418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #242933 A HE lövedék számomra még mindig misztikum. Alectóval lenyomtam pár kört a derp ágyúval de nagyon vegyes eredményeket produkál. Jópofa 400 hp-s gépeket egy lövésből porrá omlasztani de aztán szembejön a kv1 és... "didnt pen". Really? Majd jön az at2. 70 hp belelövünk, megint oda semmi, oldalba kapjuk semmi. Nem pont ezekre a célpontokra kéne ez az ágyú?
Azé 400 sebzést nem kéne nullára leredukálni, azt meg nem hiszem hogy a 300 effes srácok spall liner-el rohangálnának. -
stoppos #242932 Berobbant a csőben a lőszer, ha jól láttam, utána a lőszer a tankban. -
silverchain #242931 De itt a levegőbe tör ki egy "tűzgejzír". Ha berobbanna, akkor csak lerepülne a torony, nem? -
Bmsrt n2 #242930 46%WR alatti idióták miért 3-as platoonoznak...T10-ben???
Már a második ilyen majom-különítményt fogom ki zsinórban a PTA-mellé!
Van valami mód rávenni őket,hogy ne csinálják???
-
HE lövedékkel kő. Annak a splash damage (robbanó hatása) sebzi meg a tankot. Ugyan úgy mint az artyknál. Nem kapsz közvetlen találatot, mégis sérülsz a robbanás miatt. -
Oddball29 #242928 Lőpor belobban. -
silverchain #242927 Üdv, ezt muszáj megkérdeznem:
http://www.youtube.com/watch?v=8pwmdAjePLY
Hogy éghet így egy tank?
-
Lehet hogy igazad van. Nem használtam még soha azzal az ágyúval. Arra alapoztam a véleményem hogy sokkal lomhább minden tekintetben a VK. Főleg a torony. Ha ügyesen manőverezik az ellen, akkor megenne. Oké hogy egy gyengébb játékost le lehet vele alázni csúnyán, de egy ügyesebb tisztába van a korlátaiddal. Abban igazad van hogy megérne egy tesztet. Vállald be.
-
Pares #242925 World of Tanks: The Race to the Moon Special Edition
-
Malarki #242924 Megakartam nézni egy replayt és ez lett belőle: LINK LoL
-
Pares #242923 Ha ez nem szopóág, akkor nem tudom mi az. Tegnapi statisztikám, kissé kikészültem idegileg:
A T-25-öt leszámítva az összes duplázós köröm totál szar lett, 1000xp körüli mind. 3 csatában is az első percben 55km/h száguldásnál szedett ki az arty az első spottolásnál, az összes csatában pattogó és critical 0 sebzéses fesztivált tartottak az ágyúim, volt hogy 11 találatból 3 átütésem volt olyan csatákban, ahol top tier voltam, 100mm-es oldalpáncélokról pattogott a min. 200 penes ágyúm majdnem teljesen derékszögben, és ha még ez sem elég, a scoutok azzal szórakoztak, hogy befutottak a csata elején a bázisunkra, természetesen engem vettek célba elsőnek, és folyamatosan ellövöldözték az ammo rackem, egymás után többször is, hp sebzés nélkül. Az csak hab a tortán, hogy 17 csatából 16-on már 0-6 volt az állás még az előtt, hogy rá tudtam volna lőni az első ellenfélre.
Ezek után ma nem is nagyon merem elindítani a játékot... Pedig most kéne erőltetni, mert prémiumom van, de hát... -
foxbat88fx #242922 én is jópárszor csináltam már ilyet...
persze nem ilyen szituációban :D
pl. KV-2essel low hp-n voltam... talán 50
malinovka, szikla mögött... jött rám a full hp-s 5 killes enemy, amit nem bírok kiszedni egylövésből :)
gondoltam "anyádnak lesz top gunja" :D fogtam a csövet és nekiofrdítottam a sziklának és a HE splash-el megöltem magam :) -
Armisael #242921 Nekem a tegnapi napom volt ilyen :)
Gyözelem/Csata: 25-1 (64) (39.06%)
Tap: 452 (28 899)
Tap. (x1): 359 (22 976)
Szabad tap: 54 (1 373)
Bevétel: 128 858 (725000/-596142)
Neki kezdek a mai napnak ennél lejjebb nem mehetek <insert irony> -
hát ö hogy tudja kilöni saját magát? nem értem?
-
madmanic #242919 NNa akkor összefoglalom a 40 vesztes csatát a teljesség igénye nélkül:
-alap hogy 3 debil AFK
-bekempelünk a bázis MÖGÖTT lehetőleg top tankokkal, és nyomkodjuk az F7 et
-elindul a sok lemmingsperma és egymást akadályozva megdöglik
-núbozzuk azokat, akik jó helyen vannak ugyan és próbálnának kitartani amíg a többi fogósműtétes agyhalott küretmaradvány áttör a másik oldalon. ( lásd előző pont )
-véletlenül sem foglalunk, resetelünk, mert az núb..
-briliáns taktikai érzékkel az utca közepén töldünk újra mozdulatlanul.
-ha valamelyik szerencsétlen nyomorék beírja a varázsszót ( HILL ) az összes gyépés heavy nekiáll forgolászni a hegy lábánál és vánszorog felfelé. Persze az ellen lent van és foglal.
-minimapot nem nézünk, még jobb ha kikapcsoljuk.
-ha valaki segítséget kér, magasról leszarjuk.
-ha 7 v 2 bem maradunk, akkor szépen egyesével libasorba beállunk a TD elé hogy ki tudjon lőni..
kihagytam valamit? -
Amarth99 #242918 Nem értek veled egyet.
A 88assal 1784 a konish-val 1940 a dpm, de neked 850 neki 720 a hpja.
Szóval lazán meg kell tudnod ölni őt. Pláne, hogy olyan pontos elvileg, hogy kb célzás nélkül lehet vele lőni. Himmelsdorfon meg nem tud kimanőverezni, mert nincs rá elég helye.
Az új T34-85tel mentem eddig, vk-val még a konish átalakítása előtt, de most tuti csak azzal tolnám a vk-t. Muszáj is lesz, mert szar a statom vele! :D -
AlucardHuN #242917 Azt nem űbereli mikor egy hummel és egy gay panther bacta meg a teamemet :D kb 5-en voltak. -
madmanic #242916 Hihetetlen 7 v 2 ről KIKAPNAK!!!
agyrém.. -
Jó is az amikor nincsenek kv-k a csatában :)
-
madmanic #242914 30 -
Vége a melónak, bezárok. Délután leszek ha akar valaki szakaszozni velem.
-
foxbat88fx #242912 egymás után nem rossz.... valahol itt tart az én rekordom is... -
Én azzal simán buknám. A mozgékonyságával lealázna. Ha hegyes-dombos lenne a pálya akkor lenne nagyobb esélyem.
Amúgy a teszt szerintem jó lett. Közel azonos képességű játékos, közel azonos tankkal, döntetlen közeli eredményt csinált. Az mondom jól ki van balanszolva. -
madmanic #242910 25 vesztes csata az jónak számít?
Lassan klánt kellene keresnem.. -
Amarth99 #242909 Én nem vagyok a szervezők tagja, csak egy versenytárs! :)(A replayket néztem meg, illetve wotreplays-en az eredményeket, így készült a táblázat.)
Kíváncsi leszek az eredményre. Nálam 4 kör volt, ami a dobogóra felérhet és igazán tanulságos is. Ezekben látszik igazán, hogy a játékosnak nem csak mázlija van, de tudja is hogy kell használni a tankját. Mert azért valljuk be őszintén, hogy ilyen körökhöz jó adag mázli is kell. :)
Amúgy nem a felajánlás szerintem a lényeg, hanem a dicsőség, hogy kommentálják a videódat a srácok, pláne hogy már hivatalosan is pro játékosok :D!
Jeff:
Nem találtam választ a fox vs jeff / t34-85 vs vk3601 párbajotokhoz írt hszemre. :) Nem akarjátok kipróbálni a konish ágyúval is? :) Azzal fix 3:0-át tippelnék neked. -
AlucardHuN #242908 Seriously? Are you kidding me?!! :D -
nemtudommivan #242907 Yesssss -
Jaja szavazzatok. Tök utolsó vagyok hehehe 

De nem vagyok letörve, voltak jobbak nálam. Nekem már az is megtiszteltetés volt hogy bekerültem a 10-be.

Remélem lesz még ilyen játék. Ha akár én, vagy páran összeállunk és teszünk fel egy ennél komolyabb felajánlást akkor megrendezitek újra? -
ratgab #242905 Ezt biztos élvezte az adott játékos...XD -
ratgab #242904 Ma nemtom mi van, de csupa őszi léggyel sorsol össze a MM. Persze mindig az én csapatomban. 2-3000 sebzés, 3-4 killek vagy utolsó helyre sorsolt tank. Ezek merülnek fel a különböző meccseken, de egy elem ugyanaz, úgy hullanak csapattársak, mintha őszi legyek lennének.
Persze az ellen az nem. -
foxbat88fx #242903 remélem nesu-nak elment a kedve az SG-től!!!!! -
Amarth99 #242902 Sziasztok!
Ha valakit érdekel a HUNS-os nyereményjáték eddigi állása, illetve egy kicsit részletesebb infó a nevezett csatákról (utolsó kommenteket érdemesni megnézni), annak ajánlom a következő linket:
HUNS-Underdogs verseny
-
Úgy érzem némi burkolt kritikát próbálsz megfogalmazni. Nevesíts!
Nesu Fan Club?
-
foxbat88fx #242900 Noa Rock :) -
nemtudommivan #242899 Megszunt a moderalas a topicban ? Vagy csak akkor mukodik ha nem haver az illeto ?
-
madmanic #242898 komolyan: érdemes lenne egy szavazást vagy petíciót indítani, hogy azonos képességű ( wn ) játékosok kerülhessenek össze...
a narancs-piros seggarcok meg boldogítsák egymást.. -
madmanic #242897
-
Akkor nézd meg ezt. Én egyedül tartottam vissza 6 tankot, ez a ******* meg mit csinál a kezdőkör mellett?!?!
-
madmanic #242895 wotozz hétvégén, te is belejössz...
-
OFF
(még mindig elcsodálkozom azon, hogy milyen tökéletes szinten tudtok provokálni embereket)
ON