banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Amarth99
    Amúgy lehet valami bug van nálad.

Tegnap délelőtt mentem pár kört egyedül, majd szakaszoltunk kb 2 órát haverral. Aztán elmentem F1-et nézni, majd 5 után jöttem vissza megint szakaszba vele. Ő közben végig tolta (nem elite tankkal), aztán éjfél körül mégis nekem lett meg az 50k exp először. Mentünk még másfél órát együtt, aztán lefeküdtem aludni. Ő folytatta. Szóval a fene se tudja, hogy megy ez. Remélem nem sokkal a távozásom után meglett :).

Másrészt:
    Mondtam neki, hogy a WG helyében úgy tolnék ki a playerekkel, hogy csak másnap reggel 7kor írnám jóvá az 50k expes evenetet, hagy tolják egész nap az emberek! :D
    De nekik ennél is jobb ötletük támadt ezek szerint :D, megoldották hogy nullázzák le az elite tankokkal játszókat! :D
    Nem csalódtam bennük... :D