banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    Kempelés és sniperkedés nem ugyanaz szerintem. Bár tény, hogy sokáig voltam ugyanott, de valószínűleg okkal.

Tudtam segíteni a csapatomnak úgy, hogy én nem voltam nagyobb veszélynek kitéve. Attól, mert top tank, még nem kell vele előrerambózni olyan helyekre, ahol mondjuk csak az ott tartózkodókat tudom lőni úgy, hogy ők is rámlőhetnek. Mindkét oldalnak (és a köztes területen levőknek is) tudtam innen segíteni és nem hátráltattam a csapatot.

Most így újranézve a lejtős track baleseten és a sok türelmetlenségből adódó mellélövésen kívül nem sok mindent csinálnék másképp, pedig alapvetően inkább fronton szeretek harcolni. Sőt most látom, hogy lehetett volna pool is, ha a centuriont és az amx 50 100at (a T34 tornya kapta helyette, ami elég nagy "mák" ilyen távból) sikerül megölnöm. :D