418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amarth99 #244770 Aztán remélem 11 fős crew lesz benne, mint a linkedről elérhető leírásban! :D -
link
Gyorsított képzéssel csak a felét számolja el.
A 110 kill-re nem tudok mit írni, és nem is próbálkoztam vele. -
Amarth99 #244768 Amúgy lehet valami bug van nálad.
Tegnap délelőtt mentem pár kört egyedül, majd szakaszoltunk kb 2 órát haverral. Aztán elmentem F1-et nézni, majd 5 után jöttem vissza megint szakaszba vele. Ő közben végig tolta (nem elite tankkal), aztán éjfél körül mégis nekem lett meg az 50k exp először. Mentünk még másfél órát együtt, aztán lefeküdtem aludni. Ő folytatta. Szóval a fene se tudja, hogy megy ez. Remélem nem sokkal a távozásom után meglett :).
Másrészt:
Mondtam neki, hogy a WG helyében úgy tolnék ki a playerekkel, hogy csak másnap reggel 7kor írnám jóvá az 50k expes evenetet, hagy tolják egész nap az emberek! :D
De nekik ennél is jobb ötletük támadt ezek szerint :D, megoldották hogy nullázzák le az elite tankokkal játszókat! :D
Nem csalódtam bennük... :D -
"- the tier 10 Japanese heavy will weight 140 tons (or maybe even a bit more), it will have 200mm armor all around and a Maus-like engine"
Kérdés hogy a tornya mennyire lesz erős. Most már lesz választási lehetőség a Tier 10-es mobil-bunker nehéztankok között :) Eddig csak a németeknek voltak ilyen tankjaik. (Maus és E-100)
KÉP -
Visszapörgettem, nem írta. De a lényeg hogy megvan :) -
Természetes hogy be volt, tier 10-nél ne lenne?
Mi az hogy kicsit lentebb? Most találgassak mire gondoltál? A T57 miatt mert a legénységre ment az xp? Na ne már...
És a 110 kill? Mindenképpen kellett volna kapnom valamit, de a depóban ugyan az van mint induláskor. Direkt felírtam. -
Gondolom be volt kapcsolva a gyorsított képzés. Kicsit lentebb megtalálod a választ hogy miért nem kaptál 51k xp-re prémium napot. -
Végre sikerült ledupláznom a vasat:
-
foxbat88fx #244762 jól indul a nap.... kurva jól!!!
-
Na ilyenkor mi van?
Tegnap 44%-os winrate-em volt, az összes barmot megkaptam. Hiába kaptam minden második csatára event xp-t, még vesztesre is. Valószínű nem jött össze az 50k, bár a planetwot 51-et mutat. De hogy 110 killre T57-el ne kapjak SEMMIT. Vicc az egész. Az biztos hogy le***** mától...
napi statom -
madmanic #244760 ma is meglesz az 50 kill..
DE CSAPATTÁRS
-
Nem nehéz, de a WG nem a gyorsaságáról híres. Az új tankokat azt töménytelen mennyiségben hozzák ki, a többi meg majd kész lesz, ha kész lesz.
De még ha nem is tesznek be számlálót, legalább írják már ki az ilyen fontos információkat rendesen, ne kelljen már utánakérdezgetni... -
Pares #244758 Ok, köszi, de tényleg olyan nehéz lenne egy számlálót beletenni? -
Elit tankoknál ha be van kapcsolva a gyorsított képzés akkor csak az xp felét számolja el valami oknál fogva.
Ectar azt mondta tegnap a stream-en, hogy azért nem is erőltették az ilyen küldetéseket eddig, mert nincs UI amin követni lehetne hogy hogy haladsz és ezt írták a fórumban is. -
Quvo #244756 Üdv
Ha valaki goldot vagy tankot vásárolna,ami a gift soppban van 15% al olcsóbban tudom neki megvenni,akit érdekel keressen meg játékban Quvo vagy [email protected] címen. -
Pares #244755 Atyagatya, szóval akko csak a nem elit tankoknál lehet a csata után kapott xp-t egy az egyben számolni? Vagy még ott sem? Igazán tehetnének valami számlálót, most így honnan tudja az ember? Apropó, akkor elit tankoknál hogy is számoljam? -
Kronos79 #244754 Akkor meg is van a probléma. Csak arra lennék kíváncsi, hogy miért a minden levonás utáni XP-t számolják, miért nem a csatában szerzett XP-t. Biztos nehéz lehet. Ahogy mondtad, tegnap sok volt az az 52 csata többet nem fogok erőlködni. -
Amarth99 #244753 Elmennek a picsába! :D Még szerencse, hogy pattonnel mentem főleg, ami még nem elite... -
50k xp-hez:
"Please be aware that the event take into account only "normal" experience, it will only work properly if the "accelerated training crew" is deactivated.
If activated, it will only count as half the experience."
És ezt nem kell ám beleírni a rohadt hírbe, áh, miért is kéne. Majd kitalálom magamtól. -
Így is undorítóan sokat játszottam tegnap, úgyhogy szerintem nem éri meg :)
Kösz, bár sokan játszanak vele, így mindenkinek lehet egy mázlis köre...
40k xp-t raktam bele tegnap, úgyhogy már csak 38k a Foch. -
Amarth99 #244750 Valszeg akkor egy hajszállal csúsztál le :S. De ha 30 nap prémed van úgy is megunod addigra, mire ez az egy számítana. :)
Sok sikert a mile 48 as top 50hez. -
61 csatából szerintem kb. 5-6-szor, mind Mle. 48-al. Ilyen 3,5 - 4k xp-ket adott most, hogy van prémiumom is.
1000 HP-s Tier 8-as tankkal nem könnyű 3k sebzést csinálni...ilyen 65%-os csatákat bukott a csapat, aztán elkezdett Tier 10-be pakolni, HEAT lőszer repkedett mindenhol, hallottam a hangján :)
Aztán Tier 10-es közepessel próbálkoztam...T-62A-val jól ment nagyjából, egyik csatában mondjuk majdnem egylövésezett egy nyomorék SPG a világ végéről. Kb. 5mp-ig álltam egy helyben, erre bumm, mínusz 1800 Hp, 2 modul mínusz meg egy ember...kösz a játékot. Szánalmas.
A bónusz xp-ket leszámoltam belőle, nekem úgy is kijött az 50k plusz, de akkor tartsák meg maguknak nem érdekel, úgy is van még 30 nap, ráadásul nem is fizettem érte...
Mle. 48-al volt egy jó csatám, 1500 alap xp lett 5k + sebzéssel, ezzel talán TOP 50-ben benne lehetek...
-
Amarth99 #244748 Nekem is 57687-et ír a planetwot a tegnapi expre, amivel kb meg is van az 50k, ha levonom a Fear me eventeket. -
Amarth99 #244747 Valszeg csak nem vetted észre. Én is 5-6 csatával később vettem észre, amikor visszapörgettem a listát. -
Amarth99 #244746 Eagle hányszor sikerült a Fear me event? Nekem kb 10x tegnap, és feltételezem neked is jó párszor, az meg sajna nem számít.
Ha számítana, akkor a tegnapi prém nyerésnek köszönhetően ma 2 firstwinből meglenne 12k expem :D. -
Na most néztem ott van a depóban a 3-as szintű venti, csak értesítést nem kaptam róla... -
AlucardHuN #244744 Nem is:D holnap lesz rá időm. Az a baj hogy tegnap nekem is későn jutott eszembe. De ez azért alap dolog szerintem az mmo-kban hogy legyen valami hasonló. -
foxbat88fx #244743 na nehogy már nehezedre essen fogni egy papírt meg egy ceruzát és húzni a strigulákat.... mész egy csatát, megdöglesz, behúzod mennyit öltél és kövi... -
AlucardHuN #244742 Logout is? Komoly? Amúgy wg helyében èn missonoknál olyan számlálót tennék be mint az mmorpg-kbe questezéskor pl: ölj meg 30 csillámfaszlámát, 25 medvedisznóembert, szedj össze 6 traktoralkatrészt, nyúzz meg 10 bakonyi görényembert stb... (mondhatnék wowos példát is lényeket nembiztos hogy ismeritek:D)
És ahogy haladsz jelezné hogy 7/50 . -
foxbat88fx #244741 hát nekem 66 csata lett "csak".... nekem úgy tűnt mintha mentem volna vagy 100at :D
60% WR és 107 kill :/ -
Tegnapi napom: link
Elment egynek...
Prémiumot persze nem adott azóta se. -
Negritis #244739 "Of course, this mission can be achieved every day once per account during the offer. "
megtaláltam :D -
Negritis #244738 nekem még 17k xp-t kell kifarmolni :D
E75el rámegyek :D amíg bírom :D -
bornofakone #244737 Na, megjött az 1 nap prém :) Nem mondom, szépen késett, de ajándék lónak ... :) -
Pares #244736 Nekem ma nem jött össze egyik sem, kibaszott rosszul voltam egész nap, amikor valahol 23k xp környékén jártam abba is hagytam. Mondjuk nekem csak medre kéne venti, csak össze tudom hozni a maradék 2 nap alatt valahogy. De ma reggeltől olyan kibaszott szerencsétlen voltam, 29 kill jött össze, de min. 15-öt loptak el tőlem a frag vadászok. Szándékosan nem lőttek az ellenfélre, megvárták, míg leamortizálom őket, aztán kilőtték helyettem... -
Negritis #244735 amúgy az 1 nap premet minden nap meg lehet kapni? tehát ha mag megszerzem akkor holnap is lehet? vagy csak 1x lehet? -
Negritis #244734
így kell az E75 új csövének debutálni :D -
Ezt mondom. A HUN-os vicces csóka volt. Jól beetetett.
-
Ezt a 2 large repair kitet mire lehet kapni amúgy? Én is megkaptam, pedig a 3-as ventit akartam (mondjuk az is meglett kicsit később).
-
[SiX] Boci #244731 Én írtam az XP-t, délután logoltam ki és azóta kereken 50k xp-nél kaptam meg. Előtte 30knál jártam.