banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Ha ez nem szopóág, akkor nem tudom mi az. Tegnapi statisztikám, kissé kikészültem idegileg:

A T-25-öt leszámítva az összes duplázós köröm totál szar lett, 1000xp körüli mind. 3 csatában is az első percben 55km/h száguldásnál szedett ki az arty az első spottolásnál, az összes csatában pattogó és critical 0 sebzéses fesztivált tartottak az ágyúim, volt hogy 11 találatból 3 átütésem volt olyan csatákban, ahol top tier voltam, 100mm-es oldalpáncélokról pattogott a min. 200 penes ágyúm majdnem teljesen derékszögben, és ha még ez sem elég, a scoutok azzal szórakoztak, hogy befutottak a csata elején a bázisunkra, természetesen engem vettek célba elsőnek, és folyamatosan ellövöldözték az ammo rackem, egymás után többször is, hp sebzés nélkül. Az csak hab a tortán, hogy 17 csatából 16-on már 0-6 volt az állás még az előtt, hogy rá tudtam volna lőni az első ellenfélre.

Ezek után ma nem is nagyon merem elindítani a játékot... Pedig most kéne erőltetni, mert prémiumom van, de hát...