A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #243991 Egyébként, nem tudom ki hogy van vele, de unom, hogy mindenki szakértő a II. világháborút illetően. Persze a többség annyit tud, hogy fejből sorolja a német tábornokokat, és bebiflázta mi hány miliméter, meg hány tonna, és a SS összes hősi tettét ismeri, valamint hogy az oroszok végigerőszakolták Európát. És ők már mind szakértői a témának .
Hát elősször is, a történelem nem csak a II. világháborúbűl áll, meg úgy egyébként sem csak hábúrós témák léteznek. De a világháborút tekintve, sem csak a hadieseményének, meg a hány mm-etes volt a Tigris tank a lényeg.
A sok neten magát szakértőnek tartó egyén, lefogadom, semmit tud arról milyen volt például a 20-as 30-as évek Németországának társadalma. Milyen politikai körök voltak.
Pedig még a hadiesemények miatt is megkerülhetetlen például a társadalom ismerete, hiszen egy csatában az emberi tényező ugyanúgy számít, mint a felvonultatott haditechnika. Más várható el ,egy jólétből, demokráciából kirángatott katonától, és más attól, aki mély szegénységben, diktatúrában élt, egy koszos kis faluban a világvégén...de ezzel elkalandoztam.
Azt akartam csak mondani, ennek a II. világháborúnak mindenki szakértője, vagy legalábbis azt hiszi, miközben a tudása épp hogy csak felszínes, de azért megmondja a tuti frankót, hogy de a németek ilyenek voltak, bezzeg az oroszok meg azt csinálták...