418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Veqtor #249195 "Forgassátok, álljatok úgy ahogy akartok,át üt mert arany. Csodás ki hívás."
Már bocs, de te ezt honnan vetted? Ebben a játékban olyan nincs, hogy 100% átütés. Vannak tankok amiket átlehet lőni golddal (és anélkül is) és van, amit akármilyen szögből próbálsz, golddal is kevés vagy hozzá. Mint már írtam, attól hogy goldot használ nem lesz ő a mindenható, csak több weakspot lesz a célponton, mert esetleg olyan helyen is át tudja lőni, ahol addig nem. Nagy cucc. Amúgy a Te felvetésed egy ideális világ játékára vonatkozhat maximum, ahol MINDENKI tudja, hogy mi a dolga és csinálja is. De érdemes lenne reálisan látni, ebben a játékban mindig lesznek amatőrök, és ha bekerülök egy 2 tierrel nagyobb csatába és golddal le tudom hozni azt, amit amúgy buknánk, szerintem az azt bizonyítja, hogy értek a játékhoz, nem azt, hogy nem (ugye ha egy 2 tierrel kisebb lehoz egy kört, az valószínűleg nem noob csak azért, mert goldot használ, hiszen bárki bármikor megállíthatta volna, a hpja kevesebb, mint a nagyoké).
És tévedsz. Mindenki érti amit írsz, csak te nem akarod érteni a többieket. Természetesen sok esetben elvesztik a tankok a természetes szerepüket a csatában, de sok esetben ennek a bekövetkezéséhez nem kell gold. Elég, ha a csapat 90%a egyáltalán nem tudja, hogy mit kell csináljon az adott tankban. Szóval nem csak a rossz oldalát kell látni folyamatosan. Nagyon kevés játékos lenne, ha mindennel csak szívni lehetne és ahogy te is mondtad korábban, hónapokig kéne tanulnia a weakspotokat mindenkinek mielőtt élvezhetné a játékot (nem lenne ennyire népszerű a játék, ha ez így lenne), te ezt már megtetted, nézd a jó oldalát, ugyanazt a teljesítményt tudod hozni, mint ő, csak te negyedannyi pénzből.
Egy ismertebb mondást kicsit módosítva talán érted miről beszéltünk eddig: "A gold ammo olyan, mint az óvszer, jobb , ha van és nem kell, mintha kéne, de nincs."
Persze a többiek nevében nem akarok beszélni, én ezekről beszéltem. -
Szpecnyaz #249194 De nem tudom olvastad e amit az imént írtam. Szóval újra kiemelném a lényeget: Az AMX M4 gold nélkül is simán átlő egy Conquerort.
Meg am nem értem mi értelme az önszopatásnak. Ha kisebb tankkal megyek és be dob sokkal nagyobbak közé akkor igen is hogy golddal fogok lőni, mert engem az érdekel hogy fejlődjek. Azzal semmire se megyek, ha csak kopogtatom a frontját amíg ő szétlő.
A flankolással meg ne gyere, mert sok tank alkalmatlan rá, vagy egyszerűen nem kivitelezhető a dolog az adott helyzetben. -
Szpecnyaz #249193 Am én is pont az E100 féle tankok miatt hordok magammal goldot. Ha ő agyon van páncélozva, meg nagy az alfája, akkor nekem is kell ellene valami, főleg nagyobb távolságból. -
Zsiger meg az érzelmi alap kicsit hülyeség. Mármint nagyon.
Ez köztudott dolog, gold (persze nem minden esetben és nem mindig ) hatalmas előny.
Már más fele mész lammaer, t7es ne noobozza le a t9-est....szó sincs erről.
Még mindig nem értitek.
Nem hülyeségből hoztam fel az AMX példát. Be hoztak volna egy olyan átüséses ágyúkat amivel akárkit átütsz szemből
Tök mind1 mi jön veled szembe, át ütöd, miközben nem is kéne hogy át üsd, mert nem fér be a játék ritmusába.
Mivel ez a baszott játék egy hatalmas ritmusos játék.
Minden pályának meg van a maga ritmusa, minden tanknak, minden össze dolgozott platoonosnak ( JÓ platoonosnak ) meg van a maga ritmusa.
Aki jó játékos sztem, előre tudja mikor melyik ritmus jön abba az adott helyzetbe.
A még jobb ezt szépen/ügyesen le is reagálja.
Tank ritmusai hatalmasat buknak így ,hogy egy kis amx szemből át üt egy +2 tierű tankot (nem weakspotton).
Nem ez az AMX "feladata". Neki oldallba kell menni, ki játszani, táncoltatni, stb stb.
Nem szemből bele csapni a gold ammoval.
Ritmus, hogy a nagy böszme heavy ellenfele az arty + messze lévő td. és a többi tanknak is meg van ez a hasonló ritmusa, mit esz meg, és mi eszi meg őt.
Persze jönnek rá még a player képességei, térkép, csapat társ képességei, stb.
De ha a nagyon szabályokat nézzük akkor először a tankok ritmusa jön szerebe szerintem.
Tankok ritmusa megy a levesbe, mert itt a gold ammo.
!!! Olyan tank lőhet ki (player-pálya-csapatot nem nézünk ) másik tankot nagyon könnyen, egyszerűen, nem is kell weakspottozni se, ami amúgy szemből meg se karcolja sok esetben !!!!
Ha ez nektek ki hívás, nem tudok mit mondani rá.
Forgassátok, álljatok úgy ahogy akartok,át üt mert arany. Csodás ki hívás.
Remélem kezditek legalább érteni hogy miért nem tetszik az arany dolog.
Ha rendes lőszerrel át üt mert tudja hogy ott 1 weak spot vagy képes rá az ágyú , vagy ilyesmi, semmi bajom nincs vele, legalább Ő is tud játszani.
Fejezzük be tényleg a témát, felesleges erről akármit írni, úgy se fogjátok meg érteni az én néző pontomat, mert először is ahhoz el kellene fogadni és lenyelni a másik véleményét ami sok magyarnak ugye ki hívás.
-
Szpecnyaz #249191 Meg ennyi esélye azért legyen már. Mert az hogy a lista alján van egy T9 csatában, nem jelent instant szopást egy jó playernek. -
lammaer #249190 A gold ammó kizárt dolog hogy nagy tételben így működjön. EGyszerűen a playerek döntő többsége még prémmel és prémtankkal se tud annyit farmolni, hogy pl eltartson minden csatában full golddal egy tankot amit húz.
Vagy csak úgy tudja megoldani, hogy minden csata után megy minimum 1, de inkább 2 farmkört.. azaz nem hogygyorsabban farmol, hanem kb 3-ad sebességgel.
Itt most volt két eset 4 meccs alatt: egy AMX használt goldot egy kivégzésre váró tank ellen (HA ugyan használt, mert a kolléga külső szemlélő volt), illetve őt átlőtte egy T10-es heavy golddal - aki pl lehetett olyan mint én, hogy jön szembe az atomarmor, adok neki egytárat. Ez sztem teljesen elfogadható ráta, nem azt jelenti hogy boldog boldogtalan golddal lő, és csak az nem aki olyan gerinces mint Master. -
Szpecnyaz #249189 Már nem azért, de az AMX top ágyújának 200mm+ átütése van, azzal meg röhögve beveri egy Conqueror frontját gold nélkül is. -
Veqtor #249188 "Mi lett volna? "
Nézd a játékot az amx szemszögéből, az előbb írtad, hogy hónapokig farmoltad a tankot, az amx nem szeretné ugyanezt csak azért, mert a tankok felét amúgy nem tudná átlőni. És akkor láss csodát, lehet neked sem kellett volna hónapokat farmolni, ha van gold ammod.
Persze ez sem változtat az előbb leírtakon, jobb lenne nélküle, de nincs értelme azon filózni mi lenne ha. Csak időpazarlás, mint az is, hogy itt írkálok.. :D -
lammaer #249187 Mondom: nem érted, hanem érzed.
Zsigerből, pusztán érzelmi alapon utasítasz el valamit, és sérelmezed hogy más meg azt mondja, a győzelem az első.
Nem pont ilyen, de hasonlóan érzelmi alapú pl az, amikor egy T7es tank lenooboz egy T9est, mert az nem fair hogy kilőtte.
Amig az MM nem tökéletesen egyenértékű tankokat rak be egymás ellen, és van erősebb meg gyengébb tank ugyanabban a játékban, addig sztem teljesen fair ha van vmi eszköz amivel a fagyi néha vissza tud nyalni.
Kihívást akarsz, ez pont az. -
paci600 #249186 Köszi! -
Veqtor #249185 Összedől a világ, ha az utolsó tankra - pl egy 1hit -1hit szituációban biztosra akarsz menni - goldot használsz?
Tény, hogy izgalmasabb lenne a játék, ha egyáltalán nem lenne prémlőszer, de minek akarsz egyedül sztrájkolni ellene.
Ha Dávidnak Góliáttal szemben parittya helyett lehetősége lett volna egy rakétavetőt használni gondolom azt tette volna, teljesen felesleges elvi kérdést csinálni ebből, a végeredmény számít. Magaddal szúrsz ki, amíg a WG ki nem találja, hogy neked ad igazat. -
Biztos hogy én nem értem, és az a baj.
Az nem baj hogy ti nem értitek. Oké.
Vegyük hogy az összes kis AMX ilyen átütéssel jött volna be mint amit gold ammo ad.
Mi lett volna? -
Plata #249183 Okádék szar.Inkább vegyél rá aranyért rendes festést. -
yossarianHUN #249182 Legalábbis a 300 ropis mission akkor nullázódik, úgyhogy gondolom. -
yossarianHUN #249181 7:00 -
lammaer #249180 Sztem te se érted, az a baj :D
Totálisan emocionális üzemmódban vagy. -
paci600 #249179 Hali!
Hány órától is van másnap a WoT-ban?
-
*arany nélkül már ace kört... -
miért gyerekes?
arannyal már ace kört se lehet hozni? vagy jó csatát se?
Biztos a legtöbbje azért használja mert eszes.
De nem értitek a lényeget úgy érzem, ezért mondom hogy nem kell lovagolni rajta, ennyi.
Vészhelyzetbe SE használok goldot, nem azért tanultam és tapasztaltam a weak spottokat. -
Igen csak a 2 tierrel kisebb kis AMX-hol sebzi meg a nagyobb "heavy" tankot?
Szemből? Random lövéssel?
Goldal láttam, szinte bárhogy....
-
lammaer #249175 Én amúgy kiváncsi lennék, MIÉRT nem használ vki goldot még vészhelyzetben se. Master mester, neked mi az indokot hogy egy PVPre kihegyezett játékban megvonod magadtól ezt az eszközt? -
Veqtor #249174 Ez a HasználhatNÁM olyan gyerekes. Engem zavarna, ha csak azért buknék el egy ace tanker kört, vagy egy jó csatát, mert nincs nálam gold, amikor jól jönne. Ez a legnagyobb hülyeség, hogy megvonod magadtól a lehetőséget közben szídsz másokat, hogy ők nem teszik ugyanezt és van eszük használni. Különben sem jelent 100% átütést a gold, csak "növeli az weakspotok számát". Ok nélkül használni persze felesleges, de ettől még jó, ha van. -
lammaer #249173 Tessék, na itt a túlspila:
Te elsődleges feladatnak avanzsálod hogy egy gyakorlatilag halott tankot urambocsá egy 2 tierrel kisebb tank meg tudott ölni... na ez tökéletesen túljátszása az egésznek.
HA goldot használt, HA nem APvel lőtt weakspotot, HA nem volt mázlija. -
Nem pont a T57esere gondoltam, 4 csatával kb. előtte volt, hogy kis AMX mellőlem ki dugta a fejét, és a 76hp-s 9-es brit heavy izomból ki lőtte goldal. AMX-lolozott,hogy goldal meg ölte. HA jól emlékszem, 7es volt az AMX.
Weak spotra persze meg se próbált célozni.
Erre próbáltam célozni, hogy az ilyesmi tankok/ágyúk, amik nem arra valóak elsődlegesen hogy a Maus/E-100 stb stb kategóriás nagy front páncélozott tankokat szemből át üssék, ne kapják meg ezt az esélyt a goldal!
Akkor kapjon a nagy páncélozott szar gold motort, +400 LE-ért, hogy gyorsabban mozogjon !
-
Ugyan mivel, és miért?
Mondd azt nyíltan hogy nincs így ahogy lentebb le írtam, azt hagyjuk az egészet.
Te se állsz le győzködéssel, de én se. -
lammaer #249170 Kezdjük például ott, hogy a T57 heavy aki aranyat használt, mióta olyan kategória, hogy "Nyilván a kis szaros aminek papír szerűen esélye se lenne szemből át lőni a páncélozott szart szemből ( mivel nem is az lenne az 1.-es feladata ), betölti az arany mocskot, és röhög miközben át rágja magát a páncélon."
Vajon ő nem grindelt érte annyit mint te? -
lammaer #249169 Sztem túlspilázod, nem kicsit... -
Persze hogy egyéni probléma!
Nyilván a kis szaros aminek papír szerűen esélye se lenne szemből át lőni a páncélozott szart szemből ( mivel nem is az lenne az 1.-es feladata ), betölti az arany mocskot, és röhög miközben át rágja magát a páncélon.
De a hülye gyerek aki hónapokig szenvedett hogy ki húzza a nagy páncélozott szart ,meg csak meg vonhatja a vállát, hogy ez van, azért vesztett hp-t mert valaki drágább lőszerrel kényelmesebben lő.
Súlyos hiba volt a wg-től ez, páncélok mehettek a kukába. Meg úgy a tank állomány ~25%-a, és nem Tier2-ből. -
lammaer #249167 "Igen, én is használhatNÁM, még se használom" - sztem ez egyéni szoc probléma.
Ilyen alapon pl ne legyenek high tier TDk a játékban, mert én is használhatnám, de mégse használom. -
Instant elküldöm a picsbe.
Ott van a weak spot, lőjje azt.
Igen, én is használhatNÁM, még se használom
Meg néztem a replayt, 1/16od sebesség után ha 1x-esen néztem vissza, akkor jelent meg "normálisan" az E-100.
Még 1/16odnál is érdekes volt.
Bugos szar :s -
lammaer #249165 Az nem értem az aranyhasználatot miért kell zsidózni?
Nem vagyok kampósorrú, de minden tankomban van annyi, hogyha jön vmi szemből áttörhetetlen, legyen vmi esélyem ellene. -
http://www.2shared.com/file/BsiBfoKG/20130812_0012_germany-JagdPz_E.html
Meg lehet nézni, zseniális a spot system megint....
Igen bénáztam, elvan borulva az agyam... -
Igen, mert a 30 méterre lévő szikla mögött a revolveres buzi T57 heavy spotton tartott, azt meg értem. ( persze arany vadász zsidaj volt)
De hogy a sziklától ki gurult közbe egy E100, a fele tank már ki lógott mikor belém baszott 900-at, és tolatott vissza, és én akkor szpottoltam mikor már tolatott vissza, ez nevetséges.
Vissza fogom nézni replayt, természetesen azt fogom látni hogy E100 2 éve spottolva van, csak hát lassú modemem/gépem és így én vagyok a szar. -
Veqtor #249162 259 penje van, nem 270
Amúgy, ilyen profi körről mi értelme videót felrakni U2Bra (főleg ilyen címmel), ha semmi hasznosat nem tartalmaz. Ez kb annyit ér, mint feljönni ide és körönként panaszkodni, hogy nem lehet nyerni, mintha attól jobb lenne. A top ágyúval használható, attól mert az orosz csodatrack benyeli a lövéseket még nem kell leírni a tankot. Láttam már vele 50% WR alatti gyereket 1700 xps kört futni, ezek után nekem senki se mondja azt, hogy rossz tank. -
Jójez az ATnyóc, másodjára sem csalódtam benne:
8kill, topgun, radley walters, acélfal... 30. kill... asszem most elmegyek aludni. :P
Replay
-
kHares #249160 Miután itt lentebb sírtam mekkora szar alap gunnal gondoltam lejön az irónia (vagy szarkazmus?) amikor a normál ágyú is cserbenhagy.
Ugye volt pár egylövéses enemy, gondoltam kikapom az oldalamba kerülő t54-et 1 lövéssel majd a többit leverem. Ja, a lánc néha elnyeli a 270 penes lövedékeket is -
FEKETEKARD #249159 Most nem azért de ez egy rakat fos amit itt produkált. -
Adjunktus #249158 Ezen hol is kell nézni a hála részt?
-
AlucardHuN #249157 Ahhha, csajos-harcolós csuda :))xD Végülis rajta volt a tank oldalán csak nem figyelek. -
Az mennyire biztos, h a T-54-ből lehet majd kifejleszteni az új ruszki medet?