A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #243489 Szóval két évig sírás az artyk miatt most két évig a td-k jönnek? Mi van a 270 penes 400-at sebző mozgékony médiumokkal az nem op? Átlőhetetlen heavyk? Láthatatlan lightok? Autoloaderek? Igazi egyensúly sosem lesz mert pályától/társaktól/enemytől/adott helyzettől/leosztástól függ minden.
Prém ammóról meg igen, szerintem is ki kéne venni de azért nem autowin az sem. Ma mentem a 110-el amire még csak 175 penes ágyúm van. Néha működik, általában azért kv1s-ről is lepattanok. Na de ott a 300-as hesh! T110e5 lerohant, na váltsunk goldra. Hasba nem, dudor nem torony nem ágyú mellet nem végül torony oldala sem. Talán leláncoltam 6. lövésre. Vezetői error vagy csak rossz leosztás? Indien panzer-be átszállok, szépen sniperkedek de átütni? Is és társairól lepattanok, médiumok oldala pattog stb. Vörös köd, váltok prémre. T34 fölbukkan és 4x nem bírtam a testét átlőni. Gondolom jót röhögött a végén már kőröztem körülötte de semmi.