéró skillesek mint ami szerinted elég és ezek a playerek szenvednek ebben a tankban. A legtöbbjük még az első tárat sem tudja ellőni és meghal, a többi pedig az 1 perces szüneteket nem éli túl. De te ezt biztos tudod és érezted hiszen játszottál tesztszerón és szerinted a td-k az elpusztíthatatlan über-szekerek. omg -
Malarki #242124 És ha az arty melléd lő 3 méterrel kihal a fél legénység, a mudolok fele meg elszáll.
Ezer felett kevés td sebez, max a T10-ek. Ezzel szemben már az a szaros T6-os Hummel-nek is 950-es átlagsebzése van.
-
virkir #242123 Már várom amikor esetleg szarránerfelik a TD-ket és akkor az ilyenek meg keresnek maguknak egy következő rinyálhatnékot. -
Szpecnyaz #242122 Ja, mert ha kimentem a fedezékből akkor az arty rögtön ott volt előttem, hogy rá tudjak lőni, nem? Meg persze nem lőtt le belőlem splashből 800at. Komolyan, mintha valami más játékkal játszanál...
Mellesleg én nem tudom ki a low skilles, az aki műhold nézet nélkül is bele tud valakibe lőni, vagy aki azért sír mindig mert nem tudja átütni őket...
Másrészt mint mondtam, elég szánalom ha medesként csak odaáig jutsz, hogy nem bírsz el egy torony nélküli tákolmánnyal. -
Low skilles light és mediumokat is láttunk eleget....
Nem tank függő hogy 100%osan játszol e vagy sem !
van Td-d amúgy? Jtig jutottam el német ágon, nem olyan móka és kacagés mint ahogy te azt írod! -
R3nton #242120 Hát akkor ez igaz az artykra is :D Emlékszem mennyit sírtál itt fórumon az artyktól :D Mekkora beszari voltál akkor te is, hogy nem mentél ki fedezékből, hogy bekapj egy lövést :D Tényleg logikus gondolat amúgy kimenni egy TD elé ami beléd vág 1000+-t és ha nincs szerencséd sérül az ammo, ha még annyira sincs szerencséd akkor +ba lelövi láncot is és morfondírozhatsz cirak 2 másodpercig, hogy melyiket is javítsd meg. És ha még ennyire sincs szerencséd, akkor mindezt egy foch155 csinálja és sérült ammoval kell végigjátszanod, ha nem akarsz 5 secen belül füstölgő roncs lenni.
Tök mind1 1 szó mint száz TD-sek low skillesek. Ennyi :D -
Szpecnyaz #242119 Pont tegnap előtt röhögtem egyet TS-en. Hallgattam ahogy klántársaim sírnak "úristen, nincsenek artyk akik kiszedjék ezeket a szemét TD-ket, ó jaj, most mi lesz velünk?"
Amikor rákérdeztem, hogy miért nem ő lövi ki, vagy netán nem megy neki? Akkor jött a válasz: "de hát belém fog lőőőni, meg kemény a frontja".
Szóval én csak ennyit fűznék a témához. Szvsz azok sírnak a TD-k miatt akik túl beszariak ahhoz hogy rámenjenek, vagy megpróbálják kijátszani. Megszokták hogy az arty intézi helyettük, most meg amikor nekik kéne, akkor teljesen leblokkolnak és csak a rinyálásig jutnak.
Az meg külön szánalom ha egy medes sír miattuk, elvégre ő tudja a legkönnyebben megölni őket. -
A 250mm spaced armor? Ja, ha van 300-as átütésed akkor gyenge :D -
Malarki #242117 Vicces volt az első találkozásom a 263-mal.
KT-val voltam, Prokhorovka, mentem a nagyokkal az úthoz. Scout előrerohant, felspotolta ezt a dögöt. Fel se ismertem mi az, először azt hitem valami barom artys TD-t játszik. Aztán látom hogy túl sok a HP-ja hogy arty legyen. Aztán rájöttem hogy mi ez. Életemben nem láttam még eddig. Mondom, szögetes szar, szétkapjuk fél perc alatt, mert megindult felénk. Becélzom, ding. Ding, ding, ding. Mi a f*sz? Ding, ding, ding, ding, ding. Nemm tudom még kik voltak a környéken, de sebezni kétszer tudták. Közben persze szépen felspotolt minket és hátulról szarrá lőttek. Nem szép emlék.
-
AT2...
Haverom rá vett tegyem rá a howitzert.
Hátegy állat az a tank :D Pz3/4 1 hit ha oldalát mutatja, churchillbe oldalból néha sebzek 100+at, és 7 másodperc alatt töltök :D
400méter felé viszont nem éri meg lőni, mert olyan lassan száll a lövedék hogy beszarás
meg ívesen mint az arty.
ha látok afk-os kv1-et 400+++ méterről, akkor felülről esik rá a lövedék, és 100+ dmg a kv1-be :D vicces ágyú -
A save storage minden tankomon alap perk. Szerintem sokat számít. -
268-ast ritkán látok, még ritkábban vagyok tier9-10csatába, de tényleg, baromira nem papír az a szar :D
mondjuk b.chat is papír, azt Jt-vel pattogtam 2x a frontjáról, haver meg a 9-es gyors orosz td-vel a seggéről is :D -
Ez mekkora volt te állat! Szét röhögtem magam rajta. 

-
R3nton #242112 lövegpajzs nagyon gyenge az obj263nak -
*187 mm
Az Obj. 263 sokkal durvábban páncélozott, az alján kívül mindenhol 250mm gyenge pontok nélkül...ritkán találkozok vele, de akkor mindig nagyon nehéz kiszedni. -
R3nton #242110 Hmmm???? Köszi :D -
VanDaal #242109 Azt nem tudom, hogy emiatt-e, de emlékeim szerint egyszer sem robbantam ammo racktől. Sárgára persze el szokták lőni kb 2-3 csatánként, de nem mondanám nagyon zavarónak. -
HHpanther #242108 Egy év..:D:D Persze. -
Tessellia #242107 Látom betetted a safe stowaget a legénynek. Sokat segít rajt? Mert én is most húzom ezt a nem tudom minek nevezzemet.. Ég, robban, mint egy tűzijáték.. Kínai találmány a tűzijáték oké, de nem kellene ennyire látványosan prezentálniuk. -
Mindig is 180mm volt a felépítménye, tudom mert megnéztem, az Obj. 704 után nagyon érdekelt, de aztán mégsem vettem meg. Valami minimális változtatás volt a modelljén, de alig észrevehető, az oldalára tettek valami nagyon vékony spaced armor-t talán. -
Oddball29 #242105 Tök ugyanolyan, amióta bejött. -
Szpecnyaz #242104 Először is: l2aim
Másodszor: nem nehéz úgy 5-6 sebzést csinálni hogy csak T10 tankok vannak és azok is idióták. -
VanDaal #242103 Malinovka encounter 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3-an mentünk fel a dombra, elvégre oda úgyis fölösleges felmászni... A többiek inkább a kezdő zóna 5 méteres közeléből "sznájperkedtek". Ahogy a képen is látszik, ez igazán jól ment nekik. Szóval meg is értem, ha nem akarnak közelharcba bonyolódni, ha egyszer messziről is képesek az ellenséges csapat kiiktatására.
Az 5 top tier tankjukból 3-at én lőttem ki a 7-es medemmel, de még ezután is képes volt a KT-nk 500, a Type-unk 0, és az IS-3-unk 8 sebzéssel megdögleni.
Az IS-3 külön elismerést érdemel, mert ő nem a kezdőn campelt... neem, ő azonnal elmenekült a harcoktól legtávolabb eső sarokba, majd miután mindenki más meghalt, átsunnyogott az ellenfél bázisához. Szerencsére végül utolérte a végzete.
De az ilyenek "agyműködését" (haha, jó vicc) tényleg nem értem. Nem arról van szó, hogy béna. Tudatosan kerüli még a lehetőségét is, hogy bármit is tehessen a csapata érdekében, holott top tier volt, és még arty sem volt a csatában. Ezért aztán tényleg fontos neki elvergődni t10-ig, hogy aztán ott is majd ugyanezt csinálja...
-
R3nton #242102 Az is egy érdekes dolog, hogy ha jól emlékszem amikor bejött az obj268 120mm-es papír volt, pont mint az IS-8. Érdekes módon észrevétlenül 180mm lett a felépítmény valamelyik patchben. Med ágyúkkal nagy valószínűséggel pattanok, ha nem az elején a kis háromszöget lövöm.
@fostalicska: még annyit, hogy szinte minden tesztszerveren kipróbálgatom a TD-ket, és az a véleményem, hogy még egy óvodás vagy egy makimajom is könnyedén összelő 3-4-5k sebzést és 4-5 killt akármilyen meccsen. -
Bangaro #242101 Korábban én is ezt a pedagógiai módszert használtam, de ma már inkább nem lövöm ki. hogy miért? Kompenzálást kap ha én lövöm ki; én Xp és lóvé levonást; felfog az is egy-két találatot amit esetleg nekem szántak volna; ha kiáll a tűzvonalba lehet nem tud visszajönni, mert esetleg valaki "véletlenül" megakadályozza ebben
-
R3nton #242100 persze aztán fele annyi HPjuk van, azt mondjuk elfelejtetted :D Jó nem fele annyi, de a heavynek jóval több HP-ja van. Jó hülye az a med aki neki áll szemből lövöldözni heavyre. -
Tessellia #242099 Foxbatnak: gyűjtői változat:D
-
Szpecnyaz #242098 Ja és persze:
-
AlucardHuN #242097 Ment a + ! :DD -
Szpecnyaz #242096 Mást nem igazán tud felmutatni, csak ezt a kérdés ismétlős "IQ" tesztet xD. -
Desmodromic #242095 A még félárú tűzoltót ne felejtsétek bezsákolni!