banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Nem elpusztíthatalanok, de a low skillesek egyedül ezzel a tankfajtával tudnak valamelyest érvényesülni. Ezért vannak a játékban, hogy nekik is legyen kis szórakozás.

Hozzáteszem közelharcban ha 100-ból 2x kilőnek, nagyon sok TD-t teszek el láb alól szerencsére, de attól még lowok. Fú tegnap hogy intéztem el egy su-122-54-t. Kb 2-11 volt az állás, leborult a redöny, megindultam, megláttam szemből neki mint az állat, az új pályán letoltam a szakadékba, utána ugrottam még mindig nem halt meg, de utána még egyet belevertem és annyi, nem tudta sebezni a tornyomat facehugba, 121el voltam :D:D Viszont vannak olyan helyzetek mikor nem tudod megtámadni közelharcban, mert van melette egy fal aminek neki tud tulatni és maga elé húz, hacsak nem e-50el vagy.