banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Ezzel egyetértek. Tényleg az egyes típusok szerepei vesztek el. Viszont a td-knél régebben is az volt a tendencia, hogy kevés hp, erős front és jó ágyú. Ebből a szempontból ezek pont nem változtak. A heavyké sem.

Ellenben a csoda medek meg könnyű tankok óta, különösen gold ammoval vicc az egész. Én már csak röhögtem amikor az is4-emet szemből kitárazza egy amx 13 90. Én sebzek 360-at az meg visszalő 800-at és wtf. El is adtam azt a tankot. Egyszerűen kár olyan járművet tartani ami páncélra épít, mert az egy dolog, hogy az erős nagy tankok átlövik (nem ezzel van a probléma) hanem hogy medek + lightok is mindenki. Gondolom sejthető, hogy mekkora teljesítményű ágyúk fértek el ilyen kis tornyokba (mint ami az elc-nek is van) a valóságban.

Ha bekerülne egy checkbox amivel 100%-osan ki lehet tiltani az artikat a csatából és kivennék végre ezt a kreditért gold ammot (vagy csak cw-re lehessen használni) egész jó játék lehetne ez, még a 0-s lövéseket is el tudnám viselni...

R3nton: A legtöbb heavynek közel sincs 3000 hp-ja mint ahogy te állítod. Az e5 pl 2200 hp-s míg egy e50m vagy patton 2000 hp-s. szóval hp közel egyforma, pen ugyanakkora, weakspotok egyformák és ilyenkor már csak a dps marad, ami máris a med felé billenti a mérleg nyelvét. Ezért nem is használok már heavy tankot sem.