A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rotterdam1 #243837 hali egy kis segítség kéne nekem vélemény formájában hátha vki mond vmi okosat. a helyzet az hogy összedobtam az előzőhöz képest ehy szerényke kis gépet. 3 gb ram nvidia geforce 9500 gt 1 gb cpu amd athlon 3800+....modern warfare 3 szépen elmegy rajta. sokkal erősebb játékokat is elvisz mint kellene, de mikor a netet használom vmi gebasz van.firefoxon vagy googlen akadnak a videókk. felraktam az operát mert sokkal kevesebb háttérprpgramot használ és tökéj..minden jól megy ott...de viszont a vot...az autómata detektálás belövi nekem közepes grafikára de szarakszik az fps...vmi a netfeldolgozással kapcsolatos hibám van de vajom mi? frissítsem a bioszt? 2006-os az alaplap, vagy vegy 2-3 ezerért egy háló kártyát hátha jobbb lesz az fps-em? előre is köszi.