418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Low vagy akkor te is ha nem bírod elviselni hogy meg fingat 1 kis piszok francia a td-det :D -
Nem hülye az a sorozat! 
Könyvbe a legjobb cucc amit valaha kapott az emberiség, és sorozatban sem utolsó...
Sértő szavak az egész game of thronesra nézve
-
Gerdzso #242172 Régebbről 2 jó csata :)
T5 Leopard Tier 9 csatában :)
Jagdpanther Pool -
TomDantes #242171 Továbbra sem értem ki melyik TD-vel nem bír el. Igen, van hogy gondot jelenthet, főleg kevés átütésű lassú tankban, mert így még megkerülni sem lehet.
De egyébként meg itt mindenki überpro játékos, csak többi hülye mindig, tehát megint nem értem, aki ilyen überpro, annak miért okoz gondot egy TD? Egy jó játékos szinte minden helyzetből kihoz valamit. És itt mindenki tényleg nagyon jó.
De amúgy nem lehet, hogy arról van szó, hogy vannak akik nagy mellényel neki lódulnak, és puff kapnak egy nagyot egy TD-től? lehet tán taktikusabban kéne menni?
Én is futok bele TD-kbe, van hogy nem is látom honnan a viharból lő, de hát...ez nem a TD hibája. Lehetett volna felderíteni, csak a scout elbénázta, vagy azt hittem nincs ott semmi, és neki lódultam és hopp még se...van ilyen.
Régebben az ojjektum az például rohadtul idegesített, és akkor még tier X-es tD-k se voltak, persze rohadt nagyot sebez, azt se látom honnan, mindent át tud ütni...de aztán rájöttem lassan hol lehet megsebezni, arra is merre próbálkozzak ha nem látom, meg esetleg hogy úgy helyezkednek, hogy ne nyírjon ki kapásból.
És hiába OP egy TD egyedül mit ér? Egy gyors tank majmot csinál belőle. Tudom, igaz alacsony tier, de AT2-vel folyton az volt, egyedül hagytak, lerohant egy rakás gyors kis lepkefing, és...50 lövés és lassan ki is végeztek. -
FosTalicskaa #242170 Mi az ingame neved? Ilyen komoly vélemények után már kíváncsi vagyok a statodra... -
"Ezért vannak a játékban, hogy nekik is legyen kis szórakozás."
XD
Nem, nem azért vannak a játékba mert World of TANKS a játék amivel játszol...
Azért vannak hogy a hülyék is tudjanak játszani.
Igen!
És a sok balfasz aki Is6-al úgy játszik mint egy 2 éves, persze azt nem vesszük ilyenkor SE figyelembe.
csak ha td-vel fasz valaki
-
Bmsrt n2 #242168 A képességei alapján simán lehetne!
-
Gerdzso #242167 reggel 5-től 12-ig dolgoztam, utánna meg mostanáig aludtam, szóval nálam most van reggel :D -
Plata #242166 Ja hogy ez valami hülye sorozatból van?Azt hittem már ez is valami fejlesztő.
-
Bmsrt n2 #242165 Nálam 14:32...
Nálad mi van?:D -
R3nton #242164 Egy jó platoonnal sokkal jobban jön a sebzés, mintha végig szívnál, mert szar a csapat. Sokat lehet tanulni a jó játékosoktól...maradjunk ennyibe. E50-M-t utálom, Pattont se szeretem. Batchat nálam spotter tank és nagyon sokat ment CW-n illetve 9esként, tehát normális, hogy 2k alatt vagyok vele. LEO1 meg ez a 121 király cucc. Ja a t-62-t is szeretem, azzal nem tudom milyen a sebzésem, de a killek jönnek vele. -
Gerdzso #242163 Na jól indul a reggel! :)
-
Oddball29 #242162 Pedig városi pályán kifejezetten hendikepes TD-vel menni, mert nem tudod tartani az egészséges távolságot, és sarkok mentén akármikor permatrackelhetnek. -
Szpecnyaz #242161 1. Nem én sírok miattuk, szóval feltételezem hogy elbírok velük.
2. Ha Marchizorral játszol akkor ő csak lopja előled a sebzést és a killt.
3. Nem látok túl nagy differenciát a med statjainkban. Főleg hogy nekem csak 1 medem van amiben 2k átlag alatt vagyok, neked meg több is van. Továbbá max 1 százassal sebzel többet nálam a Leo-val. (a 121et meg hagyjuk, mert csak 17 csatád van vele)
Arról nem is beszélve, hogy nekem úgy tűnik, hogy sokkal több csatám van medekkel. -
Ez a játék nem a realitásokról szól kezdjük itt. R3nton #242154 számú hozzászólásában minden benne van, amit én el akartam mondani.
"az ilyen bandákat spotolod és kész és odaszurkálsz nekik amikor nyílik rá lehetőség" -- aha, kidugsz magadból 2 milit és máris kapod a kb. 1k-s sebzést és ha nincs szerencséd, mert pl. láncolnak, akkor 2 TD ki is végez. Hiába tudjuk már hol szoktak állni, néha elkerülhetetlen, h ránk lőjenek, főleg ha eszükbe jut éppen egy nem várt helyen kempelni. Mindenre nem lehet előre felkészülni. -
Egy új fogamzásgátló. Ha beveszed, nem leszel terhes. 

-
R3nton #242158 Nem szeretek velük játszani, a legfőbb oka az, hogy 1vs1ben pl egy 1390 szét szívat, ezért nem játszok TD-vel, mert ezeket a helyzeteket nem tudom elviselni. De attól a 15vs15 című játékban tartom, hogy túl erősek a TD-k. De amúgy meg úgyis nerfelve lesznek :) -
Bmsrt n2 #242157 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy nagy félkegyelmű a Game of thrones-ból(magyar hangja:trónok harca),csak egyetlen szót tud mondani:
-Hodor -
FosTalicskaa #242156 "Allítólag" - Se tanú, se bizonyíték + tesztszerveren ahol mindenki megy előre ész nélkül és a csaták közel sem olyanok mint éles környezetben. Igazad van ez tényleg magáért beszél. Most bocs de elmegyek röhögni rég olvastam ilyen hihetetlen nagy tényként feltüntetett semmitmondó valamit. :D -
Oddball29 #242155 Mondjuk azért ennyi csatával már tudni kéne, mik a kemper TD-k kilövési zónái, és nem ott elkezdeni ugrálni. -
R3nton #242154 1vs1ben igen de ez a játék többnyire nem 1vs1. Igen a medek erősek de tudni kell velük játszani. Sokkal gyorsabban kell dönteni sokkal többször jól. Míg TDben ülve sokkal egyszerübb a helyet, persze ha a végén egyedül maradsz egy med ellen akkor valószínűleg annyi, ki leszel játszva. -
Plata #242153 Valaki mondja már el ki a franc ez a hodor? -
Szpecnyaz #242152 Most el bírom képzelni ahogy Szerjózsa, a T34 commander írta a leveleket az OKW-nak, hogy vonják már ki a forgalomból a TD-ket, mert annyira igazságtalan hogy kilövik a fenséges T34-eket. Meg különben is, abba csak azokat ültetik, akiket nem engednek be egy PzIV-be.
Ha meg annyira ki tudod lőni őket, akkor nem értem mit nyígsz miattuk ennyit. Vagy miért nem húzol ki egyet. -
R3nton #242151 Esetleg te nem bírsz el velük :D Szerintem még mindig jobb a medes statom mint neked, pedig én nem platoonozok marchizor szintű játékosokkal :D :D
1vs1 az amúgy is más. Ott megvágom őket. De igazán az a bosszantó, mikor megy a dogfight úgymond, a nyomi meg 500 méterről belémküld egy 1000-rest a bokor mögül és még fel se villan. Egyszerűen nyomorék :D -
Oddball29 #242150 Pedig ha magam maradok mondjuk egy batchattel szemben az e3-ban/268-ban és kibír egy lövést, akkor a TD-nek általában harangoztak. -
R3nton #242149 Szerintem az is magáért beszél egyébként, hogy a 26 k castámból 5% alatti az idő, amit TD-kkel játszottam (az is inkább a t110e4). Ezek után felmegyek a tesztre és játszi könnyedséggel megyek 3-4-5 killes sok sebzéses köröket TD-vel gold ammo nélkül. -
R3nton #242148 Nem elpusztíthatalanok, de a low skillesek egyedül ezzel a tankfajtával tudnak valamelyest érvényesülni. Ezért vannak a játékban, hogy nekik is legyen kis szórakozás.
Hozzáteszem közelharcban ha 100-ból 2x kilőnek, nagyon sok TD-t teszek el láb alól szerencsére, de attól még lowok. Fú tegnap hogy intéztem el egy su-122-54-t. Kb 2-11 volt az állás, leborult a redöny, megindultam, megláttam szemből neki mint az állat, az új pályán letoltam a szakadékba, utána ugrottam még mindig nem halt meg, de utána még egyet belevertem és annyi, nem tudta sebezni a tornyomat facehugba, 121el voltam :D:D Viszont vannak olyan helyzetek mikor nem tudod megtámadni közelharcban, mert van melette egy fal aminek neki tud tulatni és maga elé húz, hacsak nem e-50el vagy.
-
Tessellia #242147 Jó tank az a Type 58, egyetlen ok amiért nem tartottam meg az, hogy a T-34/85 jobb. Jó ROF, fordulékony, viszont lomhább mint az orosz verzió. Dombos részeket meg kerülni kell így van:). -
FosTalicskaa #242146 Láthatod statba, hogy a heavyknek is ugyanakkora penjük van mint a medeknek. Szóval ha te le fogsz pattanni egy nehéz tankról, akkor egy másik nehéz tank is le fog pattanni azokról a helyekről. Ugyanúgy e5-ben is a weakspotokat kell lövöldöznöm ha nem akarok pattogni és a beforgatott is7 oldalát az e5 sem tudja átlőni (egyszerű matek) ellenben az e5 nem olyan mobilis mint egy med, nincs olyan jó camoja sem ami még menet közben is láthatatlanná varázsolna.
A medek tornyát ugyanúgy nem lehet akárhol lőni csakúgy mint a többi tanknak. A felső lemez a legtöbb meden szinén pattog. Akkor miről is beszélsz? Vagy te is csak ilyen gold kid vagy aki vaktában lövöldözik arannyal és le van rendezve a kör? -
Bangaro #242145 Hopsz ez nem az a kép. :) sorry a replay a lényeg. -
Bangaro #242144 A nerfelt artyk szart sem érnek. TROLOLOLO
Vicces volt, leo meg a cromwell le akart karatézni hát nem jött össze.
-
AlucardHuN #242143 Az meg az utánna jövő tartja bennem az erőt meg talán a lightok. De az a type 58 kicsit riaszt a
sovány pen miatt (pedig az eredetinek van 144mm penes is). Mondjuk az is igaz hogy azzal majd úgyis közelharcolni/támogatni kell, de a hellcat 76 mm-esétől kikészűlltem...
Visszatérve, gondolom dimbes dombos részeket jobb kerülni:) -
R3nton #242142 akció előtt is dömping volt, a patch óta -
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :( -
R3nton #242140 Persze már. Medeknél az egész tank egy weakspot kb. Míg mondjuk egy t110e5 szemből csak a legaláján sebezhető, vagy a kupolán, de nagyon erős. E-100 OP, nekem is megvannak ezek egyébként. IS-7 oldalról simán benyeli távolabbról 90 fooks szögben a 121 AP-ját meg nagyjából a többi med AP-ját is. Szóval a heavyknek azért jó páncéljuk van, és meddel szemből weakspotra kell célozni. -
FosTalicskaa #242139 Mert szerinted az teljesen reális hogy bármilyen páncélos jármű, 60km/h-val tudjon körözni 5 méter sugarú körben?
Mert most egy td vs med 1 vs 1 kb így zajlik le. Utolsó 200 méteren végre kirajzolja a játék a feléd száguldó medet ami sok esetben nagyobb mint a td, de a medeknek álca bónusza is van. Rálőssz, talán sebződik talán nem, és már mögötted is van és pörög körülötted mint a mérgezett egér, amíg el nem fogy a hp-d. Vagy rálő szintén menet közben a láncodra, mert az ő pontosságuk gyakorlatilag olyan jó hogy célozni sem kell, még ha sikerül is azonnal javítani, úgyis veszítesz annyi milisecet, hogy ne tudd követni forgással.
popey8: mert ha medben vagy akkor minek akarnál berohanni 8-9 tank közé? az ilyen bandákat spotolod és kész és odaszurkálsz nekik amikor nyílik rá lehetőség. -
foxbat88fx #242138 safe storage-val is ugyanúgy fogod kapni az ammo racket....
az a 12% elég kevés.... 10/1 nem fogsz ammot kapni :) -
Ki borító picit hog az Inden Panzerem 3. napon majdnem minden (!!!!) csatába ammot kap....ma játszottam vele 2 csatát, az 1.be a 2. lövés ammo, a 2. ba meg a 3. lövés ammo.
Zseniális !!!!
És persze nem tudom össze szedni a 99%-os safe storage skillre az expet ,mert jó ha 400 xp-t hozok ellőtt ammoval....
-
TD dömping? Ilyen akció van most. Majd elmúlik mint az arty esetében is. -
Oddball29 #242135 T95-ből én kivásároltam magam 100k free xp-vel. T28-at akkor vittem végig, amikor nem volt még prémium lőszer kreditért. Egész használható volt fullosan, ha már az elején eldöntötted, mit fogsz abban a csatában csinálni, és nem forgolódtál. 60-as szóló WR összejött vele is. T25 a a legjobb hetes TD,alatta sincs gond.