A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #247520 Mennyire lehet számítani a páncéljára a gyakorlatban? Szoktak azért pattogni róla, vagy simán szétgoldozzák?
Gondolkodom, hogy bele kellene fogni ebbe az ágba, most legalább még akciós is lenne a tier7. Isu-nál tartok a másik ágon, de egyszerűen nem tudok vele játszani... Hiába magasztalja mindenki, az én agresszív játékstílusomhoz nem fekszik. Képtelen vagyok kibékülni azzal a célzásidővel. Eddig német és USA TD ágakat húztam végig, de mindkét ág tankjaival nyugodtan lehetett támadni is akár, ha a szükség úgy hozta.
Az Isu-val viszont teljesen máshogy kéne játszani, de nem igazán tudom rákényszeríteni magamat, hogy nyugton maradjak :)
Szóval ha ezekkel is csak campelni lehet, akkor inkább bele sem kezdek, de ha lehet velük agresszívan is játszani, akkor ezzel az ággal könnyebben megbarátkoznék...