418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #247558 Replay van? :) -
foxbat88fx #247557 asszem megérte rámenni a Cromwellre

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
VÉÉÉÉGRE!!!!!!!!!! -
Szerintem vidd el egy számtek szervizbe a géped, mert nagyon nem stimmel vele valami. -
foxbat88fx #247555 hát bazdmeg nem hiszem el :D
tegnap is kurva szar napom volt.... igaz a kill jó volt mert tizen valahány csata alatt megvolt a +300k... de a WR
ma is... első két csata sima 2-15 hát a faszom beleverem mostmár a sok agyhalottba -
Amarth99 #247554 Nagyon tetszik ez a 263, de szánalmas amit a csapataim művelnek. :D
Prohorovkán alul kezdünk, a topok elmennek balra campelni és egy batchatünk beállt oda passzív spotterkedni. Aztán mégis a mi tankjaink hullanak :D. Írom nekik, hogy honnan spotolnak minket, de azért nem képesek felfogni... Majd kb már csak én élek, amikor a bat elindul sokadik kérésre. Aztán pofázik hogy miért nem támogatom... Ja mert már a bázison lévőket kellett lövöldözni talán azért... -
Nekem a 9-es Foch-al hasonló, 2,7k sebzés csatánként és 43%-os WR :D
Örülhetek ha majd elérem az 50-et. A vicc hogy T95-tel 2,2k sebzéssel 50%-os WR megvan. Pedig az aztán nem az a tank amivel nyerni is lehet. -
foxbat88fx #247552 azt értem.... de pont ezek a tankok????
van már ISU-d? IS-3-ad? Ferdinand-od? JP2-őd? ha már tier8 a téma -
kroy7902 #247551
Sziasztok!!!
Normen oldalát sokan hiányoljátok, köztük mi is, ezért létre hoztunk egy WoT-al foglalkozó weboldalt, ami folytatni kívánja Normen munkásságát, tehát az oldalon rengeteg és folyamatosan bővülő oktatási anyagok vannak, és a naponta frissülő hírek mellett, rengeteg, napra kész modot is találtok itt! Az oldalon helyet kaptak az ismertebb magyar videósok, és munkásságuk, és egy fórum is, ahol mind ezt kibeszélhetitek Az oldal 3 hete indult, és a tartalma folyamatosan bővül, na nem mintha a mostani állapotában se lenne elég tudásanyag rajta
http://www.wothungary.hu/page.php?11
Wothungary elérhetőség -
Pupuci #247550 Nézd. Én nem vagyok klánban és nem azért játszom, hogy faszányos legyen a statom :) Tetszenek ezek a szekezetek. Csak ennyi :D
És mivel lehet (nem biztos), hogy hétfőn be kell feküdnöm egy hangyányit a hospitálba, jó lenne ha mire kiszabadulok, addigra meglennének. -
kroy7902 #247549
Sziasztok!!!
Normen oldalát sokan hiányoljátok, köztük mi is, ezért létre hoztunk egy WoT-al foglalkozó weboldalt, ami folytatni kívánja Normen munkásságát, tehát az oldalon rengeteg és folyamatosan bővülő oktatási anyagok vannak, és a naponta frissülő hírek mellett, rengeteg, napra kész modot is találtok itt! Az oldalon helyet kaptak az ismertebb magyar videósok, és munkásságuk, és egy fórum is, ahol mind ezt kibeszélhetitek Az oldal 3 hete indult, és a tartalma folyamatosan bővül, na nem mintha a mostani állapotában se lenne elég tudásanyag rajta
http://www.wothungary.hu/page.php?11
Wothungary elérhetőség
-
Pupuci #247548 Nekem ez egy havi prémet simán megér.
-
foxbat88fx #247547 1 havi prémért tuti bevállalja valami noob :)
amúgy minek ezek a tankok neked???? nem valami húdelefosomabokámhameglátom tankok -
Amarth99 #247546 Ja, rengeteg foch 155 tolja full golddal :s. Szánalmas, na meg amilyen csapatom van ezzel a tankkal. Tényleg mintha szándékosan válogatnák össze őket nekem... -
Sztem minimum az egy havi prém, ennél lejjebb nem hiszem, hogy lesz :) -
Pupuci #247544 Akkor felteszem a nagy kérdést.
Ki, mennyiért (gold!) és mennyi idő alatt vállalja, hogy egy prém accon felhúzza a következőt:
- Brit AT 15 - IX puska, X rádió, V motor, VIII futó
- Caernarvon - nagypuska, rádió ugyan az, VIII futó, IX motor -
madmanic #247543 CSak wot ban csinálja, vagy másik játék/program közben is?
Vidkari hőmérsékletét nézd meg game közben. -
NPite #247542 HELP!
Van egy olyan problémám, hogy a játék induláskor 60-70 fps aztán egy idő után hirtelen fps lassulások jönnek olyan mintha lagolna de a ping folyamatosan jó és leesik képfrissítés 15-20 fps-re aztán megint felugrik. Ez mitől van és lehet rajta valahogy segíteni? A grafika már minimumon. Lehet hogy lassú a HD és nem tud betölteni vagy a proci kevés? -
Pupuci #247541 És azért azt is nézd, hogy az M103-hoz szükséges XP nagy része megvan! -
Ja aki nem firkalta fel a tankjara hogy " eljen Sztalin papa", ment is egy kis kirandulasra valami sziberiai gulagba...
Rosszabb esetben tarkon lottek.
-
Pupuci #247539 Lehet ezt fogom tenni.
Az amcsi t32 azért nem egy t6-os tank. ;) -
Pares #247538 "Michael Wittmann, one of the biggest tank aces banned from a tank game. Josif Stalin, one of the worst dictators allowed."
Ennyi... -
foxbat88fx #247537 pffff passz :)
kurvára nem használok gold ammo-t semmiben sem :)
így nem tudom mit hogy mivel mikor visz át :D -
Ja....lényegében csak a vastag és erősen döntött páncél tud ellenállni a HEAT-nek, a Foch-t pl. nem viszi át a T69 és a T-54-es HEAT sem.
Csak a nagy tankoknak sokkal erősebb a prémium lőszerük mint ezeknek, patch előtt 400mm volt az átütésük, de most is ilyen 370 körül van szerintem.
Aminek függőleges a páncélja, az megszívja, ahogy a T95 lövegpajzsát is szépen átlőtte az E-100-as.
-
bigmano #247535 Erre valaki?????? -
Pares #247534 Még szép. Ennél bicskanyitogatóbb magatartást el sem tudok képzelni. De nem csak itt, az egész világban kezd nevetségessé és kétségbeejtővé válni ez a nagy anti-náci, anti-fasiszta, pro-szemita, pro-kommunista divat.
-
Mutert azért nem adom, de egy kis goldért szívesen farmolok :) -
foxbat88fx #247532 hmmm akkor nem is vagyok olyan hülye....
feltűnt hogy a sziszegős találatok erősen páncélozott cuccokat is átlőnek rajtam... feltűnt az összefüggés de nem tudtam hogy gold ammo :) -
VanDaal #247531 Hajjaj... akkor lehet már csak a Fos155 lesz, amit érdemes kihúzni TD-k közül (az angoloktól az ideg összeroppanás kerülget). -
Szerintem senki nem fog nekiállni cserélgetni hogy legyen t6 tankja t8 helyett, acc csere alapból macerás, át is verhetnek:) Ha tényleg anynira nem érsz rá játszani akkor kérj meg valakit, itt is tuti van aki egy kis goldért az anyját is eladja nemhogy kihúzza neked azt a 2 tankot, egy hét meló max:) -
Pupuci #247529 Nagyon boldoggá tesz, hogy szerinted vérszegény acc, de ha megbocsátasz abszolút nem érdekel a véleményed. Hogy mit csináljak a nem túl sok szabadidőmben, engedelmeddel majd ÉN eldöntöm.
Legyen csodaszép a napod Neked is. -
Azzal nincs bajom aki szorult helyzetben használja.
De a többi szerencsétlen aki nem tud átütni semmit az alap AP-vel, ami általában 250-300mm-t visz át, gondolom csak statot javít, mert az fontos.
T57-tel meg Foch 155-tel HEAT-ezni folyamatosan, még papír tankokat is, az a legalja számomra. Az ilyen menjen COD-ozni. -
Rotterdam1 #247527 nem minden jól ment csak telepakoltam modokkal a gémet .leszedtem újra kb 7x...mire visszamászott és 1.5 éve amióta játszok először kifagy egy adott pálya betöltése közben...ez a pálya a sigfried line...semmi másnál csak itt. -
madmanic #247526 Milyen konfigod van?
Állíts le minden háttérben futó progit, böngészőt, vírusírtót stb.
Ha gyakran újraindul a gép, akkor célszerű megnézni, kitakarítani a hűtőbordákat, ebben a geci melegben hamarabb melegszik a proci, ram, vidkari. ( az enyémnek az oldala sincs fent és rá van állítva a ventilátor )
-
Én csak duplázni viszem be néhanapján a 10-eseket randomban és sokszor elfelejtek sima lőszert pakolni :) -
Amarth99 #247524 Szakaszban lehet vele agresszívan menni, de egyedül csak bizonyos helyeken, ahol nem kaphatnak oldalba. A frontja a td goldot is pattintja, de már mindenki tudja hol kell lőni, és km-ről eltalálják örökké... -
Amarth99 #247523 Egyetértek. 263at is golddal spammelik. De ami durva, hogy 3-400 méterről úgy lövik el sorozatban a gyenge pontjait szemből, hogy élvezet nézni...
Én meg misselek ugyanakkor, szóval egyelőre érdekes. -
Tier 10-ben csak a HEAT spam megy állandóan. Tier 9-es csatákban azért jobb a helyzet. Ne is számíts rá, hogy csak kiállsz valahova, aztán majd a páncél biztos bírja...fenéket. Még Tier 10-es TD-k is bőven használják a prémiumot, tegnap Foch 155 lőtt meg kétszer HEAT-el, csak éppen nem ütötte át a T95 oldalát :D Lehet hallani a hangján ahogy sziszeg amikor eltalál. Eléggé undorító így Tier 10-ben játszani, taktika az nincs, csak full prémium ammo.
-
Rotterdam1 #247521 este sikerült feltenni a játékot u torrentel töltöttem le...áááááááhhh végre...erre nem kifagy sigfried line-on...de úgy hogy a gép sem tér észhez vagy 10 percig...ötlet? -
VanDaal #247520 Mennyire lehet számítani a páncéljára a gyakorlatban? Szoktak azért pattogni róla, vagy simán szétgoldozzák?
Gondolkodom, hogy bele kellene fogni ebbe az ágba, most legalább még akciós is lenne a tier7. Isu-nál tartok a másik ágon, de egyszerűen nem tudok vele játszani... Hiába magasztalja mindenki, az én agresszív játékstílusomhoz nem fekszik. Képtelen vagyok kibékülni azzal a célzásidővel. Eddig német és USA TD ágakat húztam végig, de mindkét ág tankjaival nyugodtan lehetett támadni is akár, ha a szükség úgy hozta.
Az Isu-val viszont teljesen máshogy kéne játszani, de nem igazán tudom rákényszeríteni magamat, hogy nyugton maradjak :)
Szóval ha ezekkel is csak campelni lehet, akkor inkább bele sem kezdek, de ha lehet velük agresszívan is játszani, akkor ezzel az ággal könnyebben megbarátkoznék... -
Frankie69 #247519 Pörög is rendesen az ezzel kapcsolatos topic a hivatalos fórumon.
Historical Content in World of Tanks
Osszák a srácokat rendesen.