banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    "Megmondom neked őszintén,én alig alig használok goldot az E-100-ban,csak akk ha mondjuk egy másik E-100 vagy maus ,mert is-7,ellen fölös meg a E110 3-4 ellen is ,,mert azokról pattog az arany is,hameg látom a hasát akkor simán átkurom alap lőszerrel is,meg a 110E5-E4 kobakja is lőhető,nameg mondom ha látom az egész masinát akkor nem kell oda arany,az is átvisz mindent,persze helyzet függő,mert hull-os helyzetben csak a német ellen teszek goldot,de ha nem mocorog,azokon is ott van a gyenge pont a tetején!"

Húúúúú alig értem a végére olyan hosszúra sikeredett ez a mondat.

Nem osztom a nézeted. E100-at kis csővel használva alig lőttem valamit. Amióta a nagycső-aranylőszer kombót használom, szinte nincs olyan meccs hogy 4000 damage alatt lőnék.

A E100 tipikusan a legnagyobb noob-ok játékszere. Elég jó páncélozottság, sok hp , és ami a lényeg: olyan cső amihez NULLA tudás kell. Ha betöltöd az aranyat, BÁRHOL is találod el a másik tankot, minimum 600-at fog sebezni. Ha a gyengéjét találod el, akkor 800-900. Nem kell célozni, weak spot-ot lőni mert mindenképp sebzel. Nincs még egy ilyen tízes heavy, ami ennyire nem igényli minimális tudást sem.

El is jutottam a mondandóm lényegéhez. Aki tud játszani, AP-t használ, aki noob az goldot. Csak amíg tökölészel AP-val hogy weak-et lőjj, addig goldnál nincs ilyen problémád, csak megküldöd osz't jól van. Arról nem is beszélve hogyha golddal lősz, több mint valószínű sebzel 2-3 criticalt, ami azért lássuk be, nagy érvágás az ellenek.

Én goldot használok, mert már megtehetem és szórakoztat, annak ellenére hogy azért már van némi tapasztalatom a játékban.