banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Továbbra sem értem ki melyik TD-vel nem bír el. Igen, van hogy gondot jelenthet, főleg kevés átütésű lassú tankban, mert így még megkerülni sem lehet.
    De egyébként meg itt mindenki überpro játékos, csak többi hülye mindig, tehát megint nem értem, aki ilyen überpro, annak miért okoz gondot egy TD? Egy jó játékos szinte minden helyzetből kihoz valamit. És itt mindenki tényleg nagyon jó.

De amúgy nem lehet, hogy arról van szó, hogy vannak akik nagy mellényel neki lódulnak, és puff kapnak egy nagyot egy TD-től? lehet tán taktikusabban kéne menni?

Én is futok bele TD-kbe, van hogy nem is látom honnan a viharból lő, de hát...ez nem a TD hibája. Lehetett volna felderíteni, csak a scout elbénázta, vagy azt hittem nincs ott semmi, és neki lódultam és hopp még se...van ilyen.

Régebben az ojjektum az például rohadtul idegesített, és akkor még tier X-es tD-k se voltak, persze rohadt nagyot sebez, azt se látom honnan, mindent át tud ütni...de aztán rájöttem lassan hol lehet megsebezni, arra is merre próbálkozzak ha nem látom, meg esetleg hogy úgy helyezkednek, hogy ne nyírjon ki kapásból.

És hiába OP egy TD egyedül mit ér? Egy gyors tank majmot csinál belőle. Tudom, igaz alacsony tier, de AT2-vel folyton az volt, egyedül hagytak, lerohant egy rakás gyors kis lepkefing, és...50 lövés és lassan ki is végeztek.