banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Malinovka encounter

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

3-an mentünk fel a dombra, elvégre oda úgyis fölösleges felmászni... A többiek inkább a kezdő zóna 5 méteres közeléből "sznájperkedtek". Ahogy a képen is látszik, ez igazán jól ment nekik. Szóval meg is értem, ha nem akarnak közelharcba bonyolódni, ha egyszer messziről is képesek az ellenséges csapat kiiktatására.
    Az 5 top tier tankjukból 3-at én lőttem ki a 7-es medemmel, de még ezután is képes volt a KT-nk 500, a Type-unk 0, és az IS-3-unk 8 sebzéssel megdögleni.

Az IS-3 külön elismerést érdemel, mert ő nem a kezdőn campelt... neem, ő azonnal elmenekült a harcoktól legtávolabb eső sarokba, majd miután mindenki más meghalt, átsunnyogott az ellenfél bázisához. Szerencsére végül utolérte a végzete.
    De az ilyenek "agyműködését" (haha, jó vicc) tényleg nem értem. Nem arról van szó, hogy béna. Tudatosan kerüli még a lehetőségét is, hogy bármit is tehessen a csapata érdekében, holott top tier volt, és még arty sem volt a csatában. Ezért aztán tényleg fontos neki elvergődni t10-ig, hogy aztán ott is majd ugyanezt csinálja...