418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #243492 1400-1500xp-re már adja a tank ászt:D sok sikert:D -
R3nton #243491 Az E-100-nka nem HESH az arany lőszere, hanem APCR ha jó tudom, szóval tud az pattani. Bár sztem is OP, és elégsok mindent átvisz, persze az IS-7 tornyával eszembe nem jutna próbálkozni. -
TomDantes #243490 Érdekes. Korábban, E100-asom, goldal is pattogott olyanokról is amit APvel is átlőhetett volna. Végül az egész tankot eladtam. De nekem ezzel csak rossz tapasztalatom volt. -
kHares #243489 Szóval két évig sírás az artyk miatt most két évig a td-k jönnek? Mi van a 270 penes 400-at sebző mozgékony médiumokkal az nem op? Átlőhetetlen heavyk? Láthatatlan lightok? Autoloaderek? Igazi egyensúly sosem lesz mert pályától/társaktól/enemytől/adott helyzettől/leosztástól függ minden.
Prém ammóról meg igen, szerintem is ki kéne venni de azért nem autowin az sem. Ma mentem a 110-el amire még csak 175 penes ágyúm van. Néha működik, általában azért kv1s-ről is lepattanok. Na de ott a 300-as hesh! T110e5 lerohant, na váltsunk goldra. Hasba nem, dudor nem torony nem ágyú mellet nem végül torony oldala sem. Talán leláncoltam 6. lövésre. Vezetői error vagy csak rossz leosztás? Indien panzer-be átszállok, szépen sniperkedek de átütni? Is és társairól lepattanok, médiumok oldala pattog stb. Vörös köd, váltok prémre. T34 fölbukkan és 4x nem bírtam a testét átlőni. Gondolom jót röhögött a végén már kőröztem körülötte de semmi. -
stoppos #243488 "Húúúúú alig értem a végére olyan hosszúra sikeredett ez a mondat."
Ember, az legalább öt mondat lenne, csak nem a vesszőt kellene agyba-főbe használni.
Amúgy érthető, csak vicces, hogy random helyeken van benne vessző.
-
"Megmondom neked őszintén,én alig alig használok goldot az E-100-ban,csak akk ha mondjuk egy másik E-100 vagy maus ,mert is-7,ellen fölös meg a E110 3-4 ellen is ,,mert azokról pattog az arany is,hameg látom a hasát akkor simán átkurom alap lőszerrel is,meg a 110E5-E4 kobakja is lőhető,nameg mondom ha látom az egész masinát akkor nem kell oda arany,az is átvisz mindent,persze helyzet függő,mert hull-os helyzetben csak a német ellen teszek goldot,de ha nem mocorog,azokon is ott van a gyenge pont a tetején!"
Húúúúú alig értem a végére olyan hosszúra sikeredett ez a mondat.
Nem osztom a nézeted. E100-at kis csővel használva alig lőttem valamit. Amióta a nagycső-aranylőszer kombót használom, szinte nincs olyan meccs hogy 4000 damage alatt lőnék.
A E100 tipikusan a legnagyobb noob-ok játékszere. Elég jó páncélozottság, sok hp , és ami a lényeg: olyan cső amihez NULLA tudás kell. Ha betöltöd az aranyat, BÁRHOL is találod el a másik tankot, minimum 600-at fog sebezni. Ha a gyengéjét találod el, akkor 800-900. Nem kell célozni, weak spot-ot lőni mert mindenképp sebzel. Nincs még egy ilyen tízes heavy, ami ennyire nem igényli minimális tudást sem.
El is jutottam a mondandóm lényegéhez. Aki tud játszani, AP-t használ, aki noob az goldot. Csak amíg tökölészel AP-val hogy weak-et lőjj, addig goldnál nincs ilyen problémád, csak megküldöd osz't jól van. Arról nem is beszélve hogyha golddal lősz, több mint valószínű sebzel 2-3 criticalt, ami azért lássuk be, nagy érvágás az ellenek.
Én goldot használok, mert már megtehetem és szórakoztat, annak ellenére hogy azért már van némi tapasztalatom a játékban. -
madmanic #243486 ennyi volt mára, hazaértek a strandról a Hodorok..
-
stoppos #243485 Gondolom sokan megszokták, hogy ha ott a bármilyen tank szemben, akkor az alját kell lőni ugyi... -
ikarus44 #243484 a lövészem problémája nem szűnt meg. másnál is jelentkezik a probléma?
(aki nem tudja miről beszélek itt van a bejegyzésem:#243198) -
Tessellia #243483 akkor passz:) -
R3nton #243482 mármint az artyt vették ki -
R3nton #243481 Hát 1Td nem TD, de most, hogy kivették a játékból a TD-t brutál sok van :D -
A Proto gyengéit mindenki ismeri... Hidd el! Keserű személyes tapasztalat... -
Tessellia #243479 szerintem azért mert a proto gyengéit kevesebben ismerik plusz a torony is dob a használhatóságán -
Mert mindenki azt a lassú fost akarja levadászni, mert van idő célozni rá... -
Okmyx #243477 Köszönöm, ez nagyon jó hír, akkor valószínűleg a top 50-ben vagyok (3000 gold). Azért tovább nyúzom még, hátha még jobb lesz
-
foxbat88fx #243476 ennyire?
most mentem vele 2 csatát....
első 495 damage
második 1018
proto gyors neked? :D simán állatkodok vele
de ferdivel nem lehet :S -
Azért érdekes hogy megváltozott a véleményed a TD-kről. :) Emlékszem azokra az időkre, amikor "mit nekem egy tédé, körbeugrálom a medemmel és kifilézem". :D Ettől függetlenül egyetértek veled, a tier 10-es TD-k nagyon el lettek túlozva kivétel nélkül. -
Tessellia #243474 jobban fekszik a mozgékony TD stílus, mint ahogyan velem is így van ez -
Cyon #243473 Én neked adok igazat ebben a TD mizériában. Nekem van Foch155, a 10-es medek általában 2 lövés(mindez kb 6sec alatt). Ja és amikor rápirít 1950 sebzést a 10-es medre egy FV215b183, akkor te már nem mész sehová. -
R3nton #243472 Mind a 3 tank megvan -
R3nton #243471 Nekem meg van E4-em és egy OP disznó, mint ahogyan az E-100 és a T-57 is. -
De olyan sokra megy az E4 a tornyával... Ha elforgatja, aki szemben áll vele, azt lövi. Aki oldalra áll tőle, az meg az első kerekét. Sebzi, és még vissza sem tud menni. Tornyos TD, rofl. :D
(Azért 8.6-os teszten kipróbáltam az E4-et beforgatva, és a nyílt terepen 15 lövést kaptam, mire megdöglöttem, ezt aláírom. De szerintem csak az enemy volt noob.) -
foxbat88fx #243469 nem értem ezt a gamet!!!!
Proto jól páncélozott, durva gun de lassú
Ferdi jól páncélozott, durva gun de lassú
JP2 papírszar, durva gun és vele van a legjobb t8 statom.... avg 2338dmg
protoval 2107.... csak ferdivel "szar"...1692 :) -
R3nton #243468 a 8asok nem érdekelnek semmi gond nincs velük, sőt a 9essel se. Egyszerűen ezek a 10-esek nagyon elszálltak. Olyan bunkó nagyot sebezenek és gyorsan töltenek, teljesen irreális + jó páncélzat + fürgék. Tényleg már csak egy torony hiányzik például a fochról -
foxbat88fx #243467 mert az a neve :D
Renton: ez a kép nem neked való :)
sunyi módon kiosztottam 6k dmg-t egy bekapott találattal -
De mivel nem te lőtted ki, ezért: NOOB. :D
Miért hívják a Cent 7/1-et Cent MK3-nak? Nem a 7. generáció mégsem? -
R3nton #243465 Itt nem volt már józan taktika, volt vagy 20+ TD a játékban, itt már nincs józanság. Városba mész azért szednek ki, mert csikicsukiba papír vagy. A dombokat meg könnyedén levédte 3db TD. -
foxbat88fx #243464 úúúúú az anyját ez necces volt 
kár lett volna érte.... 6000 damages lose lett volna :)
ja és 6k dmg-re kaptam 1182 expt LOL sose lesz meg a tankász protoval :D -
R3nton #243463 Istenem pezsgőt bontok ha jön a nerf :D De itt nekem senki ne merje megjegyezni, ha nerfelni fogják a TD-t. Sírás szigorúan tilos! :D -
Ez ugyanolyan, mint amikor El Hallufra egyik oldalra 5 medet rak, másikra meg 1-et... Olyankor sem rohansz le egyetlen medként a partra vitézkedni szerintem... Hanem más taktikát találsz ki. -
HHpanther #243461 Elképzelem ahogy hajnali 3 kor izzadtságban fürödve felriadsz..
villámlik az ég és te egyre csak üvöltesz...TÉDÉÉÉ!! :D -
Én ilyen helyzetben "fuck it!" felkiáltással a városba szoktam menni, mivel látható a matchup-ból, hogy valószínűleg TDkkel lesz dolgom az ellen bázisánál... Nálunk meg csupa ostoba tirpákok vannak, akik lenyíratják magukat velük.
Úgyhogy sírok a többieknek, hogy mindenki menjen a városba, aztán lesz, ami lesz. -
yossarianHUN #243459 Igen, mindenki nagyon-nagyon szereti a TD-jét, csak Te látsz tisztán, az igazság magányos lovasaként. Praise the master! -
R3nton #243458 "kő-papír-olló rendszer kicsit sérült" Teljesen egyetértek veled. Sajnos a többiek ezt nem fogják megérteni, mert valószínűleg nagyon nagyon szeretik most a TD-jüket :) -
R3nton #243457 Nem lettem bátrabb, csak elesett a másik oldal. Te mit tettél volna? Tartottad volna a meddő spotot, ameddig nem ér a seggedbe a többi tank? Egyébként olyan helyen álltak a TD-k ahova a többi tank jött mögöttünk talán még egy td meg még valami, nem tudott belőni. Tehát meddő volt a spot. Ott álltunk nem tudtunk berohanni, mert fossá lőnek, de közben a másik oldal elesett és jöttek a hátunkba. Na ilyenkor mit csinálsz? Állsz még 3 percig és spotolsz a senkinek, mert úgyse tudják őket lőni és megvárod amíg seggbe lőnek, vagy belerohansz 3 TD csövébe. Nem volt sok választás. Ha lett volna arty más a dolog, mert ahogy felspotoltam volna neki a jgdpze-100-t valószínűleg egy nagyobb arty 1shootolta volna. -
Cs3 #243456 Spotolni kell. Igen, persze, természetesen, ez az egyik dolguk a medeknek... Csak ha nincs kinek... A kolléga példájában 3-4 vs 3 volt a helyzet, vesztésre forduló csatával, valamit tenni kellett...
Amióta csak elvétve van arty, a scout tankoknak levágták a fél kezét, a nagyon kezdetleges kő-papír-olló rendszer kicsit sérült. Pakfrontok ellen, nehéz spotolni, könnyű meghalni és még erőszakosan előretörni is csak ritkán lehet sikeresen. Nem kapsz második esélyt. Elég egy hiba és ott maradsz. -
pecaboy #243455 Tank skinezéshez kellene egy kis segítség. Odáig már eljutottam, hogy szerkesztgetem (?) 2d-ben a textúrát, de általában fogalmam sincs, melyik melyik része a tanknak. Szóval valami minél egyszerűbb 3d skinszerkesztő progi kellene, dds fájlokkal tudjon bánni. 3ds max-szal gondolom megoldható, de nincs ennél egyszerűbb/kisebb? Modellt nem akarok változtatni, csak skint. -
Ahogy a végén mondtad... Spotolsz szépen továbbra is, csak épp nem artinak, hanem a többi csapattársnak. Nem nagy különbség.
Az, hogy te bátrabb lettél, mióta megnőtt a TD-k száma, egyéni szoc.prob. Nyílván, ha TE mész a campelő TDkhez, akkor szarrá szednek.
Ez az egyetlen zavaró abban, ha az egyik csapatban több a TD, med, heavy, light, mint a másikban, de régen az artikkal is így volt. Megszűnik a taktikai sokszínűség, csak erőltetni kell(ene, mert a pubteam nem konyít hozzá) egyetlen taktikát, és sima win lenne. -
FosTalicskaa #243453 Szóval itt speciel az a bajod, hogy egy szintén t10-es tankot (2200 hp) szétszedtetek annyi idő alatt míg a szerencsétlen többi td egyáltalán meg tudodtt fordulni?! és hogy emiatt nem tudtatok másik 15 másodperc alatt elintézni megint 2 db 10-es td, már ha azok voltak. Ez egyre nevetségesebb.