418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pecaboy
    6 mega az nem az igazi. :)
  • Desmodromic
    Nagyon köszönöm skacok!

Akkor ATI lesz, különben is az nVidia-val volt /van?/ az a kontúr eltűnős izé.

Egyébként egy Core i5 2400 3,1GHz 6MB hajtja majd.
  • patchaou
    Pontosan ezért szar a motor, mert csak egy magot használ :)
  • Tessellia
    Én egy AMD 7790-est tudok ajánlani neked. Ha érdekel miért leírom privátban.
  • NH3CL
    Kössél bele kémikus barátom. Mintha a Maala nem ősbantu kifejezés lenne.
  • NH3CL
    LoL

Súgok: A hálókártya max a pingedet befolyásolja, az FPS-hez semmi köze. A BIOS-nak meg még annyira sincs köze hozzá.

Akkor kis fejtágítás, hogy miért szaggat a wot egyeseknél.

Az FPS értéked 3 komponens befolyásolja, ez a CPU, RAM, VGA. A textúrák a RAM-ban vannak tárolva, a VGA onnan olvassa ki az adatokat és jeleniti meg a képet. A CPU pedig vezérli az egész folyamatot.

Azért szaggat a WOT, mert nincs benne multicore támogatás igy hiába van 8 magos processzorod akkor is csak 1 magot fog használni. A magonkénti órajel a befolyásoló tényező, merz egy 8x2,2 GHz procin épphogy elkaristol, miközben egy 2x3,2-esen szalad.

Ha szeretnél nagy FPS-t vegyél legalább 3 GHz magonkénti órajellel rendelkező processzor és gyors ramot. A VGA kisebb tényező.
  • Maala
    Vicces szakmai alapról beszélni NH3(!!!)Cl névvel. :D
  • Rotterdam1
    a tömörített textúra csomag nem használ semmit ...ram hiányra van kitalálva...meg min1 hogy low graf vagy közepesen van ugyan annyi...
  • NH3CL
    Nincs vele semmi baj, csak azok picsognak akik túlértékelik a gépüket mondván, hogy a Crysis 30 FPS-el fut ez a szar meg nem...
  • Rotterdam1
    előző gépemen low graffal 70 fps körül volt ha jól emlékszek nekem csak a neten való fps-el van gondom..ezért gondoltam a háló kártyára vagy a bios frissítésre....hátha vki volt már ilyen cipőben és tud vmit mondani, de ez a a max 30 fps...sniper módban meg 12...nagyon gyászos
  • Commandier
    Amúgy szerintem jó az engine. Akinek bika gépe van, annál kurva jól néz ki. Akinek meg nincs (mint én :D ), annál meg a régi grafikát használva teper 60-70 fps-el. És nagyon elégedett vagyok most vele.
  • NH3CL
    Szeretem az ilyen beböfögéseket, aminek a szakmai alapja nulla (0), érveket mondj barátom és ne azt, hogy szar az engine.
  • Bangaro
    Igazából tökmindegy milyen kártyával futtatod, ez a motor egy rakás szar. Csak reménykedhetsz, hogy nem lesz szarabb, mint volt.
  • Rotterdam1
    hali egy kis segítség kéne nekem vélemény formájában hátha vki mond vmi okosat. a helyzet az hogy összedobtam az előzőhöz képest ehy szerényke kis gépet. 3 gb ram nvidia geforce 9500 gt 1 gb cpu amd athlon 3800+....modern warfare 3 szépen elmegy rajta. sokkal erősebb játékokat is elvisz mint kellene, de mikor a netet használom vmi gebasz van.firefoxon vagy googlen akadnak a videókk. felraktam az operát mert sokkal kevesebb háttérprpgramot használ és tökéj..minden jól megy ott...de viszont a vot...az autómata detektálás belövi nekem közepes grafikára de szarakszik az fps...vmi a netfeldolgozással kapcsolatos hibám van de vajom mi? frissítsem a bioszt? 2006-os az alaplap, vagy vegy 2-3 ezerért egy háló kártyát hátha jobbb lesz az fps-em? előre is köszi.
  • Plata
    Nekem is csupasz és stock lett t50 és t50-2 is,t50 legénysége legalább megmaradt,de t50-2 legénysége oda.És azok a rohadt drága modulok is.
  • Commandier
    Milyen proci lesz benne? Mert ugye tudjuk, hogy az a kritikus a WOT-nál, nem a VGA.
  • Commandier
    Kicsit kezdem fontolgatni, hogy lecserélem majd rá a SuperPershinget. Annak úgyis vissza kapnám az árát, az a 300 arany plussz meg nem egetverő, pláne, hogy van prémkódból. Nem tudom. Ez az ágyú az új lövegszórással nem biztos, hogy rossz lenne, bár tényleg hülyén hat egy meden.
  • AlucardHuN
    Asszem ott is voltak módosítások löveg terén pl de hogy minek arról foggalmam sincs. a VK 3001 DB-nél pl valami motorcsere volt, és ott is le volt csupaszítva stockra tank azt írták itt páran.
  • Plata
    Azt hiszem mára elegem is volt,mindig retardált a banda.

De legalább pénzt kerestem.
  • Plata
    Én megszoptam rendesen,most itt állok felszerelés nélkül mindkét t50-ben,az egyikben ráadásul 50%-os legénység.De a T50-et miért basztatták?
  • NH3CL
    Ennél csak pár ezerrel drágább a HD7770, nekem olyan van, full maxom megy átlag 70 FPS.
  • kBagyula #243829
    Hasonló kártyám van, jelenleg a 8.7 alatt: 43fps környékén, közepes *grafikai beállítások mellett, 1920x1080 max felbontásban megy.
  • SirArcheer
    J1MB0
  • R3nton
    nyilván ;) a 122-es meg se fordult a fejemben :)
  • Lunki88
    Mi ennek a célkereszt modnak a neve?
  • foxbat88fx
    abba pedig csak HE-t tölts...
  • AlucardHuN
    És ha lehet a 85 mm-est rakd rá csak! x))) XD
  • Desmodromic
    Most rakatok össze egy új irodai gépet. Szerintetek hogy futna a wot egy Gigabyte GTX650 1Gb kártyán? Vagy inkább valami Ati lenne jobb?
  • madmanic
    nem kell.

tegyél be sima poroltót.
  • Bmsrt n2
    Szeret égni,oldalba kapott találat esetén,szóval CO nem árthat.(más kérdés,hogy Célzásgyorsító,Töltésgyorsító,és Venti is nagyon jól jön rá,hogy a full potenciál kijöjjön)
    Legalább ennyi hibája legyen annak a Siemma-tartálynak nem?
  • R3nton
    KV-1S mennyire gyulladós? Kell rá CO vagy vizes lőszer rekesz?
  • Bmsrt n2
    Nekem megúszta a legénység,minden skill maradt a helyén.
    A T50-2 igaz bent se volt a garázsban,a legények prém-lightokban(Tetris,Valentin) ülve vészelték át a változás szelét:)
  • Bmsrt n2
    Nem annyira új az,az FTR-en már voltak fenn mind a ketten régebben.
    A type így néz ki amúgy:

Kv-1S szerű löveg T8 meden kicsit...hát "hüjén" hat,mint a T-44 122-essel,főleg noobok tolják azt is.
  • Plata
    Basszus tegnap észre sem vettem,de nem elég hogy T50-2 tankomba 4 50%-os legénységet kaptam a régi 100 helyett,de a felszerelése is elveszett,és T50 felszerelése sincs sehol.Depóban csak 1 venti van,többinek nyoma sincs,azt sem értem T50-es tankról mért kellett leszedni a motort tornyot ágyút rádiót?
  • Tono34
    A T-50-2 utódjával játszott már valaki? Eladása előtt még szeretnék menni vele egy jó kört, de nem igazán akarja ... Nem találjuk az összhangot :)
  • Toweliee
    T-34-3 új prémiumjárgány.
  • Maala
    Szerintem a tank ász miatt elég lesz. :)
  • Count Adyn
    Nekem meg kár hogy csak az event dobta meg ennyire az xp met:D
  • Negritis
    nem, de tervbe van véve, kérdés hogy vissza lehet-e váltani
    én valszeg fogom egy IS6/112 reményében :D

egyébként csak én érzem úgy hogy az IS2 stockként is pöpec tank?
    a csöve nekem a sima tigrisére hajaz, sebezhető de nem vészes és megy mint a mérgezett egér
  • popey8
    Ez történik mikor egy OP TD-vel 11 lövésből 11 sebez

Szerintetek ez az eredmény elég lesz a top 50-be?