418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    PM-ben küldtem.
    Nincs mit :)
  • stalkeres
    Tud valaki privibe invite kódot küldeni?
    Előre is köszönöm.
  • madmanic
    Kilőttem ez egyik ilyen vadbarmot, és még így is én lőttem a legtöbb xp t a csapatban...

Hihetetlen ez a hétvége -.-
  • madmanic
    a sok debil direkt szopatja az xvm szerint jobb playereket..

hihetetlen..

belém lő, blokkol kitol fedezékből...

sok agyhalott..
  • Maala
    És? 15-én reggeltől számolja, nem tegnaptól.
  • patchaou
    Egy ideje már így "működik" az alap tűzoltó. Bármilyen gyorsan nyomod meg a gombot, legalább 3 másodpercig ég a tank. Rákényszerítette, hogy minden tankomban automata tűzoltó legyen. Igaz picit drága, de csak egyet lángol vele minden.
  • voivod32
    Foxy, és az én jó napom! Látom, hogy felrakta, de én sem bírom ki! :D
    Kritikus együttműködés medál Benji/Foxyval!

• Tessellia
    gratula matula, replay? érdekel, hogy nyomod ezzel a su-val
  • foxbat88fx
    Voivod* sry :)
  • foxbat88fx
    Nagyon remélem hogy nem álmodok!!!!
    Viovod!!!!!!

elég szépen haladok a medálokkal :) lassan az igaz, de szép lassan :)
    múltkor DeLanglade most kritikus!!! meg sem állok a Lucky-ig
  • Zegi Norbi HUN
    Igen, nem is erre gondoltam, igazából az atomkorra, de nem téma :)
  • mittomén1
    új "kedvencem": kigyulladok veszettül nyomom az oltókészülék gombját hogy eloltsam.ennek ellenére kiégek majd a végén felszámolja a tűzoltókészülékért a 3ezret.köszönöm szépen wargaming(a villám csapjon beléjük,hát milyen dolog ez).
  • popey8
    Meg ne kérdezze senki, h ezt most miért is kaptam meg. Ma az 1. csatában kilőttem egy T54E1-t, de tegnap nem lőttem T57-et és asszem T69-t sem.

• Veqtor
    Kempelés és sniperkedés nem ugyanaz szerintem. Bár tény, hogy sokáig voltam ugyanott, de valószínűleg okkal.

Tudtam segíteni a csapatomnak úgy, hogy én nem voltam nagyobb veszélynek kitéve. Attól, mert top tank, még nem kell vele előrerambózni olyan helyekre, ahol mondjuk csak az ott tartózkodókat tudom lőni úgy, hogy ők is rámlőhetnek. Mindkét oldalnak (és a köztes területen levőknek is) tudtam innen segíteni és nem hátráltattam a csapatot.

Most így újranézve a lejtős track baleseten és a sok türelmetlenségből adódó mellélövésen kívül nem sok mindent csinálnék másképp, pedig alapvetően inkább fronton szeretek harcolni. Sőt most látom, hogy lehetett volna pool is, ha a centuriont és az amx 50 100at (a T34 tornya kapta helyette, ami elég nagy "mák" ilyen távból) sikerül megölnöm. :D
  • Amarth99
    Lehet, hogy egy szikla mögött kempelt a csata jó részében, de ha ő nem állt volna ott, akkor szinte biztos bukják a csatát. Így tudta fedezni mindkét szárnyat. Ha a csata elején előre ment volna, valószínűleg meghal mielőtt elég sebzést oszt ki a csata eldöntéséhez.

Van hogy kempelni kell, ha azt kívánja a csata van, hogy csak a lövéseket kell benyelni a társaid elöl a győzelemhez. Pl. Is4-el mentem ma egy kört, amiben 9700 potenciális sebzést (22 lövést) éltem túl fél hpval (arty nem lőtt rám), miközben 3200at sebeztem. Fishing bayn megfogtam az ellenfél támadó ékjét. Ott ez kellett a győzelemhez.
    Úgy nézett ki a csata végére a tank oldala, mintha egy madárraj végezte volna el rajta a dolgát. :D
  • popey8
    Grat Veqtornak, sok sebzés és sok kill, DE nekem egy kicsit unalmas replay volt. Szinte egész csata alatt egy szikla mögött kempelt és csak a legvégén indult meg, pedig top tier volt.
  • AlucardHuN
    Kivonták forgalomból, a saját személyzetére is életveszélyes lett volna.
  • Amarth99
    1855 xp prém nélkül, nem semmi. Gratula :). Aki szép kört akar látni az Indien-panzerrel, az ki ne hagyja ezt a replayt!!!
    Még egyszer grat Veqtor!
  • Bmsrt n2
    Átjöttem már Eu2-re hátha itt megjön a szerencsém:
  • Zegi Norbi HUN
    Ez sajnos nem hülyeség :( Ez a rideg valóság :(
    Nem túl biztató jövő elé nézünk :/
  • wmisi
    ez meg a nemet 12es arty..:D
    http://www.youtube.com/watch?v=CR_9pcNT_Qs
  • AlucardHuN
    Hiába a hülyeség határtalan:DDD
  • AlucardHuN
    Jah ez az amcsi atomágyú.
    De akkor már inkább ez:nuclear mortar

Na meg videjó:
  • foxbat88fx
    hát én 50/1 meccsen látok 1db X-es artyt és az sem engem lő :)
    jó lett ez a game így 3-4héttel a pöcs után :)
  • Amarth99
    Mi lő atomot :D?

T92
    Obj. 261
  • voivod32
    Hé! Nyilván én is olvastam miről szól a video! Vicc akart lenni, csak nem jött be...
    Arra utaltam, hogy a tier 10-es oroszok, már most is majdnem atomot lőnek...
  • stalkeres
    Helló tudna valaki privbe invite kódot küldeni?
  • Bmsrt n2
    Azóta még két vereség...ez a fránya érme,szeret ugyan arra az oldalra esni
  • Amarth99
    Vállalnám a kihívást, de nincs meg a vk sem garázshelyem hozzá. :D Ha visszavettem majd szólok, egy-két héten belül az is sorra kerül. Csak arra a fránya vk 2001re lenne már meg az ace tanker végre, hogy eladhassam...
    Kb A20 szintű csodajárgány.
  • Veqtor
    Indien-Panzer RW
    Akit esetleg érdekel, mielőtt bejön az új patch és dobhatom ki a régi replayeket. :)
  • atee73
    hmmm ez amerikai nuklearis tuzersegi teszt .... hogy lett ebbol orosz??
  • voivod32
    Most találtam! A leendő szovjet Tier12-es artyk! Video!
  • voivod32
    Baszki! :D
  • Kronos79
    Nekem tegnapelőtt volt ilyen jó leosztás. Érdekelne, hogy ez milyen statisztika mod.
  • Bmsrt n2
    Ez van ma(alsó sarok):

• Malarki
    Ha már videókat linkelgetünk: LINK
    Nem tank, hanem helikopter. Mondjuk úgy, nem lettem volna a pilóta helyében...
  • foxbat88fx
    szíriából kegyetlen jó tankos videók vannak...
    ezt láttad?
    https://www.youtube.com/watch?v=BbHcA6mXX7o
    7perc25másodperctől nézd...... BOOOOM!!! nem sok maradt a tankból :(
  • foxbat88fx
    hülye állat :D
  • jocyd
    foxi csak neked:-)
    tegnap elintottam a csatát és otthagytam a gépet, vészhelyzet volt:-)
    mire vissza tértem ez a kép várt.

• Droughert
    Igaz nem friss, de itt egy hasonló videó, tank vs kézi gránát.