banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    61 csatából szerintem kb. 5-6-szor, mind Mle. 48-al. Ilyen 3,5 - 4k xp-ket adott most, hogy van prémiumom is.

1000 HP-s Tier 8-as tankkal nem könnyű 3k sebzést csinálni...ilyen 65%-os csatákat bukott a csapat, aztán elkezdett Tier 10-be pakolni, HEAT lőszer repkedett mindenhol, hallottam a hangján :)

Aztán Tier 10-es közepessel próbálkoztam...T-62A-val jól ment nagyjából, egyik csatában mondjuk majdnem egylövésezett egy nyomorék SPG a világ végéről. Kb. 5mp-ig álltam egy helyben, erre bumm, mínusz 1800 Hp, 2 modul mínusz meg egy ember...kösz a játékot. Szánalmas.

A bónusz xp-ket leszámoltam belőle, nekem úgy is kijött az 50k plusz, de akkor tartsák meg maguknak nem érdekel, úgy is van még 30 nap, ráadásul nem is fizettem érte...

Mle. 48-al volt egy jó csatám, 1500 alap xp lett 5k + sebzéssel, ezzel talán TOP 50-ben benne lehetek...