418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• GabeE3e
    Megvárlak
  • Sunsetjoy
    És mit tud maga a tank, mondjuk egy E5-höz viszonyítva?
  • patchaou
    A zikxbokszosok legalább egy ágyúcsüvet kaptak belső nézetben. Megcsinálhatnák nálunk is legalább választhatóra, csak hogy ne hőzöngjenek akiknek nem tetszik.
  • Master91
    Srácok 1-2 Replayt az M60-ról illik betenni! :D
  • VanDaal
    Hova tüntetted a jó kis ajándék 50%-os legénységet belőle? :D
  • Jacktor
    Ez valami feature hogy kék a neved? :P
  • pecaboy
    Tudom, én is csináltam róla pár tankos képet az Ensk screenshot contestre :) (Aztán persze nem nyertem semmit :/ )
  • VanDaal
    Estig nem is merek vele menni, félek, hogy az első feltűnése csatában kiváltaná a TK-zási hajlamot egyesekből :D
    De estére az ilyenek már banolva lesznek reményeim szerint :D
  • FosTalicskaa
    Ki beszél itt tökéletes belső modellről. Kb annyi elég is lenne, mint ami a videóban van. Ágyúcső, hogy érezd hogy valamiben azért ülsz, valami kontúr a szélekre (látszódjon a fém meg tömítés az üveg-fém találkozásnál, valamint kívülről az üveg szélei legyenek porosak, sárosak, vagy kicsit havasak pályatípustól függően) + történelmi célkeresztek.
    Szerintem lényegesen jobban mutatna és sokat dobna a hangulaton, mint a mostani átlátszó kör fekete alapon középen egy sima x-el.
  • Szpecnyaz
    Akkor dicsekszek egyet én is :D.

Am tökre meglepett, mert egyáltalán nem számítottam arra hogy ma megjön :).
  • foxbat88fx
    nem :)
    Tigeremet kiszedték egylövésből szemből ammo rack-el
    tegnap SU-101et szedték ki full hp-ról ammo rackel szemből

előtte vagy fél éve nem robbantam fel ammo miatt :)
  • madmanic
    megint csak én vagyok megátkozva??

ennyi nyomorék márpedig NINCS!
  • Malarki
    Sztálin szobort még én se láttam. Vlagyimir Iljics viszont tényleg meg van örökítve
  • mijki
    Irigy vagyok. :)
  • pecaboy
    Sőt, ott van Vlaszov tábornok esete is. Ő egyedül 50.000 katonát verbuvált maga köré.
  • pecaboy
    Sztálingrádnál a bekerített német erőkből több tízezer fő volt hiwi (önkéntesen a németekhez csatlakozott, a szovjet rendszer ellen harcoló orosz, ukrán stb.), a teljes német hadseregben pedig több százezer. Ezek tetemes része, gondolom, az ukránok közül került ki.

Sztálin-szobor van a játékban? Melyik map, hol? Én csak Uljanov bá'ra emléxem Enskben.
  • Oddball29
    Nem tudom, lehet, mert akkor le kéne vetetni a hivatalos osztrák címerről is.
  • TomDantes
    Egyébként, nem tudom ki hogy van vele, de unom, hogy mindenki szakértő a II. világháborút illetően. Persze a többség annyit tud, hogy fejből sorolja a német tábornokokat, és bebiflázta mi hány miliméter, meg hány tonna, és a SS összes hősi tettét ismeri, valamint hogy az oroszok végigerőszakolták Európát. És ők már mind szakértői a témának .

Hát elősször is, a történelem nem csak a II. világháborúbűl áll, meg úgy egyébként sem csak hábúrós témák léteznek. De a világháborút tekintve, sem csak a hadieseményének, meg a hány mm-etes volt a Tigris tank a lényeg.
    A sok neten magát szakértőnek tartó egyén, lefogadom, semmit tud arról milyen volt például a 20-as 30-as évek Németországának társadalma. Milyen politikai körök voltak.

Pedig még a hadiesemények miatt is megkerülhetetlen például a társadalom ismerete, hiszen egy csatában az emberi tényező ugyanúgy számít, mint a felvonultatott haditechnika. Más várható el ,egy jólétből, demokráciából kirángatott katonától, és más attól, aki mély szegénységben, diktatúrában élt, egy koszos kis faluban a világvégén...de ezzel elkalandoztam.

Azt akartam csak mondani, ennek a II. világháborúnak mindenki szakértője, vagy legalábbis azt hiszi, miközben a tudása épp hogy csak felszínes, de azért megmondja a tuti frankót, hogy de a németek ilyenek voltak, bezzeg az oroszok meg azt csinálták...
  • VanDaal
    Megérkezett :D

Receipt.
    Date: 2013. július 25. 14:10:54
    Vehicles received: M60
    Slots received: 1

• patchaou
    Na. Be lehetne már fejezni. Kurvára nem érdekel egyik oldal faszsága sem.

Tök mindegy mit tett vagy nem tett a Totenkopf, azt a koponyát berakni egy klánlogóba provokáció volt. Örüljenek, hogy "megúszták" ennyivel.
  • Malarki
    Miért volt mindegy? Attól hogy Hitler kinyírta magát, a német nép tovább élt. Bár azt is ő mondta, hogy már minden német meghalt, csak a használhatatlanok maradtak életbe, értük meg nem kár. Tényleg nagyon szerette a népét.
  • pecaboy
    Akkor minden 2. világháborús harcoló hadsereg minimum 50%-a bűnös volt emberölésben, minimum 95%-a pedig emberölési kísérletben.
  • mijki
    1, Belsőnézet: Azért BF-ben van 2 tank, míg WoT-ban 200+...
    2, Fizika: vna Havok engine, ami a BF-3at is hajtja, szerintem 0.9.0-ra fogják berakni a játékba, hogy legyen valami "nagy" dolog is :) + több magos támogatás
  • yossarianHUN
    Akkor nézd meg hány darab tank belsejét kellett lemodellezni a BF-ben, és hányét kéne a WoT-ban.
  • JeffDunham
    Baszki pont erre utaltam én is, csak dolgozom és nem tudtam elküldeni...
  • pecaboy
    Viszont ha az oviban Pistike is rossz volt, tessék az óvónőnek őt is elfenekelni. Különben jön az Egyenlő Bánásmód Hatóság és kap a fejére :)
  • popey8
    Igen óvodás dolog, de melyik diktátor is öletett meg vajon több embert, ráadásul a saját népéből?
  • foxbat88fx
    a végén már teljesen mindegy volt.... :)
    én csak arra gondoltam amikor hatalmra került...
    pl. 1933-1939ig azért tett egyet smást az országáért
  • FosTalicskaa
    http://www.youtube.com/watch?v=v0l6DGk5s2Y

Most mondjátok meg nem szánalmas ez wotra nézve, hogy egy sima lövöldözős játékban (BF3) jobb a járművek fizikája és VAN kidolgozott belső nézete ami még jól is néz ki?

Ezen a mai napig nem tudok napirendre térni, hogy mi a francért nincs belső nézete egy tanknak?? hihetetlen, lehet írok is egy ticketet.
    Mégtöbb arti, meg a rejtett arti buffok azok kellenek, de ilyen alapvető hiányosságot azt bezzeg nem tudnak pótolni.
  • JeffDunham
    Minket nem? Miért is? Miben vagyunk mások mint akikkel megtették?

Ha már történelem. Az oroszoknak ott volt Sztálin. Na ő sem volt piskóta. Nem véletlen éljeneztek az Ukránok mikor betörtek hozzájuk a németek. Ők voltak a konc. Több ember meghalt tőlük éhhalálban mint a csatamezőn.

Sztálin ott a játékban szoborként több helyen. Ha bukják a háborút, szerinted most hol lenne?
  • Malarki
    És ez felmenti a németeket? Egy ember megölése is bűn.
  • popey8
    Ez sem teljesen igaz.

#243962 Nem azt mondom, h hamisak az iratok, de egy iratot nem lehet hamisítani, á dehogy. A történelmet a győztesek ÍRJÁK:) Ki tudja mit írtak:)
  • pecaboy
    Apropó: az egyik pályán (Enszk) mintha Vlagyimir Iljics bá szobra lenne található. Kötve hiszem, hogy morális aggályaik lennének akár egy Sztálin-szoborral. De: vajon egy Hitler-szobrot meg mernének kockáztatni egy német városi pályán? (Persze költői a kérdés.)
  • TomDantes
    Jaj, bezzeg a szovjetek duma...képzeld, én ezt mind jól tudom. De hogy jön ide? Ez felmenti a németeket? Meg nem történté tesz dolgokat? Nem. Akkor meg? Bezzeg az oroszok...mint az ovodában...de bezzeg Pistike is rossz volt...

Akármit tettek az oroszok, a Totenkopf tette amit tett, ezen semmi nem változtat.
  • Tono34
    Volt több magyar SS alakulat is ráadásul nem is mindegyiket ítélték háborús bűnösnek.
  • Malarki
    Ehhez csak annyit, hogy nem minden német katona ivott reggelire zsidó csecsemők vérét hogy legyen ereje orosz civilek élve megnyúzásához és nem miden orosz erőszakolta halálra 8-tól 90 éves korig miden nőt a apjuk/fiuk hullájának hátán. Volt ilyen, kétségtelen, de nem kell általánosítani. Mindkét oldalon emberek harcoltak emberek ellen.
  • Toweliee
    Tudok én neked olyan dokumentumokat mutatni, amik alapján Auschwitz nem volt több, mint egy sima börtön.
  • Commandier
    Szovjet hadijelentések szerinted miről szólnak? Hallottál a két mesterségesen előidézett éhinségről Ukrajnában? Keress rá arra hogy Holodomor. Csak 10 millió ember halt meg a másodikban. Ebből 3 millió gyermek. Biztos szörnyűbbek voltak a németek? Szerintem nem.
  • pecaboy
    Az utolsó mondattal azért vitatkoznék. Amennyire tudom, a háború utolsó napjaiban kiadta a parancsot, hogy minden hidat, létesítményt stb. fel kell robbantani, mindent fel kell égetni, hogy semmi se kerüljön az ellenség kezére. Ez nem épp "németbarát" megnyilvánulás volt :P
  • foxbat88fx
    zsidesz-t leszavazni?
    jó vicc jó vicc :)
    na nekem elég volt ennyi a politizálásból :D
    inkább csinálok vmi értelmesebbet... megkapálom a betont és búzát ültetek bele