A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amarth99 #242909 Én nem vagyok a szervezők tagja, csak egy versenytárs! :)(A replayket néztem meg, illetve wotreplays-en az eredményeket, így készült a táblázat.)
Kíváncsi leszek az eredményre. Nálam 4 kör volt, ami a dobogóra felérhet és igazán tanulságos is. Ezekben látszik igazán, hogy a játékosnak nem csak mázlija van, de tudja is hogy kell használni a tankját. Mert azért valljuk be őszintén, hogy ilyen körökhöz jó adag mázli is kell. :)
Amúgy nem a felajánlás szerintem a lényeg, hanem a dicsőség, hogy kommentálják a videódat a srácok, pláne hogy már hivatalosan is pro játékosok :D!
Jeff:
Nem találtam választ a fox vs jeff / t34-85 vs vk3601 párbajotokhoz írt hszemre. :) Nem akarjátok kipróbálni a konish ágyúval is? :) Azzal fix 3:0-át tippelnék neked.