A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amarth99 #242959 Lehet, hogy egy szikla mögött kempelt a csata jó részében, de ha ő nem állt volna ott, akkor szinte biztos bukják a csatát. Így tudta fedezni mindkét szárnyat. Ha a csata elején előre ment volna, valószínűleg meghal mielőtt elég sebzést oszt ki a csata eldöntéséhez.
Van hogy kempelni kell, ha azt kívánja a csata van, hogy csak a lövéseket kell benyelni a társaid elöl a győzelemhez. Pl. Is4-el mentem ma egy kört, amiben 9700 potenciális sebzést (22 lövést) éltem túl fél hpval (arty nem lőtt rám), miközben 3200at sebeztem. Fishing bayn megfogtam az ellenfél támadó ékjét. Ott ez kellett a győzelemhez.
Úgy nézett ki a csata végére a tank oldala, mintha egy madárraj végezte volna el rajta a dolgát. :D